50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar, dün yazamadım ama bugün aksatmıyayım dedim.bugün neler yedim:
sabah bir kase çorba, arada birkaç çubuk kraker.(bugün öğle ile kaşamı birleştirmek zorunda kaldım) akşam:4 kaşık sebze yemeği, 4 köfte, bir kase yoğurt. bir saat kadar sonrada meyve yedim.
kendi normalime baktığımda yediklerimi bi hayli azalttım ama sizinkilere baktığımda hala çok yiyiyormuşum gibi geliyor.birde ben mide açlığı değil ağız açlığı hissediyorum yemek alışkanlık olmuş artık. var mı benimle aynı sorunu yaşayıp çözüm üreten?

sabah yediklerimi yazmıştım
öğlen dışardaydım o yüzden öğle yemeği yiyemedim
gelince tavuk çorbası yedim 1 galeta ile 1 tane etimeğe krem peynir ve acı ezme sürüp yedim
arada biraz fındık yedim
akşam da yoğurt kuru fasülye suyunu asla yemedim 1 tane galeta
2.litre suyumu içiyorum
yemekleri suyuyla yemeğin kızlar suyunu süzüp yiyin

kızlar merhaba
bugun yedıklerım
sabah:klasık kahvaltı peynır kepek ekmek zeytın sekersız çay
sonra 1.5 saat spor kondısyona gıttım
donunce daha dogrusu spordan 2 saat sonra bıraz yumurta peynır zeytın sekersız cay azcıkda bal
turk kahvesı su
sonra brazcık badem yedım
bıraz sonrada corba ve ıspanak yıcem

bozocum benım evde kosu bandı var fatura ya etkısı ketıl dan daha az hıc sıkayet de almadım bugune kadar.kucucuk ketıl okadar cok elektırık yakıyokı anlatamam koca kosu bandı bıle okadar yakmıyo.

yarında plates gunum acayıp sevıyorum su platesı ya.bacak calıstırmak ısteyenler bacak esnetme hareketlerını de yapın kesınlıkle tavsıye edıyorum

bozocum benım evde kosu bandı var fatura ya etkısı ketıl dan daha az hıc sıkayet de almadım bugune kadar.kucucuk ketıl okadar cok elektırık yakıyokı anlatamam koca kosu bandı bıle okadar yakmıyo.

geçen eşimle konuştuk önce spor salonuna yazılalım dedik sonra koşu bandı mı alsak dedik bakıcaz belki alırız

bugun 2 kere kahvaltı yaptım ama sabah yedıgım okadar azdıkı spora gıdecegım ıcın erken kalktım cok az yedım cıktık hemen annemle evden.bakalım carsamba gunu ne olacak tablo

Kızlar merhaba, sonunda limonumuza yeni bir eş aldık, adını da bebik koyduk. Ayrı kafeslerde duruyorlar şuan. Limon görür görmez aşık oldu bebike onun kafesinin yanından ayrılmıyor, bebikde onu sevdi. Daha yanyana getirmedik ama gagalaşıp ötüşüp duruyorlar çok mutlu oldum:)

Kızlar yalnız bebik aldığımızda çok pisti, onu temizlesek mi, küçük te kış da korkuyorum üşür diye bir süre sonra temizlesek olur mu acaba? Pireli gibi gözüküyor, gagası da yamuk biraz ama çoookk tatlı:)

Merhaba kizlar ben Zeynep. Ben 7. takimdaydim, 62 ile basladim takima ve 59,500 oldum. Kizlar artik bu grub da olmak istiyorum izin verirseniz. Hedefim 54.

ben de turşu yedim ne hikmetse tatlı istemiyorum salatalık turşusu yedim
bide şekersiz sütlü kahve içtim

Bir d kizlar takimim dagildi; o yuzden takima ituyacim var.

Hımm bizim ayrı bir takımımız yok birbirimizle yarışıyoruz. Hoşgeldin diyelim o zaman sana. Her çarşamba kilo bildirimimiz oluyor, her hafta listeyi hazırlayan burcu arkadaşımız bir diyet koçu seçiyor o koç da bize kaçamak yapınca ceza veriyor. Her gün ne yediysek ne spor yaptıysak yazıyoruz

Tamam. Bundan sonra ben de yazarim yediklerimi fakat yurt disindayim saatler uymuyabilir. Ben yine de aksamlari mutluka yedigimi, icitigmi ve sporumu yazarim.
vereliniortak

olsun canım napalım :sinifsinif:
bizde geceleri muhabbetimizi yaparız canım opuyorumnanaktan

canim benim oyle olacak artik napalim gunduzleri pek yokum ben ama gecmis sayfalari hep okudum scyllaa nin gonderdigi videolari aldip bakalim ben de deneyim bi neymis ne degilmis kaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlar ben Zeynep. Ben 7. takimdaydim, 62 ile basladim takima ve 59,500 oldum. Kizlar artik bu grub da olmak istiyorum izin verirseniz. Hedefim 54.

Bir d kizlar takimim dagildi; o yuzden takima ituyacim var.

canim ne demek izin verirseniz hosgeldin aramiza sefalar getirdin oncelikle tebrikler masallah diyorum umarim devami gelir zemuszemus ee anlat bakalim ne yapiyosun ne yeyip ne iciyosun kaydirigubbakcemile3 bi de carsamba gunu kilo bildirimi gunumuz canim onu unutmazsan super olur opuyorum kocaman opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…