50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1.nci karın ve bel
2.nci bacaklar ve baldırlar
3.ncü kalça ve basenler için canım.

Sırayla yapabilirsin o zaman bunları ihtiyacın olanların hepsi burada gel vatandaşhihoyyyt

canlar baldir bolgesi dediginiz yer ust bacagin ic tarafiysa benimkilerde fena kaydirigubbakcemile

iyi geceler canım

Evet hayatım aynen orası

demokraside çareler tükenmez:tomato:

bu arada yine denedim olmadıııı

yok canim benim yapmissinn valla bravooo alkisalkisalkisalkisalkisalkis scyllacim hatta kendime bi sise bulacagim yaa en iyisi hem icmesi de daha kolay bardaga gore akannehir bu arada benimde baldirlarim soyle sert olsa off super olur valla kaydirigubbakcemile5

1.nci karın ve bel
2.nci bacaklar ve baldırlar
3.ncü kalça ve basenler için canım.

Sırayla yapabilirsin o zaman bunları ihtiyacın olanların hepsi burada gel vatandaşhihoyyyt

üstesinden geliriz yarın baskül alcam şart oldu artık dijitaller kullanışlımı kızlar :içelim:

sağol canım yaaa gece gece güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsünŞeniz

kaydirigubbakcemile3 amin canim cumlemizi kaydirigubbakcemile3 neyse kizlar sizlere sohbetinize doyum olmaz ben yatayim yoksa kalkamayagim herkese cikolatasiz gunler diliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 amin canim cumlemizi kaydirigubbakcemile3 neyse kizlar sizlere sohbetinize doyum olmaz ben yatayim yoksa kalkamayagim herkese cikolatasiz gunler diliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AMİİİİİN:Saruboceq:

üstesinden geliriz yarın baskül alcam şart oldu artık dijitaller kullanışlımı kızlar :içelim:

bazilari cabuk bozuluyor falan diyorlar ama bence dijital daha iyi hatta ben hep soyle bi aletim olsun istemisimdir her hafta yagdan mi gitti kastan mi gitti su mu gitti gosterecek yagdan gidince boyle iltifat falan edecek aslan yesa aynen devam falan diyecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağol canım iyi geceler, ben de gidip ders çalışıyım artık, iyi geceler benden de kızlar

BENCE GEREK YOK YESA KENDİ ADIMA BEN ÖYLE Bİ BASKÜLLE ŞIMARIRDIM SONRASI MUAMMA TABİİİkafamçokkarıştı

18 tl aynısı gibi yarın alayım o zaman teşk scyllaa a.s.
bu arada yesacm sen zaten iii gidiyorsun bence gaza ihtiyacın yok kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…