O neden? :bbo:
canim ben sabah nesfitle hic doymuyorum, o an doyuyorum ama sadece 1 saat tutuyor beni.
onun yerine peynir maydonuz domates kepek ekmegi yiyorum.
(yalniz bu sabah normal ekmek yedim arkadaslar kepek bulamadim; bisey olur mu? )
selam fıstıklarrr
sabah 7de pekmezli cevizli nesfitimi yedim (varya acayip doyurucu oluyor öğlene kadar hiç birşey yemesem acıkmam)
9 gibi ince gevrek simitlerden yedim peynir domates zeytin recelle. 1 bardakta yeşil çay içtim
10.30 gibi 2-3 havuçlu cezerye yedim.
12 gibi etsiz çiğ köfte yedim.kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
16 gibide bir myeveli yoğurt yedim.
yapacaklarıma daha çok vakit ayırabiliyim diye yerimseniben çok mantıklı bi sistem sadece ilk 14 günü çok zor bilhassa acıkma çok oluyormuş herkesde bendede öyle oldu dün gece portakal falan yedim bugünde yeniden düzenledim beslenmemi 8 öğün yiyordum zaten 22 saate bölüştürdüm de bugün pek düzensiz oldu yarın düzene oturcam işallah :Saruboceq: aslında yarın olmuyo gece 00.20 de yeni gün benim için başlıyor :roflol:
20 dk uyuyunca :roflol: günde 6 kere 20şer dakika totalde 2 saat uyku =))))
yapacaklarıma daha çok vakit ayırabiliyim diye yerimseniben çok mantıklı bi sistem sadece ilk 14 günü çok zor bilhassa acıkma çok oluyormuş herkesde bendede öyle oldu dün gece portakal falan yedim bugünde yeniden düzenledim beslenmemi 8 öğün yiyordum zaten 22 saate bölüştürdüm de bugün pek düzensiz oldu yarın düzene oturcam işallah :Saruboceq: aslında yarın olmuyo gece 00.20 de yeni gün benim için başlıyor :roflol:
ah kizlar ahhhhh
su 53 u bir goresem tartidaa,
o zaman dileyin benden ne dilerseniz.
sevgili bu hafta ki kocumuz,
ben bu sabahnormal ekmege kasar peynir maydonozlu sandwich,
1 finca yesil cay ictim.
ara
1 mandalina
oglen
1 kase corba
yarim dilim kepek ekmegi
ara1
1 dilim kepek ekmegi
maydonoz, cherry domates, 1 dilim kasar peynir
ara 2
yarim dilim kepek ekmegi,
2 kasik z.yagli pirasa
1,5 lt +1 bardak su ictim sabahtan beri.
aksama Allah kerimmm
ama cezalik birseyim var, 1 madlen bitter cikolata yedim; sirkette dagitmislardi dayanamadim.
nasil ?
Yazık ediyorsun kendine, çok sağlıksız ve zararlı bir şey bu yaptığın. Sen bilirsin yine de tabi, senin hayatın.
gusel bı menu benceee bı tane arada sırada olurr sımdı mekık cekerrr erıtırsın canımkaydirigubbakcemile2
:uhm:
cok enteresan geldi,
internetten arastiricam.
ama ben 20 dk uyuyamam cunku benim uykuya dalmam o kadar surer zaten; tam uyumusken uyanmam lazim ...
zaten calisirken yapilmaz herhalde bu diy mi ??
canım bu çok fazlı uyku... bir seferden fazla uyuduğun için mesela tek sefer yattığında tek fazlı oluyor ve çok fazlı uyku tek fazlı uykudan daha zor ama daha yararlı yerimseniben
çok fazlı uyuyanlar tek fazlı uyuyanlara göre daha dinç daha dikkatli ve konsantrasyonları daha yüksek oluyormuş ve daha başarılı oluyorlarmış
da vinci, newton,tesla,bizde sezen aksu, ingiltere başkanı margaret thatcher, astronotlar ve amerikan ordusunun kullandığı bir yöntem ama zor hakkaten...başarıcam inanıyorumbayanssulusmile
hadı bakalım bana mantıksız gelmedı vallaa denee ben ısten dolayıı sanmıorm bunu uygulayabılcegımııı uyumak gıbısı varmı hemkaydirigubbakcemile2
Uykunun aşamaları var hayatım, sen böyle yaparsan hep ilk aşamada takılıp kalırsın iç organların, beynin yeterince dinlenemez. Tek kazancın bilinç düzeyinde daha kalıcı olur bazı şeyler, daha yaratıcı olabilirsin belki ama değmez inan bana. Güzelliğin elinden kaçar gider. bayanssulusmile
canim bendim o k-flakes diyetini yapan;
55,5 dan 53,5 a inmistim; 2 kilo vermistim 2 haftada;
sonra bir baktim 56,6 olmusum .
tek gida diyetleri kalici kilo verdirmiyor malesef a.s
selam canlar herkeslere bugun pek kacamak goremedim ben bi cikolata gordum bi cig kofte :)) en az iki ceza var demek ki :) sizi yanliz birakmamak adina ben de varim bugun ceza alacaklarin arasinda:)) oncelikle yediklerimi yazayim aksam yemegini ve de yaptigim videolari tamamlayinca yazarim artik
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz
ara
ekler - profitorol tarzi bi sey (dogum gunu vardi yine masa ustu dolu tatlilarla)
ogle
sandvic (krem peynir, kasar peynir, biber)
1 armut
1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?