• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kıslar nasılsınız
bugün yediklerimi yazıyım
sabah ılık limonu suyum
kahvaltıda bi fark olarak sucuklu yumurta yedim
öğlen dışardaydık kocam çok ısrar etti yemek ısmarlıyım dedi ama ben izin vermedim çikolata aldı onu bile yemedim sadece diyet bisküvi yedim
akşam da sade döner ve diyet kola içtim(kırmızı et haftada 1 yemek zorudayım vitamin eksikliğim çıktı)
baya bi yürüyüş yaptık su içemedim ama şimdi en az 1 litre içerim

zayıflamışım eşim öyle dedi hem de baya çünkü bayramda ailemin yanından gelince 58 kiloydum 1 ayda 2 kilo vermişim nerdeyse

selam kıslar nasılsınız
bugün yediklerimi yazıyım
sabah ılık limonu suyum
kahvaltıda bi fark olarak sucuklu yumurta yedim
öğlen dışardaydık kocam çok ısrar etti yemek ısmarlıyım dedi ama ben izin vermedim çikolata aldı onu bile yemedim sadece diyet bisküvi yedim
akşam da sade döner ve diyet kola içtim(kırmızı et haftada 1 yemek zorudayım vitamin eksikliğim çıktı)
baya bi yürüyüş yaptık su içemedim ama şimdi en az 1 litre içerim

Canım ben de sana dedim vitaminsiz kalıyorsun diye, protein almışsın bugün güzel yalnız meyve de yersen mükemmel olur.;)

Canım ben de sana dedim vitaminsiz kalıyorsun diye, protein almışsın bugün güzel yalnız meyve de yersen mükemmel olur.;)

benim vitamin eksikliği geçen sene çıkmıştı
saçlarım çok dökülüyordu dr gittim sanırım sağlıksız diyet yapmaktan olmuştu

selam şekerlerrrr naber???
sabah 9 gibi kalktım 30 dk kadr ütü yaptm. sonra pekmezli muzlu nesfitim yedim. ve 1.5 saat spor yaptım...(scylla cım dün sporu evde mi yapıyorsun salondamı diye sormuşun.evde yapıroyum canım. salona gitmeyi sevmiyorum hazırlan vakit ayır. terle eve gel duş al ooooo çok iş.insan üşeniyor gitmiyor. evde yapmak daha güzel. nivea cd yle 30 dk yapıyorum iyice terliyorum sonra kendim hareketleri artırarak ve ekleyerek 30-60 dk daha yapıyorum...hava iyi olursa yürüyüşte yapıyorum....)

2-3 gibide 1.5 ekmekle kahvaltı yaptım.akşam üzeri 45 dk lık bir yürüyüşe çıktım.vveeeeee gelince bombayı patlattım. 18.00 de 2 tane hamburger ekmeğini köfte turşu ketçap ve mayonezle yedim. 1 bardakta fanta içtim..... amma varya pek güzel oldu. bayıla bayıla yedim. suyumu içiyorum birazdanda maden suyumu içecem. veee bunları eritmek için spor yapacam tekrar....(ceza almadan ben kendi cezamı kendim vereyim :)))) anca erir.

Son düzenleme:
selam şekerlerrrr naber???
sabah 9 gibi kalktım 30 dk kadr ütü yaptm. sonra pekmezli muzlu nesfitim yedim. ve 1.5 saat spor yaptım...(scylla cım dün sporu evde mi yapıyorsun salondamı diye sormuşun.evde yapıroyum canım. salona gitmeyi sevmiyorum hazırlan vakit ayır. terle eve gel duş al ooooo çok iş.insan üşeniyor gitmiyor. evde yapmak daha güzel. nivea cd yle 30 dk yapıyorum iyice terliyorum sonra kendim hareketleri artırarak ve ekleyerek 30-60 dk daha yapıyorum...hava iyi olursa yürüyüşte yapıyorum....)

2-3 gibide 1.5 ekmekle kahvaltı yaptım.akşam üzeri 45 dk lık bir yürüyüşe çıktım.vveeeeee gelince bombayı patlattım. 18.00 de 2 tane hamburger ekmeğini köfte turşu ketçap ve mayonezle yedim. 1 bardakta fanta içtim..... amma varya pek güzel oldu. bayıla bayıla yedim. suyumu içiyorum birazdanda maden suyumu içecem. veee bunları eritmek için spor yapacam tekrar....anca erir.

iyi spor yapıyorsun nasıl dayanıyorsun bu kadar spora bide çalışıyorsun gel evde iş yap üstüne spor akannehir

teşekkür ederim canım yazdıkların için aldım bugün sağlıklı az kalorili şeylera.s.
reca ederim tatlimm benimm neler aldin canimmm ?
yok canim benimm derisiz saglikli falan opuyorumnanaktan
sevindimm gulum derisi hem yag hemde yuksek kalori cunku canikom
benim vitamin eksikliği geçen sene çıkmıştı
saçlarım çok dökülüyordu dr gittim sanırım sağlıksız diyet yapmaktan olmuştu

evet canim o yuzden saglikli diyet yapmaliyiz sac dokulmeside ondan ek vitamin falanda icsen daha iyi olur aslinda

sevindimm gulum derisi hem yag hemde yuksek kalori cunku canikom

evet canim o yuzden saglikli diyet yapmaliyiz sac dokulmeside ondan ek vitamin falanda icsen daha iyi olur aslinda

şimdi okadar dökülmüyor ozaman avuç avuç saçım dökülüyordu kel kalıcaktım nerdeyse
ama şimdi herşeyden yemeye çalışıyorum aslında hersabah süt yumurta mutlaka yerdim ama şu 1 aydır çok ihmal ettim yarın başlıycam tekrar

iyi spor yapıyorsun nasıl dayanıyorsun bu kadar spora bide çalışıyorsun gel evde iş yap üstüne spor akannehir

ilk yapmaya başladığımda çok zorlanmıştım.belim yanım tutulmuştu.hareketler arasında dinleniyordum sık sık.birde spora başlıcam gün tüm ölçülerimi aldım. bel basen göbek alt göbek. her hafta ölçüm yapıyorum.zayıflama yerine sıkılaşmaya daha çok önem vermeye başlamıştım.14.12.2009 da başladım hareket yapmaya.şu ana kadar belden 5 cm göbekten 4 cm basenden 3 cm inceldim.bunu görünce insan daha çok hevesle yapıyor okulda bile biran önce eve gitsemde hareketimi yapsam diye bekliyorum.hihoyyyt

slm canlar

100 kalori bisiklet
100 tane ip atlama
bir suru mekik
ve bir suru degisik hareketlerden

opuyorum herkesleri

iyi akşamlar kızlar:gitme:
ben bugün iyi değilim yaaöyle böyle oyalandım ama şöyle bi uzanayım dedim içime kar yadı sanki ,
bugün 12 de kalktım başım dönüyordu kahvaltıdan sonra biraz açıldım şimdi yine başım uyuşuk ve üşüyorum:1shok:

yeşil elma,portakal, yoğurt, yağsız patlamış mısır, light bisküvi ama çok canım çekerse diye onu da sakladım zaten yerimsenibenkaydirigubbakcemile2
böyle işte canım gece de şekersiz türk kahvesi yapcam midem kahve-koladan mahvoluyordu bende kahve pişircem bu gece su içicem bide bol bol :dance:

yeşil elma,portakal, yoğurt, yağsız patlamış mısır, light bisküvi ama çok canım çekerse diye onu da sakladım zaten yerimsenibenkaydirigubbakcemile2
böyle işte canım gece de şekersiz türk kahvesi yapcam midem kahve-koladan mahvoluyordu bende kahve pişircem bu gece su içicem bide bol bol :dance:

iyi geceler cnm kolay gelsin:Saruboceq:

canlarım ıyı geceler herkeseeee bugun sabah bı dılım ekmek bıras yumurta salatası aksamda ıspanak yogurt bı mandalına yıyorm sımdıde ama acıktım bıde reglıyım tatlı cekıo canm ama eve almadııgm ıcın yemıyorm dolayısıyla:) süt içicem bırasdan da yatmadan da sporumu yapar yatarım sbol suyu ıhmal etmıorm:)

afiyet olsun canim sebze bol bol ye tabiki tavukta zararsiz derisiz oldugu surece

iyi akşamlar kızlar:gitme:
ben bugün iyi değilim yaaöyle böyle oyalandım ama şöyle bi uzanayım dedim içime kar yadı sanki ,
bugün 12 de kalktım başım dönüyordu kahvaltıdan sonra biraz açıldım şimdi yine başım uyuşuk ve üşüyorum:1shok:

gecmis olsun canim da aman dikkat et hasta neyim olma opuyorumnanaktan

bugün yediklerimi yazıyorum kızlar bu arada defter tutmaya başladım kaydirigubbakcemile5
kahvaltı= 1 domates, 1 yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 portakal
ara=1 yeşil elma
öğle= 1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
spor sonrası 1 bardak süt ve 2 diyet bisküvi:kedi:
akşam= 1 portakal

2 lt su içtim hihoyyyt
1.30 saat sporumu yaptım yine hihoyyyt

işte böyle kızlar nasıl gidiyorum sizce?fisfisfis

Back
X