Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bir gunden bi sey olmaz ama yarin dikkat etmek lazim bi de yine de abartmamak lazim sanirim kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
Kahvalti
kahvaltilik gevregi azicik sut
Ara
1 muz
baska da bi sey yok ama kalkinca mekiklerimi cektim suyumu ictim :))
mrba scyllaa a.s.
stepper hızlı kilo verdiriyor evet ama alt bacakta çok kas yapıyor
ben 6 sene kullandım hatta üçüncüsünü kullanıyorum şu an
gerçi bu aralar kullanmıyorum ama
bir saat hızlı tempoda hiç ara vermeden yapıyordum :dance:
ve haftada 2 kilo veriyordum tabi diyet de yapıyordum
Kahvalti
kahvaltilik gevregi azicik sut
Ara
1 muz
baska da bi sey yok ama kalkinca mekiklerimi cektim suyumu ictim :))
bütün gün bu kadar yemedin dimi akannehir lütfen yemedim deeakannehir
evet haklısın canım hepinize iyi seneler çok güzel bir yıl geçirelim işallah :Saruboceq:
yesa cnm bu kadar az yeme inan çok kötü ALLAH korusun sonra daha fazla alabilirsin lütfen dikkatli ol ben yaşadım :1shok:
selaaaam
şimdi koşa koşa yürüyüşten geldim elide 10 kilo yük şimdi bidaha çıkıyorrum valla spor yapamıyorum demiycem artık-tatlicadiarzu-
sonra mutfağa yemek yapmayakafamçokkarıştı
canim saat 2bucuk burda daha o yuzden gec kalktim bi de kahvalti yaktim disari ciktik biraz once geldim 1 muz yedim yemegi erken yiyecegiz sonrada bi yere davetliyiz oraya gidecegiz opuyorumnanaktan
canlar bugun yediklerimi yazmayim abarttim biraz :99
:) yaz ya hepimiz abartmış olabiliriz. Hem yazdığımız zaman ne kadar kalori almış olacağımızın farkına varıp ertesi günlerde telafi edebiliriz:)
Ben yazıyorum, kızmayın yarın 1000 kalorilik spor yapıcam, zaten çok da yemedim, herşeyden az az.
Makarna salatası, etsiz çiğ köfte, az miktarda cips ve kuruyemiş, tatlı olarak da çok küçük bir kase puding yedim. Bir bardak da kola içtim.
Kaç kalori oldu acaba:S
:))afiyet olsun canimm
bende pirihu barbunya yedim kuruyemis ve iki miller ictim bide cikolata yedim biraz
![]()
ok fazla bir şey yememişsin aslında, sadece kalorisi yüksek şeyler yemişsin daha doğrusu içmişsin. Bira göbek yaptığından ben artık içmiyorum. Gerçi miller gazoz gibi ama aynı etkiyi yapar herhalde, neyse yarın bir kaç mekikle halledersin onu da. Önemli olan güzel bir yılbaşı geçirmen umarım güzel geçmiştir:)
Hepimiz için nice güzel mutlu,sağlıklı yıllara yeniden,:)