Hosbuldum cnm..canim ne demek izin verirseniz hosgeldin aramiza sefalar getirdin oncelikle tebrikler masallah diyorum umarim devami gelir zemuszemus ee anlat bakalim ne yapiyosun ne yeyip ne iciyosun kaydirigubbakcemile3 bi de carsamba gunu kilo bildirimi gunumuz canim onu unutmazsan super olur opuyorum kocaman opuyorumnanaktan
Hosbuldum cnm..
Canim aslinda hikayem; 49-54 arasi gecem hayatim hamile kalip 83 kiloya cikamamla basladi. Kizim simdi 2 yasinda, yani 2 senede 24 kilo verdim. Boyum 1.65.
Yurt disinda yasiyorum, univers. okuyodum. Hamile kalinca biraktim, simdi geri donucem insallah :Saruboceq:. ole iste.. Her gun 1 saat spor yapmaya calisiyorum.kaydirigubbakcemile2 insallah yaza kadar incelicem.
masallah canim cok azimli gordum seni Allah devamini da getirir insallah spor yapiyomussun cok faydasini gorursun insallah canim incecik citir oluruz insallah hepimiz :içelim::teytey:
herkeslere selamlar canlar ben geldim :))
oncelikle su yediklerimi yazayim (cikolatalar haric)
sabah
kahvaltilik gevregi
muz
ogle
sandvich ( tost ekmegi domates peynir )
ara
mandalina
aksam
tavuklu bi sey (burdaki yemeklerin adini bilmiyorum bilsem de turkceye nasil cevirecegim bilmiyorum )
diyet kola
birazdan badminton oynamaya gidecegim gelince de scyllaa nin videolarini deneyim diyorum :)
Kızlar merhaba, sonunda limonumuza yeni bir eş aldık, adını da bebik koyduk. Ayrı kafeslerde duruyorlar şuan. Limon görür görmez aşık oldu bebike onun kafesinin yanından ayrılmıyor, bebikde onu sevdi. Daha yanyana getirmedik ama gagalaşıp ötüşüp duruyorlar çok mutlu oldum:)
Kızlar yalnız bebik aldığımızda çok pisti, onu temizlesek mi, küçük te kış da korkuyorum üşür diye bir süre sonra temizlesek olur mu acaba? Pireli gibi gözüküyor, gagası da yamuk biraz ama çoookk tatlı:)
Canim tsklr insallah incelicez opuyorumnanaktan gerci bana gore sen cok incesin ama...
aslında canım su cıkolatalar olmasaydı gayet guzel bı menuymus
Kızlar merhaba, sonunda limonumuza yeni bir eş aldık, adını da bebik koyduk. Ayrı kafeslerde duruyorlar şuan. Limon görür görmez aşık oldu bebike onun kafesinin yanından ayrılmıyor, bebikde onu sevdi. Daha yanyana getirmedik ama gagalaşıp ötüşüp duruyorlar çok mutlu oldum:)
Kızlar yalnız bebik aldığımızda çok pisti, onu temizlesek mi, küçük te kış da korkuyorum üşür diye bir süre sonra temizlesek olur mu acaba? Pireli gibi gözüküyor, gagası da yamuk biraz ama çoookk tatlı:)
ben de turşu yedim ne hikmetse tatlı istemiyorum salatalık turşusu yedim
bide şekersiz sütlü kahve içtim
canim boydan kaybediyorum bi de kilo vermekten cok soyle sikilasmak fit olmak formda kalmak hos bir vucuda sahip olmaktir amacim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcucum yaaa sorma offf offff su cikolatadan bi kurtulsam Allahin izniyle yoksa ole ekmege yemege falan da duskunlugum yok kaydirigubbakcemile
merhaba kızlar ben bugün dikkatli beslenerek ev işi ve ardından ufak bir spor yaparak akşamı ettim
akşam yemeğimde balık tava 1 porsiyon kadar salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt:dance:
benımde ekmekle pek aram yok ınşallah kurtulcaksın cıkolatalardan en azından aza ındır
merhaba kızlar ben bugün dikkatli beslenerek ev işi ve ardından ufak bir spor yaparak akşamı ettim
akşam yemeğimde balık tava 1 porsiyon kadar salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt:dance:
gayet guzel beslenmıssın afıyet olsun
canım bebıkın hayırlı olsun analı babalı buyutsunkaydirigubbakcemile3
afıyet olsun canımda tursu sıskınlık yapar benım bıldıgım zaten sıskınlkten rahatsızım dıyosunCADIARZU bıde eger reglı olcaksın kahve kola gıbı kafeınlı ve asıtlı ıcecekler reglı olmanı gecıktırır sıskınlık ve rahatsızlık verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?