50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere selamlar canlar ben geldim :))

oncelikle su yediklerimi yazayim (cikolatalar haric)

sabah
kahvaltilik gevregi
muz

ogle
sandvich ( tost ekmegi domates peynir )

ara
mandalina

aksam
tavuklu bi sey (burdaki yemeklerin adini bilmiyorum bilsem de turkceye nasil cevirecegim bilmiyorum )
diyet kola

birazdan badminton oynamaya gidecegim gelince de scyllaa nin videolarini deneyim diyorum :)

Hosbuldum cnm..

Canim aslinda hikayem; 49-54 arasi gecem hayatim hamile kalip 83 kiloya cikamamla basladi. Kizim simdi 2 yasinda, yani 2 senede 24 kilo verdim. Boyum 1.65.
Yurt disinda yasiyorum, univers. okuyodum. Hamile kalinca biraktim, simdi geri donucem insallah :Saruboceq:. ole iste.. Her gun 1 saat spor yapmaya calisiyorum.kaydirigubbakcemile2 insallah yaza kadar incelicem.

masallah canim cok azimli gordum seni Allah devamini da getirir insallah spor yapiyomussun cok faydasini gorursun insallah canim incecik citir oluruz insallah hepimiz :içelim::teytey:

masallah canim cok azimli gordum seni Allah devamini da getirir insallah spor yapiyomussun cok faydasini gorursun insallah canim incecik citir oluruz insallah hepimiz :içelim::teytey:

Canim tsklr insallah incelicez opuyorumnanaktan gerci bana gore sen cok incesin ama...

yenı gelen arkadasımıza hos geldın dıyorum kızlar zaten neler yaptıgımız hakında bılgı vermısler bande altını cızeyım carşambalrı tartı gunumuz kılo bıldırımı yapıyoruz 3 kez mazertsız olarak yazmayanları lısteden cıkartıyouza.s.

aslında canım su cıkolatalar olmasaydı gayet guzel bı menuymus

canım bebıkın hayırlı olsun analı babalı buyutsunkaydirigubbakcemile3

Canim tsklr insallah incelicez opuyorumnanaktan gerci bana gore sen cok incesin ama...

aslında canım su cıkolatalar olmasaydı gayet guzel bı menuymus

canim boydan kaybediyorum bi de kilo vermekten cok soyle sikilasmak fit olmak formda kalmak hos bir vucuda sahip olmaktir amacim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burcucum yaaa sorma offf offff su cikolatadan bi kurtulsam Allahin izniyle yoksa ole ekmege yemege falan da duskunlugum yok kaydirigubbakcemile

tatlım sakın yıkamayın o zaten sağlıklıysa kendi kendini tüylerini dökerek temizler eğer illaki yıkamak isterseniz ki affına sığınarak tavsiye etmem birkaç gün geçsin ortama alışsınbence
ama anlaştıklarına çok sevindimopuyorumnanaktan

ben de turşu yedim ne hikmetse tatlı istemiyorum salatalık turşusu yedim
bide şekersiz sütlü kahve içtim

afıyet olsun canımda tursu sıskınlık yapar benım bıldıgım zaten sıskınlkten rahatsızım dıyosunCADIARZU bıde eger reglı olcaksın kahve kola gıbı kafeınlı ve asıtlı ıcecekler reglı olmanı gecıktırır sıskınlık ve rahatsızlık verır

benımde ekmekle pek aram yok ınşallah kurtulcaksın cıkolatalardan en azından aza ındır

merhaba kızlar ben bugün dikkatli beslenerek ev işi ve ardından ufak bir spor yaparak akşamı ettim
akşam yemeğimde balık tava 1 porsiyon kadar salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt:dance:

benımde ekmekle pek aram yok ınşallah kurtulcaksın cıkolatalardan en azından aza ındır

insallah canim yaa bi de calistigim yerde her zaman kocamanin masanin ustunde binbir cesit cikolata olur arada yiyelim diye hatta eger bi de birinin dogum gunuyse offf sorma o masanin halini ee haliyle gidip gelirken atiyo insan agzina bi seyler yarin basliyorum tatil bitti bakalim hangi cesit cikolatalarla karsilascam kaydirigubbakcemile

merhaba kızlar ben bugün dikkatli beslenerek ev işi ve ardından ufak bir spor yaparak akşamı ettim
akşam yemeğimde balık tava 1 porsiyon kadar salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt:dance:

oo supermis canim cikolata var mi cikolata kaydirigubbakcemile3

gayet guzel beslenmıssın afıyet olsun

teşekkürler canım yarın arkadaşım gelecek izmirden kahvaltıya oda dikkatli besleniyor o yüzden yarın için tehlike azÇok üzgünüm çoook
çarşambayı 4 sengözlerimebaksanab gözle bekliyorum galiba beklentim biraz fazla

oo supermis canim cikolata var mi cikolata kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

çikolata evde yoksa sorunda yok amaaaa eğer evde varsa aslaa kaçmazdelikafadulden

ayy canım npıyım bi anda canım ekşi istedi tatlı krizinden daha iyidir :kedi:
ama kafeinli içeceklerin geciktirdiğini bilmiyordum söylediğin için saol öyle çok kahve içen birisi değilim zaten şekersiz içtiğim için kahvaeyi az koydum

Yesacım onca yaptığın sporu şu çikolatalarla heba ediyorsun farkında mısın?:)
Gerçi kola vermesen de vücudun sıkılaşmış oluyor o ayrı.

Sakız çiğne tatlım sürekli, şekerisiz şeker falan ye, çikolata isteğini az biraz dindirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…