merhabalar
ben bugün ayarı kaçırdımnaniknanik gece o kadar çikolatadan bahsettikki gece 2 de yattım
4.30 da kalkıp kendimi mutfakta buldum bi kurabiye yarım tabak sütlü tatlı senağlama
tatlı ve kurabiyeyi evde bulundurmak zorundayım çocular okulda hazır şeyleri daha az tüketsin diye:sm_confused:
benim zaafım kurabiye tatlı offfffff neyse sabah kalktım izmirden misafirim vardı kahvaltıya
pişi yaptım içsiz 3 tanede ondan yanında peynir çok az reçel oda yetmedi
e yeter diyebilirsiniz
öğlende yine sütlü tatlı ama misafirin yanında yemesen olmuyor işte
kendimi kasmış halim bide-tatlicadiarzu-
şimdi içim baygın ve midem berbat:çok üzgünüm:
akşama hafif yerim telafi etmek için:1ninca:
kizlar selam, diyetime yilbasin dolayisiyla iki gun ara vermistim. cumartesi tekrar basladim. sabah tartildim 46.5 cikti. muhtemelen c.tesiye kadar ayni kalir ama yuruyuse devam edersem belki bir yarim kilo daha verebilirim insallaaaah. daha sinra bi iki hafta kadar ara vericem. kendimi iyi hissetmiyorum cunku. o sakarin beni mahfetti bugun. cay ikram ettiler ben de sakarinle iciyim dedim ama midemi oyle bi bulandirdi ki yuruyusumu yapamadim.
sabah bir portakal yedim
aksam eve gelince de kkereviz yemegi-salata- ayran - yogurt
ama tansiyonum hala dusuk. kerevizden de sIKILdim
bi tost yesem olur mu ya kepekli ekmege peynirle lutfen ya lutfen lutfen ben hem beste yatcam sabaaah
kizlar selam, diyetime yilbasin dolayisiyla iki gun ara vermistim. cumartesi tekrar basladim. sabah tartildim 46.5 cikti. muhtemelen c.tesiye kadar ayni kalir ama yuruyuse devam edersem belki bir yarim kilo daha verebilirim insallaaaah. daha sinra bi iki hafta kadar ara vericem. kendimi iyi hissetmiyorum cunku. o sakarin beni mahfetti bugun. cay ikram ettiler ben de sakarinle iciyim dedim ama midemi oyle bi bulandirdi ki yuruyusumu yapamadim.
sabah bir portakal yedim
aksam eve gelince de kkereviz yemegi-salata- ayran - yogurt
ama tansiyonum hala dusuk. kerevizden de sIKILdim
bi tost yesem olur mu ya kepekli ekmege peynirle lutfen ya lutfen lutfen ben hem beste yatcam sabaaah
ay tesekkur ederim kizlar sizi seviyorum artik elma yerim ben de yarin da yuruyusle tamamlarim
bozo yilbasin nasil gecti ne yedin bakalim mantar yaptin mi ben mantar yiyemedim misafirlige gittik ya umdugumu diil buldugumu yedim
yarın buyuk gun bozocum sen sıskınlıgını ınebılırsın yarın
18 tl aynısı gibi yarın alayım o zaman teşk scyllaa a.s.
bu arada yesacm sen zaten iii gidiyorsun bence gaza ihtiyacın yokkaydirigubbakcemile5
selam kızlar
56 da sabitlendim kaldım :gitme:
boyum 1.50 oldugu ıcın 6 kılo daha vermem lazım
ama ahhh bu final dönemleri
markete gitmeye çekinir oldum çikolata alıcam diye mafoldumben
ayın 13ünde sınavları bitiyor
memlekete gidince akupunktura baslayacagım
umarım etkili olur
bir de akupunkturu araştırırken rastladığım bir bilgiyi paylaşayım sizlerle
bır ogunde ıkı dılım ekmek yiyorsak eger 1 dilim yemeliymişiz
yani yediğimiz herşeyin yarısı kadar tüketmeliymişiz
tedavi sürecinde böylece midemiz küçülüyormuş
umarım etkili olur da
eski-yeni resimlerimi paylaşırım sizlerle kaydirigubbakcemile2
durmak yok,kiloları atmaya devam zemuszemus
bakalım scyllaa ya koçluk yaradımı gorucez yarın bence vermıssındır canım
merhabalar
ben bugün ayarı kaçırdımnaniknanik gece o kadar çikolatadan bahsettikki gece 2 de yattım
4.30 da kalkıp kendimi mutfakta buldum bi kurabiye yarım tabak sütlü tatlı senağlama
tatlı ve kurabiyeyi evde bulundurmak zorundayım çocular okulda hazır şeyleri daha az tüketsin diye:sm_confused:
benim zaafım kurabiye tatlı offfffff neyse sabah kalktım izmirden misafirim vardı kahvaltıya
pişi yaptım içsiz 3 tanede ondan yanında peynir çok az reçel oda yetmedi
e yeter diyebilirsiniz
öğlende yine sütlü tatlı ama misafirin yanında yemesen olmuyor işte
kendimi kasmış halim bide-tatlicadiarzu-
şimdi içim baygın ve midem berbat:çok üzgünüm:
akşama hafif yerim telafi etmek için:1ninca:
slm kızlar az önce baskül aldım şu dijital olanlardan 54,9 çıktım ay bi sevindim kaydirigubbakcemile3 anlatamam acaba diğerleri yanlışmı ölçtü bilemem ama bana ii geldi akannehir
açlık hissetmiyom şimdi çorba yerim mercimek çorbaso yapmıştım suda 1lt oluyo günde vallahi iii gidiyom ama belimde bi ağrı var nedendir bilmem hala çözemedim bozocum :1no2:
yesaaaa benim bu imzadaki kizi nasil 46;5 a koyabilirizz ben cok beceriksizim yapamiyorum bi turlu
Acayip meraktayım, pantalonlarım bile bol gelmeye başladı sanki, vücudum daha 6 kilo fazlası olmasına rağmen tam istediğim gibi şu anda:) Çok mutluyum yani kızlar:)
Bu arada burcucum o verdiğim 8'er dakikalık videolardan birini seçip bitirmeni rica edicim, kaçamak yapmışsın seni gidi seniiilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?