• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burdayımm. Sabah kalkınca haşlanmış yumurta domates peynir yedim. Öğlen şansıma ızgara tavuk varmış ben yemeğe kaçıyorum. akşama da evde dün yaptığım kısır vardı.Onu yiceeem. En sevdiğim öğünüm o benim :)))))

Bu akşam yogaya gidicektim bizim burda bir yerde var tek derslere girebiliyosun ama çok üşendim şimdi. Evde pilates başlangıç yapıcam ebruyla. inşallahh :) Dün hiçbir şey yapamadım spor adına :26:

Burdayımm. Sabah kalkınca haşlanmış yumurta domates peynir yedim. Öğlen şansıma ızgara tavuk varmış ben yemeğe kaçıyorum. akşama da evde dün yaptığım kısır vardı.Onu yiceeem. En sevdiğim öğünüm o benim :)))))

Bu akşam yogaya gidicektim bizim burda bir yerde var tek derslere girebiliyosun ama çok üşendim şimdi. Evde pilates başlangıç yapıcam ebruyla. inşallahh :) Dün hiçbir şey yapamadım spor adına :26:

ben de corn flakes yedim sadece sabahtır

hep üşene üşene ertelemedik mi zaten :27:

ben bugün 10. dkda zayıflamıcam been diyerekten bir isyana girdim ama geçti :52:

her bi taraflarım ne biçim ağrıyor ya :52: eğilemiyorum :60:

ben de corn flakes yedim sadece sabahtır

hep üşene üşene ertelemedik mi zaten :27:

ben bugün 10. dkda zayıflamıcam been diyerekten bir isyana girdim ama geçti :52:

her bi taraflarım ne biçim ağrıyor ya :52: eğilemiyorum :60:

O ağrı dünyanın en güzel ağrısı heralde. Bana çok mutluluk veriyor :46:

Sabah 7 gibi nesquik yedim. Beni nesfitler doyurmuyor o yüzden nesquik yiyorum :1:

Az önce de az yağlı sahanda yumurta yedim. Yanında da 1 dilim çavdar ekmeği.

Ama açım hala ya:26: Elma falan yerim belki.

O ağrı dünyanın en güzel ağrısı heralde. Bana çok mutluluk veriyor :46:

kesinlikle maruecum kaslarının kasıldığını esnediğini hissedebiliyorsun :34:

Sabah 7 gibi nesquik yedim. Beni nesfitler doyurmuyor o yüzden nesquik yiyorum :1:

Az önce de az yağlı sahanda yumurta yedim. Yanında da 1 dilim çavdar ekmeği.

Ama açım hala ya:26: Elma falan yerim belki.

ben kendimi aç bırakmıyorum ya normal yemeğimi yiyorum cheerios hastasıyım ama :52::52:

ayrıca da fasulyemi ve bi dilim çikolatalı kekimi de yedim :ssz:

kesinlikle maruecum kaslarının kasıldığını esnediğini hissedebiliyorsun :34:

ben kendimi aç bırakmıyorum ya normal yemeğimi yiyorum cheerios hastasıyım ama :52::52:

ayrıca da fasulyemi ve bi dilim çikolatalı kekimi de yedim :ssz:

Kek mi yedin :52:

Ben de diyete ilk başladığımda 1 paket çikolatamı mutlaka yerdim. Ama sonra yediğimle kaldım kilolar bir türlü gitmedi :1:

Selam :3:

squatın faydasını gördünüz mü ya bende başlamak istiyorum ama bacaklarımı kalınlaştırır diye korkuyorum :26:

Ben bir ara baya yapmıştım, popom ne güzel toplanmıştı sıkılaşmıştı. Faydası var :8:
Benim bacaklarım çok ince olduğu için o kadar kalınlaştıracağını düşünmüyorum, ama bacağın kalınsa inceltmez bana göre :26:

Ben bir ara baya yapmıştım, popom ne güzel toplanmıştı sıkılaşmıştı. Faydası var :8:
Benim bacaklarım çok ince olduğu için o kadar kalınlaştıracağını düşünmüyorum, ama bacağın kalınsa inceltmez bana göre :26:

Bacaklarım kalın biraz. Açıkçası kalınlaştırmadıktan sonra inceltmese de olur. Yani bir de kalınlaşırsa yanarım :1:

Kek mi yedin :52:

Ben de diyete ilk başladığımda 1 paket çikolatamı mutlaka yerdim. Ama sonra yediğimle kaldım kilolar bir türlü gitmedi :1:

ben cips de aldım burası diyet topici ama ben diyet yapmıyorum :52:
bu şekilde de kilo verebilirim ya banane :52::52:

Selam :3:
Dün pilatesimi de squatsımı da yaptım, sabah feci ağrılarla uyandım :27:

benim de her yerim ağrıyo eğilemiyorum falan :ssz:
ben jillian yapıyorum :27:

Back
X