canimmm senin dediigin hangi site yasemencim
CADIARZUCADIARZU hımmm eski sporcusun yaniii ah bende daha önceden başlasaydımklava:
canimm benimmmm
limona es gelmisss cok sevindimmm tatlimm adida ne guzel seymis oyle bebik yesinler onu :)))iyi olmus canimm hemen ayni kafese koymaman alisirlar iyiceee bak otusuyolarmis ne guzelmis bende mutlu oldumm guzelcim
aman canim uusutmesinn sonra kendi gagasiylada kendini temisler canimm pire varsa sanirim bi damla veriolar ama yine sormak lazimm bebik ne renk ?kimbilir ne guzel sakiolardir:))
ayyy tatlım yaaaa bebik küçük deyilmi kaç aylıkki
ne güzeldir onların kurlarıopuyorumnanaktan
canım benim regli yaklaşmış olabilirmiki normalde 21 günde bir olur bir iki aydır 4er gün evvel gel,iyor yani daha 10 gün sonra olması lazııım
canim su siteye bi baksana opuyorumnanaktan
Bodybuilding.com - 600 Exercises: How Many Calories Are You Burning?
yok canim ya eski sporcuyum diyemem valla cunku birakiyorum 1-2 ay duzenli sonrasi yokakannehir ki selulitlerim de var kucuk gobegim var var da var mafoldumben
regl mi? hiç onu bilmiyorum 4 aylık daha küçük bizimki:)
:roflol::roflol::roflol:korkuyorum obez olucak diyeeee başka bişeyde vermem
minik tadımlıklar hariçsositososito
minik kacamaklar olur canimm bisey olmaz ondan:))kaydirigubbakcemile5
Sarı yeşilimsi, limona benziyor, aslında başka renk alcaktık ama o kadar tatlı ve oyuncuydu ki bayıldık hemen onu aldık, çok yaramaz ama yem kabında yüzmeye çalışıyor tüm yemleri dağıtıyor:)
azda olsa yapmak mutlaka farkettirir eşimden biliyorum fiziği yaşına göre çok iyidir sporcu mutlaka yüzer yaz kış farketmez ama ben yazın bile zorla yüzüyorumkaydirigubbakcemile
bebikimmm benimm gozumde canlandirdimda pek seker valla tatlimm boshayallersmile
yem kabinda yuzmekmi istioo anammmm benimmm daha bebik o annesi oyun oynamak istio cani sanirimmm kaydirigubbakcemile3
umarim canim ya insallah ozellikle su baldir bolgesi
Ayrı kafesteler, ikisininde kapısını açtı bebik dışarı çıkmaya korkuyor limon da ona misfirliğe gidiyor:)
Ayrı kafesteler, ikisininde kapısını açtı bebik dışarı çıkmaya korkuyor limon da ona misfirliğe gidiyor:)
benimde iç bacak problem
göbeği falan pek takmam bu kiloma rağmen çok normal durur
tabii kalçayı hiç anlatmayayım
zaten yazınki kiloya düşeyim 67 lik bi foto var birde yeni olan mutlaka ekliycem buraya-tatlicadiarzu-
kizlar kalca bel kac cm olctunuzmu?
benimde iç bacak problem
göbeği falan pek takmam bu kiloma rağmen çok normal durur
tabii kalçayı hiç anlatmayayım
zaten yazınki kiloya düşeyim 67 lik bi foto var birde yeni olan mutlaka ekliycem buraya-tatlicadiarzu-
ekle canim ekle valla ya ben ilk basaranlarin oykuleri gibi bi baslik altina baktim resimli paylasmislar inanilmaz gaza geliyor insaN yaaopuyorumnanaktan
ekle canim ekle valla ya ben ilk basaranlarin oykuleri gibi bi baslik altina baktim resimli paylasmislar inanilmaz gaza geliyor insaN yaaopuyorumnanaktan
aslinda beyinde bbitioo hersey inanirsak sonuna kadar basari kacinilmaz olur tatlilarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?