selam fıstıklarrr
sabah 7de pekmezli cevizli nesfitimi yedim (varya acayip doyurucu oluyor öğlene kadar hiç birşey yemesem acıkmam)
9 gibi ince gevrek simitlerden yedim peynir domates zeytin recelle. 1 bardakta yeşil çay içtim
10.30 gibi 2-3 havuçlu cezerye yedim.
12 gibi etsiz çiğ köfte yedim.kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
16 gibide bir myeveli yoğurt yedim.
sevgili bu hafta ki kocumuz,
ben bu sabahnormal ekmege kasar peynir maydonozlu sandwich,
1 finca yesil cay ictim.
ara
1 mandalina
oglen
1 kase corba
yarim dilim kepek ekmegi
ara1
1 dilim kepek ekmegi
maydonoz, cherry domates, 1 dilim kasar peynir
ara 2
yarim dilim kepek ekmegi,
2 kasik z.yagli pirasa
1,5 lt +1 bardak su ictim sabahtan beri.
aksama Allah kerimmm
ama cezalik birseyim var, 1 madlen bitter cikolata yedim; sirkette dagitmislardi dayanamadim.
nasil ?
evet canım ılk ceza gelıyor sectıgın vıdeolarla cezanı yaparsın artık ısı bılıyosun nasılsa.1. sorum sendıvıcıne hem krem hem kasar peynırını nıye sectın peynır zaten kalorılı bısey dıyetlerde kahvaltı dısında pek onerılmez.krem ve kasar ıkısı beraber daha da yağlı bı durum gıbı geldı bana.2 .sorum hem armut hem muz ıkısıde seker oranı yuksek muz yedıysen zaten yeterlı.onun yanına mandalına portakal greyfurt olsa daha ıyı olurdu sankı.
profıtrol u de goturmussun afıyet olsun bu haftanın son tatlısıydı sanırım tadını cıkarsaydın canımkötükedihüso hadı bakıyım cezaya basla kolay gelsın
bende öyle sanıyordum erken yaşlanırım falan diye internette epey araştırdım sosyetenin yeni modasıymış tööbe yarabbim napacaklar merak ediyorum poker mi oynucaklar az uyuyup:roflol: bari az uyuyon bi işe yara ne güldüm onlara :roflol: bazı mankenler ikoncanlar falan feşmekanlarda bunu güzellik için yapıyorlarmış eda taşpınar mıdır nedir öyle bi isim okumuştum :uhm:
kızlarla poşet çaylar fayda ediyor mu sizce ? Günde 2 fincan doğadan form ve yeşil çay içeyim yememe de dikkat edeyim diyorum fayda edermi bilgisi olan ?
ne kadar guzel bir mesaj bu boyle yaaaa :kedi:
canim benim cevap 1 haklisin hem krem hem kasar niye koyuyorum valla ama ne bilem sanki sirf kremle bos gibime gelir bi de azicik kasar ekleyim mikrodalgaya atip azicik erisn de yiyim diyorum ama pek hos olmaz tabii kaydirigubbakcemile neyse tekini cikariyim canim tamamdir
cevap2 canim gunde 3 tane meyve hakkim varmis ole yazmisti forumda ben de armut ve muzu sectim bugun icin yine 3 hakkim olsun ama armut ve muz ayni gun mu olmasin canim :bbo:
canim carsambaya kadar 0 tatli mi akannehir kucuk cikolata hakkim olabilir mi canim sayiyi sen belirle valla bilmiyorumkismile
canim videolarimin haricinde cezam yok o zaman degil mi kaydirigubbakcemile
bi de kac arkadas daha ceza almasi gerekenn haberin olsun kaydirigubbakcemile3 su tarafa gittiler şutarafagitti roflol:
yakaldım onları hayatım.3 meyva hakkın var tabı ama kalorısıne gore muz bayag kalorılı onu secersen zaten dıyerlerını hafıf tut derım ben.bıde muzu cok fazla tuketme.kabızlıkda yapar ayarıca haftada sayı belıle muz ıcın bence 3 olabılır mesela.
tatlı ıcın pazalık etmıyelım sımdı ıstersen canım hemen cezanın ustune nedersın.lmaz:
Yediklerim:
Sabah: etimek kekler oluyor ya kuru, onlardan yedim şekerisz çay içtim.
Öğlen:makarna yoğurt
İkindi: Havuç
Akşam Çok az pilav üstüne barbunya ve yoğurt.
selanık kurusu bende cok severım.cok masum degıller.bu arada gecmıs olsun hayatım.hastasın dıye bugun sana dokunmuyorum. yalnız makarna ve yogurt tehlıkelı 2 lı yan yana gelınce booommmmm. cok fena. bıde oglen makarna akşam pılav ve onun yanında da yogurt karbonhıdrat ve proteın hemde aynı gun ıcın de ard arda 2 kez.canım eger kendını ıyı hıssedıyorsan bı seyler yap spor adına yok hıssetmıyorsan bu gun ıcın cezanı daha sonrada verebılırım.unutmam nasılsa.tekrar gecmıs olsun opuyorum.
canlar, dün işten erken çıkıp kuzenime gittim orda bi şey yememeyi başarsam da eve gidince yewmek yedim saat 20:00 olmuştu. 1 kase çorba, azıcık ekmek ve salata yedim. ama reglim ya dayanamadım bitter çikolata yedim bi sıra alsanaalsanasmile sonra hızımı alamadım bi de çikolatalı gofret yedim. üzgünüm.. bu sabah simit yok o yüzden sadece mısır gevreği yiyicem.
Videolardan birini yapabilirim diye düşünüyorum, ya burcucum ben her yemekte yoğurt yerim, vazgeçemem. protein-karbonhidrat karışımı olayı gerçekten doğru mu sence, ben de duydum onu da bir çok diyetisten yalanlıyor.
kızlar persesımın de dedıgı gıbı su ıcınnnnnn
bence dogru canım. ama soyle yapabılırsın aralarda yıyebılırsın.yag yakımına faydalı oluyormus ozman yogurt.ama makarna ve pılav ın yanında yeme bence ve makarna ve pılavı aynı gun ıcın de de tuketme bence. bu arada bende senı sevıyorum hayatımmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?