50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana da bir şey olmuyordu da bugün öyle oldu niyeyse tansiyonum falan da düştü herhalde
Bugün daha yapmam herhalde yarın artık.

canimm benim yarin bide benim yaptigim sekilde dene hem cok yorulmasin sadece bi saatini alio o kadar canimcimmm

yasemen hosgeldinn canimcimm
lokum yikaniomus yoksa?benim prenses yikanmayi sevmioo canim

Sende de mi muhabbet var canım, serçeyi biliyordum ama o değildir herhalde:)

Kedinle nasıl yaşayabiliyorlar evde:S

evet cnm inanmıyacaksın adıda limon 3 yaşında ondan önce cennet papağanı bakmıştık adı karpuzdu:roflol::roflol:
kedi ile şimdili idara ediyorlar:dance:

evet cnm inanmıyacaksın adıda limon 3 yaşında ondan önce cennet papağanı bakmıştık adı karpuzdu:roflol::roflol:
kedi ile şimdili idara ediyorlar:dance:

ehehe benimkinin adı da limon ne tesadüf:) kedin zarar evrmiyor mu ona canım, bir de cennet papağanınız ne oldu sonra.

yasemen hosgeldinn canimcimm
lokum yikaniomus yoksa?benim prenses yikanmayi sevmioo canim

hoşbulduk tatlımmma.s.
lokumum değil canım limonum yıkanmayı seviyo ama lokumunda suyla arası iyi zaten hiç yıkamadım sağlığından dolayı çok temiz tüyleri yumuşacık:asigim:

ehehe benimkinin adı da limon ne tesadüf:) kedin zarar evrmiyor mu ona canım, bir de cennet papağanınız ne oldu sonra.

evet benimkide sarı bi ara fotosunu koyarım
papağanı 1 ay baktık sonra bir iki sebze verdim heralde ondan öldümafoldumben

zaten limonun adı karpuz yüzünden limon espiri li olsun diye limon oldu adı

hoşbulduk tatlımmma.s.
lokumum değil canım limonum yıkanmayı seviyo ama lokumunda suyla arası iyi zaten hiç yıkamadım sağlığından dolayı çok temiz tüyleri yumuşacık:asigim:

bende sasirmistim canim cunku kediler kendilerini yikiolara tukurukleri antiseptikli bide dilleri puturlu ya piril piril yapiolar yikanmalari iyi deilmis veteriner demisti
oy demek seninde limonun var iki limonumuz oldu desene ne guzel:))
aman lokuma dikkat et canim ic gudelerinde var kafesi devirir yaralar falan allah korusun canim

tamam tatlım dikkat ederimopuyorumnanaktan

TÜLıN ŞAHıN BıR YILDA NASIL 21 KıLO VERDı ?
Kahvaltıda cömert, akşam yemeğinde cimri davranarak bir yılda 21 kilo veren manken Tülin Şahin, her sabah aksatmadan göbek atıyormuş

Yaz sonunda incecik bedeniyle kameraların karşısına çıkıp "40 bedenden 36'ya düştüm" diyerek yeni vücudunu mutlulukla ilan eden manken Tülin Şahin, nasıl zayıfladığının sırlarını "Kral, Prens ve Fakir" adlı kitabında anlattı. 'Sivaslı Cindy' olarak anılan Şahin, bu adı vermesinin nedenini, "Sabah kahvaltısında kral gibi, öğlen prens, akşam da fakir gibi yiyerek lise dönemindeki vücut ölçülerime ulaştım" diyerek açıkladı.

Bir yıl göbek attı
Kitabında uyguladığı bir haftalık diyet reçetelerini de ayrıntılarıyla anlatan Şahin, 21 kilo verdiği bir yıl boyunca her sabah göbek attığını söyledi. Hanımlara ev temizliği yaparken belli bir ritm ile çalışarak kalori yakmayı öneren Şahin, kitabında ayrıca güzellik sırlarına da değindi. Şahin, kilo vermek için diyet ve spora başlayanlara, arkadaş çevresini de buna göre oluşturma önerisinde bulundu..

ışte 10 altın kural

ıstediğinizi yiyin ama porsiyonu küçük olsun.

Acıktığınızda bol bol meyve yiyin, regl döneminde canınız çikolata istediğinde meyve tüketin.

Kendinizi zayıf biriymiş gibi hissedin ve böylece motive olun.

Ne yerseniz yiyin 21 kere çiğneyin.

Bol bol yürüyün. Bir yere giderken bir durak önce inin ve yürüyün. Bunu alışkanlık haline getirin.

Kilo vermek istiyorum diyerek takıntılı olmayın.

Kendinize inanın ve 'Ben başaracağım' diyerek umudunuzu asla yitirmeyin.

'Gerçekten aç mıyım?' diye kendinize sorun. Acıktıkça yemek yiyip yediklerinizin tadına varın.

Ellerinizi abur cubur yemekten kurtarmak için bir şeylerle oyalayın, resim yapıp yazı yazın ya da örgü örün.

Elinizin altında sürekli su bulundurun.

Selülitlere ölüm
Zayıflarken selülitlerine de savaş açan Şahin, uyguladığı yöntemi şöyle anlatıyor: "25 miligram susam ya da bademyağına, bir tane mandalinanın suyu ve 5 damla lavanta karıştırarak sorunlu bölgeye sürüp sert bir lif ya da masaj fırçasıyla masaj yapıyorum. Bu uygulamayı sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere tekrarladım, sonuç inanılmazdı."

Benim bisiklet sayesinde selülitlerim çok azaldı kızlar 2 hafta büyük bir değişim oldu. Kilo vermesem de bu bile benim için çok büyük bir armağan:)

canim paylastigin yazi pek guzelmis tesekkurler

ben de aksam yemegi faslini bitirdim 4te (15dk kadar once )
pazarlari erken yiyoruz cunku biraz abarti oluyor hepsi sebze zaten

her turlusunden bol bol sebze
tavuk

opuyorum kizlar

Benim bisiklet sayesinde selülitlerim çok azaldı kızlar 2 hafta büyük bir değişim oldu. Kilo vermesem de bu bile benim için çok büyük bir armağan:)

darisi basima cnaim insallah yaaa :kedi: ne guzel valla kaydirigubbakcemile5

canim benim bide kaloride yakiosun yesen bile kilo almiosun en azindan onun icinde bisikletin faydasini gordum

canim paylastigin yazi pek guzelmis tesekkurler

ben de aksam yemegi faslini bitirdim 4te (15dk kadar once )
pazarlari erken yiyoruz cunku biraz abarti oluyor hepsi sebze zaten

her turlusunden bol bol sebze
tavuk

opuyorum kizlar

afiyet olsun canim sebze bol bol ye tabiki tavukta zararsiz derisiz oldugu surece

selam canım valla meyvanın yanında yoğurt süt veya peynir yersen kilo ve kan şekerini yükseltmez benim bildiklerim bunlar leblebi ve yağsız patlamış mısır da olabilir belki BAŞARILAR canım:1hug:

aldım cnm portakal elma fln onları yicem gece yağsız patlamış mısır da aldım işallah kilo almadan final dönemimi atlatırım a.s.

teşekkür ederim canım yazdıkların için aldım bugün sağlıklı az kalorili şeylera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…