50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yaptın yasemin ya aşkolsun ama Biz bir ekibiz, böyle yaparsak nasıl birbirimize destek olucaz.lmaz:
Neyse neyse abartmıyım, olur arada böyle kaçamaklar lakin her kaçamağın bir bedeli vardır:)

Bugün stepperla 200 kalori yakmanı, verdiğim o 3 videodan da birini yapmanı istiycem senden, e anca yanar dimikaydirigubbakcemile2

Hem böylece bir daha yemeden önce 2 kere düşünürsün.

Öpüyorum hayatım kaydirigubbakcemile3 umarım bana kızmamışsındır:Saruboceq:

kizlar selam, diyetime yilbasin dolayisiyla iki gun ara vermistim. cumartesi tekrar basladim. sabah tartildim 46.5 cikti. muhtemelen c.tesiye kadar ayni kalir ama yuruyuse devam edersem belki bir yarim kilo daha verebilirim insallaaaah. daha sinra bi iki hafta kadar ara vericem. kendimi iyi hissetmiyorum cunku. o sakarin beni mahfetti bugun. cay ikram ettiler ben de sakarinle iciyim dedim ama midemi oyle bi bulandirdi ki yuruyusumu yapamadim.

sabah bir portakal yedim
aksam eve gelince de kkereviz yemegi-salata- ayran - yogurt

ama tansiyonum hala dusuk. kerevizden de sIKILdim
bi tost yesem olur mu ya kepekli ekmege peynirle lutfen ya lutfen lutfen ben hem beste yatcam sabaaah

tansiyonunun düşük olması sabah portakal yemen
sabahları portakal yemek yada suyunu içmek baş dönmesi yaparmış tv de söylemişlerdi
birde greyfut

Ye tabi hayatım kendine işkence etme, ayrıca kepekli, peynirli tostta o kadar kalori yok, için rahat etsin aç aç durma, siz aç durunca benim içim cızz ediyor, yapmayın aaa.

ay tesekkur ederim kizlar sizi seviyorum artik elma yerim ben de yarin da yuruyusle tamamlarim

bozo yilbasin nasil gecti ne yedin bakalim mantar yaptin mi ben mantar yiyemedim misafirlige gittik ya umdugumu diil buldugumu yedim

yesaaaa benim bu imzadaki kizi nasil 46;5 a koyabilirizz ben cok beceriksizim yapamiyorum bi turlu

ay tesekkur ederim kizlar sizi seviyorum artik elma yerim ben de yarin da yuruyusle tamamlarim

bozo yilbasin nasil gecti ne yedin bakalim mantar yaptin mi ben mantar yiyemedim misafirlige gittik ya umdugumu diil buldugumu yedim

yılbaşında fazla kaçamak yapmadım mantar yedim

kızlar merhaba napıyosunuz bakayım bugun braz kacamak yaptım ya
scyllaa ceza vercek ama napalım yapcas
sabah kepek ekmek peynır zeytın bal sekersız cay
öğle mısafır vardı corba pılav tavuk mercımek kofte zeytın yaglı barbunya salata 1 dılımde sutlu tatlı
aksamda cokaz barbunya pılav ve tavuktan mınıcık atıstırdım yedım bıle sayılmaz gercekten

evet 1 kılo gelebılr sen zaten onu hısedıyorsundur canım fazlalık olarak asagı yukarı umarım bıran once gecer

18 tl aynısı gibi yarın alayım o zaman teşk scyllaa a.s.
bu arada yesacm sen zaten iii gidiyorsun bence gaza ihtiyacın yok kaydirigubbakcemile5

ayy canim benim agzindann bal damliyor umarim yansir hem tartiya hem de vucuduma kaydirigubbakcemile2

selam canim hosgeldin aramiza bi sey kalmamis 6 kilo kadarcik yaparsin sen

bakalım scyllaa ya koçluk yaradımı gorucez yarın bence vermıssındır canım

Acayip meraktayım, pantalonlarım bile bol gelmeye başladı sanki, vücudum daha 6 kilo fazlası olmasına rağmen tam istediğim gibi şu anda:) Çok mutluyum yani kızlar:)

Bu arada burcucum o verdiğim 8'er dakikalık videolardan birini seçip bitirmeni rica edicim, kaçamak yapmışsın seni gidi seniiilmaz:

Canim benimm yaaa ama senin bu misafirinde hani dikkat ediyordu yani sorun olmaz demistin bugun umarm karistirmiyorumdur valla dun cok konustuk cikolata cikolata diye olacagi buydu senin sucun yok canim bilmiyorumkismile

slm kızlar az önce baskül aldım şu dijital olanlardan 54,9 çıktım ay bi sevindim kaydirigubbakcemile3 anlatamam acaba diğerleri yanlışmı ölçtü bilemem ama bana ii geldi akannehir

oo canim gule gule kullan yaa supermis valla tartin ben de bugun tartilacagim bakalim bayanssulusmile

açlık hissetmiyom şimdi çorba yerim mercimek çorbaso yapmıştım suda 1lt oluyo günde vallahi iii gidiyom ama belimde bi ağrı var nedendir bilmem hala çözemedim bozocum :1no2:

canim gecmis olsun da benimde heryerim agriyo belim ozellikle de bilmiyorum nedendir spordan olabilir mi acaba boshayallersmile

yesaaaa benim bu imzadaki kizi nasil 46;5 a koyabilirizz ben cok beceriksizim yapamiyorum bi turlu

bebegim yaptim senin icin gule gule kullan Allah nazarlardan saklasin

]Weight Loss - Diet Ticker
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wiH0P0o/weight.png

bunu cizelgenin oldugu yere kopyala canim

bu arada hedefe sadece 0.5 kilo mu kaldi yaa :1ninca::1shok:

ayy bi acaip olmus bu canim ozel mesaj olarak gonderdim ona bak sen opuyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam koçum yapıcambayanssulusmilehihoyyytolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…