• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doktorları pek sevmiyorum ben, ben 2 seneye yakın hem antidepresan, hem antipsikotik kullanmış doktorlardan da çıkmamıştım. Çok kalabalık bir devlet hastanesine gidiyordum sabahın 6'sında kuyruğa giriyordum:S
O ara 67 kiloya kadar çıktım, bıraktıktan bir 6 ay sonra falan 50 kiloydum zemuszemus
Şimdi 52 olsam yeter bana:)

evet canım allah eksikliğini göstermesin bende sevmem dr ları :oklava:istisnalar hariç

canlarim ben kacaro:))

yarin super bi gun olsun insallah dilerim Allahtan:))

opuldunuz hepiniz birer birer ben de cok seviom herkesleri :)

Senin stepper napıyor yasemin? Alalım mı tavsiye ediyor musun? Ya ben hala ekmek makinası alamadım ya kalmamış ellerinde gelmedi daha:(

aaaa evet alt baldırlarlarımın ağrısı yeni geçti canım
fark kiloda büyük bi etkileme yapmadı ama yanlardaı toplanma sanki var

ama senin bisiklet var yaa bana göre bisiklet daha iyi hiç kullanmadım ama tahminen yaniii
ekmak makinesini dün falan ben sorucaktım unuttum sonraa
şu ellerinde ürün kalmayınca ifrit oluyorummm:1ninca::mymeka:

Doktorları pek sevmiyorum ben, ben 2 seneye yakın hem antidepresan, hem antipsikotik kullanmış doktorlardan da çıkmamıştım. Çok kalabalık bir devlet hastanesine gidiyordum sabahın 6'sında kuyruğa giriyordum:S
O ara 67 kiloya kadar çıktım, bıraktıktan bir 6 ay sonra falan 50 kiloydum zemuszemus
Şimdi 52 olsam yeter bana:)

canim benim sorma cok kilo aldirioo bu ilaclar bide kesinlikle metebolizmayi yavaslatio veremiosun umarim bende ilac bitene kadar cok kilo almam elimden geleni yapiom valla kuzummŞeniz

canlarim ben kacaro:))

yarin super bi gun olsun insallah dilerim Allahtan:))

opuldunuz hepiniz birer birer ben de cok seviom herkesleri :)

canim benimm iyigeceler guzelcimm tatliruyalarr
love12td0.gif

canlar, dün işten erken çıkıp kuzenime gittim orda bi şey yememeyi başarsam da eve gidince yewmek yedim saat 20:00 olmuştu. 1 kase çorba, azıcık ekmek ve salata yedim. ama reglim ya dayanamadım bitter çikolata yedim bi sıra alsanaalsanasmile sonra hızımı alamadım bi de çikolatalı gofret yedim. üzgünüm.. bu sabah simit yok o yüzden sadece mısır gevreği yiyicem.

canim bak ya dun ya da 2 gun once bi arkadas yazmisti simdi nickini hatirlayamiyorum K-FLAKES diyeti yaptim gercekten de verdim ama sonradan aldim hemen demisti bence bu yol hic saglikli degil onemli olan HIZLA gitmesi degil SAGLIKLA gitmesi yoksa geri gelir hem de fazlasiyla canim benim bence birak sen boyle diyet yapmayi kaydirigubbakcemile4

hemen link vereyim canim ayriyeten forumda okumustum simdi bulamam ama bi arkadas bahsetmisti asiri dogum kilosu olan birinden hatta dogumdan sonra bile herkes dogum ne zamana diyormus alsanaalsanasmile bu videoyu yapmis hergun ne kadar sonra bilmiyorum ama karni dmduz olmus diye yazmisti ben onun yalancisiyim kaydirigubbakcemile bi de benim karnim hic dumduz olmadi hayatimda mafoldumben

Get six pack abs in 6 minutes on your couch. Works Fast!

canim bendim o k-flakes diyetini yapan;
55,5 dan 53,5 a inmistim; 2 kilo vermistim 2 haftada;
sonra bir baktim 56,6 olmusum .

tek gida diyetleri kalici kilo verdirmiyor malesef a.s

Boynum şişti canım sebebini bilmiyorum, ateşim falan var, soğuk soğuk terliyorum halsizim. Yarın da iyileşemezsem gidicem bir doktora, gündüze göre daha iyiyim gerçi.
Çok sağol canım.
İlaçlarını bırakınca rahat kilo veriyorsun hayatım için rahat olsun;)

cnm gecmis olsun..

Back
X