1.nci karın ve bel
2.nci bacaklar ve baldırlar
3.ncü kalça ve basenler için canım.
Sırayla yapabilirsin o zaman bunları ihtiyacın olanların hepsi burada gel vatandaşhihoyyyt
Olur canım ama kendine bir komodin sürahisi alıp su içmek için aşağıya inmekten kurtulmanı öneririmkaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım
iyi geceler canım
Evet hayatım aynen orası
demokraside çareler tükenmez:tomato:
bu arada yine denedim olmadıııı
vayyyyyyyyyyyy yuru be yasemncim kim tutar seni kaydirigubbakcemile5 nasi da yapmis opuyorum canim gozlerinden Şeniz
1.nci karın ve bel
2.nci bacaklar ve baldırlar
3.ncü kalça ve basenler için canım.
Sırayla yapabilirsin o zaman bunları ihtiyacın olanların hepsi burada gel vatandaşhihoyyyt
sağol canım yaaa gece gece güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsünŞeniz
üstesinden geliriz yarın baskül alcam şart oldu artık dijitaller kullanışlımı kızlar :içelim:
kaydirigubbakcemile3 amin canim cumlemizi kaydirigubbakcemile3 neyse kizlar sizlere sohbetinize doyum olmaz ben yatayim yoksa kalkamayagim herkese cikolatasiz gunler diliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üstesinden geliriz yarın baskül alcam şart oldu artık dijitaller kullanışlımı kızlar :içelim:
kaydirigubbakcemile3 amin canim cumlemizi kaydirigubbakcemile3 neyse kizlar sizlere sohbetinize doyum olmaz ben yatayim yoksa kalkamayagim herkese cikolatasiz gunler diliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bazilari cabuk bozuluyor falan diyorlar ama bence dijital daha iyi hatta ben hep soyle bi aletim olsun istemisimdir her hafta yagdan mi gitti kastan mi gitti su mu gitti gosterecek yagdan gidince boyle iltifat falan edecek aslan yesa aynen devam falan diyecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sağol canım iyi geceler, ben de gidip ders çalışıyım artık, iyi geceler benden de kızlar
iyi uykular hepinize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?