Tatlım tatlım benim de 10 ocak doğum günüme kadar 6 kilo vetmek istiyorumkızlar bende 155 boy ve 58 kilodayım 50 kilo olmak istiyorumben diyetisyene gittim çünkü şeker ve haşimatoyum ayrıca en son verilen diyet listeme göre sabah kibrit kutusu kadar peynir 1 adet domates 1 adet salatalık 2 dilim uno kepekli ekmek istediğim kadar yeşillik + ara bi adet meyva (yeşil elma yada 1 mandalin)+öğle 1 su bardağı sebze yemeği ve 1 su bardağı yoğur 1 dilim uno kepekli istediğin kadar yağsız salata+ara bir adet meyva+akşam öğlenin aynısı +ara bir meyva yada 1 su bardağı süt. yemeklerde 3-5 parça et olabilir. haftada 1 gün 1 porsiyon et bi de kilo verdikten sonra 2 haftada 1 bonus günü ogün istediğin herşeyi yiyebiliyorsun. tabi makarna ve pirinç türevleri yok 1 ay boyunca ki ben makarnaya bayılırım özellikle ton balıklı ve mayonezli ee tabi tüm bu diyetin yanında bi ton da ilacım var bitiron haşimato için, glifor ve thincal var şeker ve zayıflama için amacım 6 ocak doğum günüm doğum günüme kadar 8 kiloyu verip 50 kilo olmak istiyorum ayyy hadi inşallah
2 gün boyunca hiç bir şey yemeden durmak bence sağlık açısından büyük hata olur2 gün hiç bir şey yemesen 2 3 kilo verilir miöğretmen gününde yemin edeceğim
Evet normalde sağlık konusunda çok takıntılı bi insanım ama 1 yıldır çalıştığım yer çok sıkıcı hiç abur cuBur sevmeyen ben 6 7 aydır öküz gibi yedim yedim 6 kilo aldım ben eski git halime dönmek istiyorum ama sürekli yiyorum2 gün boyunca hiç bir şey yemeden durmak bence sağlık açısından büyük hata oluren azından sadece öğretmenler gününü atlatmak için 1 kase yoğurdun içine 2 kaşık yulaf falan ekleyip onu yesen en azından tok tutar
Benimle aynı hastalıklara sahipsiniz ne yazık ki tiroid ve şekerle kilo vermek çok zor bi kısır döngü içindeyizBen 60-61 kgdan 58.8 kga dek düştüm.Bunu birkaç haftada dura kalka ancak yapabildim.Hem şeker hem de tiroit hastasıyım. Doğumdan sonra karın bölgesi öne çıkıyor.Yoğurt bu konuda gerçekten yardımcı oluyor.Bir de yeşil çay. Öğle yemeği ve akşam ara öğünlerinde yoğurt yedim.Sabahları çoğunlukla yulaf ezmesi ve süt tükettim. Öğlen ise yemek yedim. Ara öğünlerimde 1 küçük mandalina veya elma, akşam bir süre yulaf ezmesi, sonrasında ise normal yemeklerden çok az.Akşamları bol salata yedim.Birkaç gündür sabahları kıvırcık,roka,peynir, zeytin ve 1 dilim ekmek yiyorum.Ekmek günde en fazla 2 ince dilim yiyorum.Su ise 2.5-3 litre içiyorum.Bunların yanı sıra neredeyse her gün 3 km yürüyorum.Cevizdeki yararlı yağlardan faydalanmak adına her gün 7-8 tane yemeye çalışıyorum. İlk hedefim 53 kiloya, son hedefimse 49-50 kiloyadüşmek.Bunu 2-3 ay içinde yapmak istiyorum;ama bu hastalıklarla sanırım çok daha uzun sürecek.
Geçmiş olsun. Diyetisyene kilo vermek amacıyla hiç gitmedim;fakat diyabet beslenmesini öğrenmek adına ve hamilelik beslenmesi için gittiğimde elime yıllardır aynı listeyi tutuşturdukları için diyetisyenlerden biraz soğudum.Biraz çaba sarfedip kilo veremediğimi görürsem mecburen giderim.Siz kilo vermek amacıyla gittiniz mi? Daha önce diyet yapıp başarılı oldunuz mu? Sanırım benim tiroit ilacı dozlarım da iyi ayarlanmadı.Geçen yılki dozlarımla sadece yürüyüş yaparak 3 haftada 3 kg vermiştim.Sonra yoğun stres nedeniyle abur cubura başladım ve 60-61'e kadar çıktım.Siz kaç kilosunuz?Bu arada boyum 1.58.Benimle aynı hastalıklara sahipsiniz ne yazık ki tiroid ve şekerle kilo vermek çok zor bi kısır döngü içindeyizpeki Dr gidiyormusunuz zayiflamak için?
Evet kilo vermek amacıyla geçen sene diyetisyene gitmiştim ve onun sayesiyle 64 kilodan 53 kiloya düştüm ama daha sonra oluşan şeker hastalığı nedeniyle tekrar kilo aldım sabah tartildim 57.60 kg çıktım galiba kullandığım ilaç fayda etmeye başladıGeçmiş olsun. Diyetisyene kilo vermek amacıyla hiç gitmedim;fakat diyabet beslenmesini öğrenmek adına ve hamilelik beslenmesi için gittiğimde elime yıllardır aynı listeyi tutuşturdukları için diyetisyenlerden biraz soğudum.Biraz çaba sarfedip kilo veremediğimi görürsem mecburen giderim.Siz kilo vermek amacıyla gittiniz mi? Daha önce diyet yapıp başarılı oldunuz mu? Sanırım benim tiroit ilacı dozlarım da iyi ayarlanmadı.Geçen yılki dozlarımla sadece yürüyüş yaparak 3 haftada 3 kg vermiştim.Sonra yoğun stres nedeniyle abur cubura başladım ve 60-61'e kadar çıktım.Siz kaç kilosunuz?Bu arada boyum 1.58.
Canım şeker hastalığınn sebebi neymiş yaEvet kilo vermek amacıyla geçen sene diyetisyene gitmiştim ve onun sayesiyle 64 kilodan 53 kiloya düştüm ama daha sonra oluşan şeker hastalığı nedeniyle tekrar kilo aldım sabah tartildim 57.60 kg çıktım galiba kullandığım ilaç fayda etmeye başladı
Hmmm anladm canim geçmiş olsun..umarım bir an önce istediğin kiloya kavuşursun :*Canım şeker hastalığımın sebebi hasimatoymusben şeker için glifor kullaniyordum sabah akşam 1000mg aynı zamanda kilo da verdirecekti ama olmadı veremedim Dr da bunun üzerine thincal yazdı bununla hersekilde istesende istemesende kilo vereceksin demişti o işe yarıyor sanırsam
kesinlikle katılıyorum sana canim kabul edersen ben varim :)Buralarda birileri var mıdır? 51.8 kiloyum, ben de kilo vermek istiyorum, canlandıralım, kendim gibileri görmek istiyorum lütfen ama :)
Daha nerene zayıflayacaksın diyenleri değil, ben gibi hedefine ulaşana kadar pes etmeyeceklerle olmak istiyorum.
Ben varım 53 54 kiloyum hedef 48 ve 168 boyum... Bu aralar çok depresif. Depresyonda olmayı kilo verdiğim için seviyorum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorumBuralarda birileri var mıdır? 51.8 kiloyum, ben de kilo vermek istiyorum, canlandıralım, kendim gibileri görmek istiyorum lütfen ama :)
Daha nerene zayıflayacaksın diyenleri değil, ben gibi hedefine ulaşana kadar pes etmeyeceklerle olmak istiyorum.
Bende 56 kiloyum 58 ile başladim hedef 48.aynen bende moralim bozulunca yemek yiyemiorum hatta eskiden depresyona grdgm bi dönemde 45 kg düsmüstümBen varım 53 54 kiloyum hedef 48 ve 168 boyum... Bu aralar çok depresif. Depresyonda olmayı kilo verdiğim için seviyorum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?