50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah

kızlar sabahları portakal ve gryfut yemek yada suyunu içtiğiniz zaman gün boyu başınız döner tansiyonunuz düşer

canim ben en cok su defter kismini begendim bi cok yerde karsima cikmisti oneri olarak bence cok faydasi olur su var spor var walla super :lepi:
ben de deminden beri su iciyorum kafamçokkarıştı

Selamlar..
Ben de aranıza yeni katılıyorum. Dün sabah itibariyle 58.0kg oldum. 53'e 5 kaldı kaydirigubbakcemile2

kizlar ust bacak calistiracak hatta ust bacak ic taraflarini calistiracak bi hareket biliyomusunuz bi anlatin hele ya hatta resim neyim varsa super olur :)

oo masallah canim hosgeldin anlat bakalim neler yapiyosun ne yeyip ne iciyosunn

Herşeyden azıcık azıcık yiyorum. Bu benim için çok zorlu bir eylemdi önceden. Koca bir kutu pringles veya kare olanından antep fıstıklı çikolatayı tek başıma bitirme kapasitem olduğu için bu söylediğim "azıcık yeme" işi benim için hayli zor. Ya da zordu diyelim, çünkü artık alıştım. Ihlamurlu yeşil çay içiyorum akşamları. Akşam yemeği için baklagil haşlayıp 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 kase yoğurtla karıştırıp yiyorum. Aynı şekilde sebzeyi de haşlayıp yoğurt ve zeytinyağı ile yiyorum. Ama bugün canım çok ketçaplı makarna istedi. Kaçamak yapıp yedim vallakaydirigubbakcemile3
Ofiste hergün çikolata yerdim nerdeyse, ama şimdi 3 hafta önce aldığım toblerone hala çekmecemde duruyor naniknanik
Bence zaten zayıflamak ya da ideal kilomuza gelmek için ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Bilmiyor gibi davranarak, suçumuzu "bilmiyordum ki" maskesi altında saklamaya çalışıyoruz yerimseniben

masallah canim valla kesinlikle haklisin ben de sayfalarca yazabilirim sunlari sunlari yapmak gerek diye ama iste asil is gercekten yapabilmekte ozellikle su cikolata isi benimde basimin belasi kafamçokkarıştı

kizlar ust bacak calistiracak hatta ust bacak ic taraflarini calistiracak bi hareket biliyomusunuz bi anlatin hele ya hatta resim neyim varsa super olur :)

Çalışan bölgeler: İç bacak

Zaman: 1.5 dk

*Yere, sağ tarafınıza uzanın ve bir elinizle kafanıza destek yapın.
*Üstteki bacağınızın bileğini resimdeki gibi tutun.
*Altta kalan bacağınızı dizlerinizi kırmamaya özen göstererek kaldırıp indirin. Bunu 8 kere tekrarlayın.
*Karnınızn üzerine dönün ellerinizi ensenizde birleştirin ve bacaklarınızı kaldırıp indirin.
*Bunu 30 kere tekrarlayın ve sol tarafınıza dönerrek aynı hareketleri bu tarafta yapın.

Leg Magic ile zorlanmadan, enerjinizi tüketmeden spor yapmanın keyfini çıkarın!! Leg Magic ile bel, basen, karın, üst ve alt bacak kasları aynı anda çalışır.
* Leg Magic birden fazla spor aleti ile çalışmanıza gerek kalmadan tüm kaslarınızı harekete geçirir.
* Üstelik saatler harcamadan, günde birkaç dakika kullanıldığında formun korunmasına yardımcı olur!
* Her yaş grubundan kullanıcı için uygundur.
* Dünyaca tanınmış fitness öncüsü Neil Summers tarafından tasarlanan ve çeşitli akademik araştırmalar sonucunda etkisi kanıtlanan Leg Magic’in görünüşünüzü ve moralinizi ne kadar hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebileceğine inanamayacaksınız!
* Leg Magic günde sadece birkaç dakikada istediğiniz bacaklara ve kalçalara sahip olmanıza yardımcı olur.
* Leg Magic’in özel olarak tasarlanmış eğimli rayları üzerinde yapılan kısa ve kontrollü hareketler normalde çalıştırması zor olan üst bacakların iç ve dış kısmındaki kasları hedeflemektedir.
* Leg Magic, normalde çalıştırmakta zorlandığımız iç bacak bölgesini inceltmekte etkilidir ve kendi vücut ağırlığımızı kullandığımız için ağırlık ayarlamak gibi zor işlerle uğraşmak da gerekmez.
* Leg Magic Dayanıklı süngerli tutunma yerlerine, kaymaz pedallara ve çok dayanıklı bir çelik yapıya sahiptir.
* Leg Magic'i koyacak yerim yok diye üzülmeyin!
* Kolayca katlanıp kaldırılabilir! ıstediğiniz dolaba, yatak altına sığabilir!

4 kez Dünya Şampiyonu ve Olimpiyatlarda 2 altın madalya sahibi Buz Pateni Kraliçesi Katarina Witt de Leg Magic'i tavsiye ediyor!

* Artistik Patinaj kategorisinde Dünya Olimpiyatlarında iki altın madalya kazanmış ve 4 kez Dünya Şampiyonu olan, Amerika'daki Stars On Ice turunda yeniden gösterilere çıkan, Katarina Witt, seyahatleri esnasında kolayca taşıyabildiği ve kısa süreli egzersizlerle formunu korumasında en büyük etken olduğunu söylediği Leg Magic'i, zamanını iyi kullanmak isteyen herkese öneriyor.
* Hala güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş olan Katarina Witt, ağır paten antremanlarını bıraktıktan sonra en çok Leg Magic'ten fayda gördüğünü ifade ediyor.
* Siz de sağlığınızı ve vücudunuzu önemsiyorsanız, yer kaplamayan ve pratik bu aleti denemekten ve kısa sürede bacaklarınızı, kalçanızı ve üst gövdenizi nasıl etkilediğini görmekten kaçınmayın!

kizlar bu aletten kullanan varmi>

bide bunu buldum canim

Kalça, Popo ve ıç Bacakları Sıkılaştırma Egzersiz

Hazırlık
1.Kollarınız yerde yanda, ayaklarınız bitişik, sırtüstü uzanın.Kalçanız düz olsun
2.Bacaklarınızı yukarı kaldırın ve dizlerden bükün ayak tabanlarınız birbirine bitişsin. (Tıpkı bir kurbağa gibi)

Uygulama
1.Ayak parmaklarınız 45 derece dışa dönük biçimde bacaklarınızı yana doğru mümkün olduğu ölçüde açın .(kalça yerde ve düz)
2. Bacakları yanlara açarak biraz zorlayın.ıç bacaklarınızın ve kalçanızın sıkıştığını hissedin
3. Bacaklarınızı ılk resimdeki pozisyona getirin.
4.Hareketi 15 defa tekrarlayın

merhaba yesa ve prenses

prenses çok güzel hareketler göstermişsin bugün spor yapamadım şimdi vitamin alıcam bitane heralde yarı kendime gelirim
bende buna benzer hareketler yapmayıda istiyordum stepperın ardından olur heraldefisfisfis

canim benimmm birden yuklenme ama et keser sonra ertesi gune olurmu canimcim?

Canım kendini yeterince iyi hissetmeden stepper kullanma bence, dikkat et kendine yavaş arttır hızını birden yüklenme.

Bir de prenses ve yasemin size bir şey sormak istiyorum ben limona arkadaş almak istiyorum biz ne kadar ilgilensek de eşi olmadığı için yalnızlık çekiyor gibi geliyor bana, ama limon 2 yaşında yeni küçük bir kuş alsak limon ona zarar verir mi acaba kıskanıp, biiz bile ısıramıyor korkaktır biraz ama. Limona zarar vermesin diye yavru alıcam yenisini ama bilmiyorum kararsız kaldım:S

canim benim arkadas alirsan ciftlesirlerde bebisleriniz olur ne guzel:))hemde limonum yalnizlik cekmez civil civil otusurler oynasirlarr ama dedigin gibi ilk basta gagalarlarmi acaba?veterinere sorsan daha iyi bilir bence ama buyuk kus alma limona zarar verir kucuk alirsanda limon bisey yaparmi acaba yoksa akranmi alsan acaba guzelcim

selam canim benim evet hareketler pek guzel cok saolasin prensesim tekrardan ikisini de denedim gercekten hissediyosun kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…