• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın bu hafta kılo veremeyıp yerınde sayan bırı olarak bu hafta cok dıkkatlı olucamm ben hızlı verdım bırden o yuzden bu hafta veremedım sanırım duzenlı spora gıdıorm oglen bı saat ısyerınde ole bı ımkan buldum yedıklerıme ztn dıkkat edıyorm sabah nefsıt yedım her zamankı gıbııı

herkese günaydın bu hafta kılo veremeyıp yerınde sayan bırı olarak bu hafta cok dıkkatlı olucamm ben hızlı verdım bırden o yuzden bu hafta veremedım sanırım duzenlı spora gıdıorm oglen bı saat ısyerınde ole bı ımkan buldum yedıklerıme ztn dıkkat edıyorm sabah nefsıt yedım her zamankı gıbııı

günlük mönün nasıl sevgi?? çok az kalorili bir diyet yaptıysan metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsin. dikkat et.

canim ben sabah nesfitle hic doymuyorum, o an doyuyorum ama sadece 1 saat tutuyor beni.

onun yerine peynir maydonuz domates kepek ekmegi yiyorum.

(yalniz bu sabah normal ekmek yedim arkadaslar kepek bulamadim; bisey olur mu? )

arada da bir mandalina yedim az once.

bol da su iciyorum,
bize hergun su icmeyi hatirlatan arkadasimiza tesekkurler bu arada..

herkese merhaba,

bu sabah bir parça peynir ve 3 tane kepekli galeta yedim, yanında da 2 bardak şkersiz çay. az önce de bir tane yeşil elma yedim. öğlene ne yesem acaba ? canımda bişey istemiyor. belki sadece kellogs ve sütle idare ederim.

ben bir kase sütle corn flakes yedim sabah. arada bir fincan şekersiz sütsüz nescafe içtim. öğle için ne yiyeceğime hala karar verebilmiş değilim.hep hamurlu şeyler var burda.başka alternatifim de yok. evden getiriyordum ama bugün getirmedim. çekmecemde hazır çorba var, mecburen onu içicem galiba. :sinifsinif:

Vallah kizlar bu diyete basladim simdi 2hafta yapmak istiorun bunu yapan bir cok arkadasim var ve onlar bu diyetten sonra yediklerine dikkat ettiler ve almadilar.. Bende oyle yapicam :) insallah geri almam

Vallah kizlar bu diyete basladim simdi 2hafta yapmak istiorun bunu yapan bir cok arkadasim var ve onlar bu diyetten sonra yediklerine dikkat ettiler ve almadilar.. Bende oyle yapicam :) insallah geri almam

biz 2 arkadas yapmistik canim,
o da diyor ki grami gramina geri aldim.

ama hakli olabilirsin; biz diyetten sonra normal yememize donduk, yine rejim gibi yemeye devam etseydik almazdik belki..

sen de bir dene,
senin tecrubenden de yararlaniriz.
a.s

canim ben sabah nesfitle hic doymuyorum, o an doyuyorum ama sadece 1 saat tutuyor beni.

onun yerine peynir maydonuz domates kepek ekmegi yiyorum.

(yalniz bu sabah normal ekmek yedim arkadaslar kepek bulamadim; bisey olur mu? )

ara;
1 mandalina

oglen,
yarim dilim kepek ekmegi;
1 kase corba yedim.

birazdan ara olarak yine kepek ekmegi ile maydonoz ve kasar peynir yicem.

ya kızlar da vinci uykusunu deniyorum şu anda ( 4 saatte 20 dk uyku) bütün gece ayakta oluyorum çok acıkıyorum napcam yaaa işallah diyet yalan olmaz insanın canı sürekli bişi istiyo gece bilmiyorumkismile

kızlarla poşet çaylar fayda ediyor mu sizce ? Günde 2 fincan doğadan form ve yeşil çay içeyim yememe de dikkat edeyim diyorum fayda edermi bilgisi olan ?

1.30 saat spor yaaaaptım yehuu :D ya bayanlar spordan sonra süt içiyorum yağ yakımını hızlandırıyomuş ya ama bana mantıksız geldi sonuçta süt te yağlı :/

kizlar duzenli spor yapiyorsaniz eger, l-carnitine hapi alabilirsiniz belki, yag yakimini hizlandiriyormus,
ama yogun kardiyo egzersizleri yapanlar icin gecerli.

kk da topicler var bununla ilgili.

ben denemedim hic

ben bıras az yedım evettt dengesız oldu bıras sımdı normal yıyorm ara ogunlere dıkkat edıyorm sabah nefsıt yedım arada elma yedım oglen bı saat spor yaptım sonraa corba ıctım bı tanede kucuk bıber dolması yedım ekmek hıc yemıyorm uc haftadır agzıma koymadım sonraa arada muz yedım bol su ıcıyormm bılmıorm verdııgmı gerı almaktan korkuyom:(

Back
X