ilk yapmaya başladığımda çok zorlanmıştım.belim yanım tutulmuştu.hareketler arasında dinleniyordum sık sık.birde spora başlıcam gün tüm ölçülerimi aldım. bel basen göbek alt göbek. her hafta ölçüm yapıyorum.zayıflama yerine sıkılaşmaya daha çok önem vermeye başlamıştım.14.12.2009 da başladım hareket yapmaya.şu ana kadar belden 5 cm göbekten 4 cm basenden 3 cm inceldim.bunu görünce insan daha çok hevesle yapıyor okulda bile biran önce eve gitsemde hareketimi yapsam diye bekliyorum.hihoyyyt
bugün yediklerimi yazıyorum kızlar bu arada defter tutmaya başladım kaydirigubbakcemile5
kahvaltı= 1 domates, 1 yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 portakal
ara=1 yeşil elma
öğle= 1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
spor sonrası 1 bardak süt ve 2 diyet bisküvi:kedi:
akşam= 1 portakal
2 lt su içtim hihoyyyt
1.30 saat sporumu yaptım yine hihoyyyt
işte böyle kızlar nasıl gidiyorum sizce?fisfisfis
Selamlar..
Ben de aranıza yeni katılıyorum. Dün sabah itibariyle 58.0kg oldum. 53'e 5 kaldı kaydirigubbakcemile2
oo masallah canim hosgeldin anlat bakalim neler yapiyosun ne yeyip ne iciyosunn
Herşeyden azıcık azıcık yiyorum. Bu benim için çok zorlu bir eylemdi önceden. Koca bir kutu pringles veya kare olanından antep fıstıklı çikolatayı tek başıma bitirme kapasitem olduğu için bu söylediğim "azıcık yeme" işi benim için hayli zor. Ya da zordu diyelim, çünkü artık alıştım. Ihlamurlu yeşil çay içiyorum akşamları. Akşam yemeği için baklagil haşlayıp 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 kase yoğurtla karıştırıp yiyorum. Aynı şekilde sebzeyi de haşlayıp yoğurt ve zeytinyağı ile yiyorum. Ama bugün canım çok ketçaplı makarna istedi. Kaçamak yapıp yedim vallakaydirigubbakcemile3
Ofiste hergün çikolata yerdim nerdeyse, ama şimdi 3 hafta önce aldığım toblerone hala çekmecemde duruyor naniknanik
Bence zaten zayıflamak ya da ideal kilomuza gelmek için ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Bilmiyor gibi davranarak, suçumuzu "bilmiyordum ki" maskesi altında saklamaya çalışıyoruz yerimseniben
kizlar ust bacak calistiracak hatta ust bacak ic taraflarini calistiracak bi hareket biliyomusunuz bi anlatin hele ya hatta resim neyim varsa super olur :)
merhaba yesa ve prenses
prenses çok güzel hareketler göstermişsin bugün spor yapamadım şimdi vitamin alıcam bitane heralde yarı kendime gelirim
bende buna benzer hareketler yapmayıda istiyordum stepperın ardından olur heraldefisfisfis
merhaba yesa ve prenses
prenses çok güzel hareketler göstermişsin bugün spor yapamadım şimdi vitamin alıcam bitane heralde yarı kendime gelirim
bende buna benzer hareketler yapmayıda istiyordum stepperın ardından olur heraldefisfisfis
Bir de prenses ve yasemin size bir şey sormak istiyorum ben limona arkadaş almak istiyorum biz ne kadar ilgilensek de eşi olmadığı için yalnızlık çekiyor gibi geliyor bana, ama limon 2 yaşında yeni küçük bir kuş alsak limon ona zarar verir mi acaba kıskanıp, biiz bile ısıramıyor korkaktır biraz ama. Limona zarar vermesin diye yavru alıcam yenisini ama bilmiyorum kararsız kaldım:S
merhaba yesa ve prenses prenses çok güzel hareketler göstermişsin bugün spor yapamadım şimdi vitamin alıcam bitane heralde yarı kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?