50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım biraz dan temizlik yapıcam markete gidicem ama yolu uzatarak gidicem ki bugünkü yürüyüşümü yapmış olurum
ılık limonlu suyumu içtim
1 yumurta ile sucuklu yumurta yedim beyaz peynir biraz kaşar peynir ezme 1 sb yarım yağlı süt içtim 5 tane zeytin 2 etimek

annemlerle kameradan konuştuk herkes çok zayıflamışsın dedi yüzün çökmüş dediler ben de buna sinir oluyorum hemen yüzümden kilo veriyorum

Anneler hep öyle der tatlım, zayıflamamızı istemediklerinden Takma kafana:)

Ben de muz yedim kahvaltı da canım bir tek onu istedi:S

merhabalarrr kim var kim yok bakalım.

dün sabah kuru kayısı ve erikle güne başladım. sonra çarşı pazar ve okul işlerimi hallettim 12 gibi eve geldik. sucuklu yumurta yedik bende.ev temizliği yaptık.akşamada yaklaşık 1,5 saat hareketlerimi yaptıktan sonra 7 gibi fırında balık yedik.sonrada karışık bir bitki çayı yaptım onu içtik.

bugün orucum. akşamada kıymalı makarna yemeği düşünüyorum.

işte gidince bu yğzden kilo alıyorum ağzıma tıkıyor resmen yemekleri
bide düşük yapınca yanımdaydı onu ye kanın olucak bunu ye iyi gelicek diye 58 kiloya çıkmıştım

slm kızlar süt ve kendi yaptığım kekle güne başladım bugün hava güzel yarım saat yürüyüş yaparım kaydirigubbakcemile2

ben de öğlen haşhaşlı ekmek yedim bi parça
bugün yoğurt yiyemiycem yeni yaptım ancak yarın yenir

herkese slm bugun sbh bısey yemeden cıktım ıse gelınce kek yedım hındıstan cevızlı dayanmadım oglen corba bıras tavuk haslanmıs ıkı kasık bulgur pılavı yedım

selam kızlar
56 da sabitlendim kaldım :gitme:
boyum 1.50 oldugu ıcın 6 kılo daha vermem lazım
ama ahhh bu final dönemleri
markete gitmeye çekinir oldum çikolata alıcam diye mafoldumben
ayın 13ünde sınavları bitiyor
memlekete gidince akupunktura baslayacagım
umarım etkili olur

bir de akupunkturu araştırırken rastladığım bir bilgiyi paylaşayım sizlerle
bır ogunde ıkı dılım ekmek yiyorsak eger 1 dilim yemeliymişiz
yani yediğimiz herşeyin yarısı kadar tüketmeliymişiz
tedavi sürecinde böylece midemiz küçülüyormuş
umarım etkili olur da
eski-yeni resimlerimi paylaşırım sizlerle kaydirigubbakcemile2

durmak yok,kiloları atmaya devam zemuszemus

slm kızlar az önce baskül aldım şu dijital olanlardan 54,9 çıktım ay bi sevindim kaydirigubbakcemile3 anlatamam acaba diğerleri yanlışmı ölçtü bilemem ama bana ii geldi akannehir

merhabalar

ben bugün ayarı kaçırdımnaniknanik gece o kadar çikolatadan bahsettikki gece 2 de yattım

4.30 da kalkıp kendimi mutfakta buldum bi kurabiye yarım tabak sütlü tatlı senağlama
tatlı ve kurabiyeyi evde bulundurmak zorundayım çocular okulda hazır şeyleri daha az tüketsin diye:sm_confused:

benim zaafım kurabiye tatlı offfffff neyse sabah kalktım izmirden misafirim vardı kahvaltıya
pişi yaptım içsiz 3 tanede ondan yanında peynir çok az reçel oda yetmedi
e yeter diyebilirsiniz
öğlende yine sütlü tatlı ama misafirin yanında yemesen olmuyor işte
kendimi kasmış halim bide-tatlicadiarzu-
şimdi içim baygın ve midem berbat:çok üzgünüm:
akşama hafif yerim telafi etmek için:1ninca:

scylla okuduğu zaman sana baya bi ceza vericek lmaz:

Kizlar yeni uyandim, henuz bis yemedim. Insallah bugun az yiyerek geciricem. Ruyamda tatli yiyodum ya.. hem de kaymaklisindan... Bence bu tatli konularini hic konusmuyalim. ben okudukca bunlari yeme istegim artiyo ve ruyama giriyorlar sonra...

öğlen de haşhaşlı ekmek yedim biraz
arada biraz fındık
arada 1kase çorba 1 galeta
akşam mercimek salatası yedim
1.5 litre su içtim regli öncesi çok içemiyorum
15 dak yürüyebildim​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…