50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada cok sevındım İNŞALLAH butun fazlalıklar gıdıcekolumunekankayizsmile

yesa canım napıyorsun umarım bugun cıkolata yememıssındırkaydirigubbakcemile

canim benim simd basliyorum yediklerimi yazmaya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sabah kahvaltilik gevregi yulafli tadi acaip kotu bi sey yedim kesin asiri sagliklidir bir muz

ara yesil cay

ogle sandvic (domates, azicik krem peynir+kasar) 1 mandalina 1 havuc 1 elma

aksam haslanmis havuc + patates puresi ve etli bi yemek

ve sonunda acikliyorum kucucuk su bayram cikolatalari olur ya onun gibi kucucuk bir cikolata yedim o kadar alsanaalsanasmile

hareket olarakta su ana kadar temizlik yaptim
sonrasinda insallah ip ve bisiklet ve degisik hareketlerimden yapacagim
o muhtesem videolar yarin ins kaydirigubbakcemile5

canim su an istedigin gibiyse 6 kilo sonrasini valla tahmin bile edemiyorum bence hedefini yeniden bi gozden gecir canim boyun kacti senin arada 10 fark iyi diyoruz da senin 20 mi olacak yaw aklinialirimsmile

aklinialirimsmile hergun goturuyosun bakıyorumda cıkolataları onlar masum falan dıgıler kaydirigubbakcemile yuru bakıyım sporakaydirigubbakcemile2

aklinialirimsmile hergun goturuyosun bakıyorumda cıkolataları onlar masum falan dıgıler kaydirigubbakcemile yuru bakıyım sporakaydirigubbakcemile2

canim yaaa ama cok kucukler disimin kovugunu bile doldurmadilar yaa bilmiyorumkismile neyse azicik dinleniyim de ip atlayim bari olumunekankayizsmile

herkese selam, bende yediklerimi yazayım,
sabah: 1 dilim kepek ekmek,light peynir, zeytin ve bir tatlı kaşığı bal,
öğlen: ton balığı ve salata,yanına bir parça yufka ekmeği
akşam(biraz geç yedim ama) sebze yemeği ile bir kase yoğurt
aralarda da genelde meyve yiyiyorum. + 2 lt su
yatmadan yeşil çayımı da içicem vee bugün bisikletle 250 cal yaktım, çok mutluyum:)
iyi gidiyormuyum arkadaşlar?
birde siz bir hafta boyunca hiç tartılmayıp sadece çarşamba mı tartılıyorsunuz?

Kizlar yeni uyandim, henuz bis yemedim. Insallah bugun az yiyerek geciricem. Ruyamda tatli yiyodum ya.. hem de kaymaklisindan... Bence bu tatli konularini hic konusmuyalim. ben okudukca bunlari yeme istegim artiyo ve ruyama giriyorlar sonra...

iyi akşamlarr
evet canım yaaa gece saat 2 yat sonra aniden kendini mutfakta bul CADIARZU
akıllı işi değil akannehir

canim su an istedigin gibiyse 6 kilo sonrasini valla tahmin bile edemiyorum bence hedefini yeniden bi gozden gecir canim boyun kacti senin arada 10 fark iyi diyoruz da senin 20 mi olacak yaw aklinialirimsmile

Ben hep 52 kiloydum ama hayatım düğün öncesi stresten aldım normal kilom o yani. Ama 52 kiloyken şuankinden çok selülitim vardı:S
38'den 36'ya düşersem çok mutlu olacağım.

52 olmak istiyorum tabi sıkı bir şekilde boyum 167.

hııııııııık bilmiyorumkismileinan ilk satırları okurken şöyle yüreyim cızzzz ettieyvahedigeldismile
yaptım canım sporumu:çok üzgünüm: ilk olarak 100 kalori yaktım senin videoyu yine 4 er tane yaptım midem hala fenaaa :bbo:ytmadan önce tekrar 100 daha yakarım bilmiyorumkismile :tomato:

Süper gidiyorsun canım, evet sadece çarşambaları tartılıyoruz.

be genellikle çarşambadan çarşambaya tartılıyorum
yarın büyük gün

Oy kıyamam takılıyordum tatlım öperim yanaklarından kızma bana.

canım ben sana kızarmıyım hiç kendimi yiyiyorum şimdiiiiklava:

Kızlar bu arada ben yarın yokum, yarın eşimin kardeşinin nikahına gidicez il dışına, sabah tartılırım ama akşam geldiğimde yazabilirim ancak şimdiden haber veriyim.

Şimdi de sporumu yapıyım öpüyorum sizi gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…