• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvalti
kahvaltilik gevregi azicik sut

Ara
1 muz

baska da bi sey yok ama kalkinca mekiklerimi cektim suyumu ictim :))

selaaaam
şimdi koşa koşa yürüyüşten geldim elide 10 kilo yük şimdi bidaha çıkıyorrum valla spor yapamıyorum demiycem artık-tatlicadiarzu-
sonra mutfağa yemek yapmayakafamçokkarıştı

mrba scyllaa a.s.
stepper hızlı kilo verdiriyor evet ama alt bacakta çok kas yapıyor
ben 6 sene kullandım hatta üçüncüsünü kullanıyorum şu an
gerçi bu aralar kullanmıyorum ama
bir saat hızlı tempoda hiç ara vermeden yapıyordum :dance:
ve haftada 2 kilo veriyordum tabi diyet de yapıyordum

mutlu yıllaaar
ben daha önce kullandım ama günde 20 dakka kadar ama diyet yoktu zaten haftada 2 kiloyu bırak 300 gr a bile razıyım ama yarın başlıycamopuyorumnanaktan

bütün gün bu kadar yemedin dimi akannehir lütfen yemedim deeakannehir

Evet canim ama saat 2bucuk burda daha ondan bi de disaridaydik yeni girdim kaydirigubbakcemile5

evet haklısın canım hepinize iyi seneler çok güzel bir yıl geçirelim işallah :Saruboceq:

insallah canim cok guzel bir yil olur opuyorumnanaktan

yesa cnm bu kadar az yeme inan çok kötü ALLAH korusun sonra daha fazla alabilirsin lütfen dikkatli ol ben yaşadım :1shok:

canim saat 2bucuk burda daha o yuzden gec kalktim bi de kahvalti yaktim disari ciktik biraz once geldim 1 muz yedim yemegi erken yiyecegiz sonrada bi yere davetliyiz oraya gidecegiz opuyorumnanaktan

selaaaam
şimdi koşa koşa yürüyüşten geldim elide 10 kilo yük şimdi bidaha çıkıyorrum valla spor yapamıyorum demiycem artık-tatlicadiarzu-
sonra mutfağa yemek yapmayakafamçokkarıştı

Ben de alışveriş yaptım kollarım ağrıdı:( Şimdi de mutfağa gidip yemeklere falan başlıycam kolay gelsin kızlar hepinize, yeniden mutlu ve güzel bir sene diliyorum.
Belki bakamam bugün bir daha, misafirlerimiz gelecek çünkü. Öpüyorum hepinizi..

canim saat 2bucuk burda daha o yuzden gec kalktim bi de kahvalti yaktim disari ciktik biraz once geldim 1 muz yedim yemegi erken yiyecegiz sonrada bi yere davetliyiz oraya gidecegiz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

pardon yaaa:utangac:

canim saat 2bucuk burda daha o yuzden gec kalktim bi de kahvalti yaktim disari ciktik biraz once geldim 1 muz yedim yemegi erken yiyecegiz sonrada bi yere davetliyiz oraya gidecegiz opuyorumnanaktan

pardon yaaa:utangac:[/QUOTE]

yok canim ben de karsiyim ole ac kalinip zayiflamaya calismaya evet kilo veriyosun dogru ama sonrasinda fazla fazla aliyosun aman eksik kalsin o saglikli bi sekilde zayiflayalim insallah :Saruboceq::Saruboceq:

kıslar öğlen bi tek çorba yedim
akşam da bi parça yağsız tavuk
etsiz çiğ köfte
biraz fırında yağsız patates
2 tane mantar
biraz da şehriye salatası
tatlı yokk

masallah bozocum yaa pek iyiymis

ben de hindi patates puresi ve haslanmis havuc yedim ama 2 saat kadar sonra disari cikacagiz ve bilmiyorum ne yiyecegim :(

ya su cikolatayi birakamadim gitti allahim sabah aksam yemek yemem cikolata abur cubur ooff bagimlilik yapti resmen 2010 da ilk birakmak istedigim sey cikolataaaaaaaaaaa

www1keyfekederfmblogcuc.gif

canlar bugun yediklerimi yazmayim abarttim biraz :99

:) yaz ya hepimiz abartmış olabiliriz. Hem yazdığımız zaman ne kadar kalori almış olacağımızın farkına varıp ertesi günlerde telafi edebiliriz:)
Ben yazıyorum, kızmayın yarın 1000 kalorilik spor yapıcam, zaten çok da yemedim, herşeyden az az.
Makarna salatası, etsiz çiğ köfte, az miktarda cips ve kuruyemiş, tatlı olarak da çok küçük bir kase puding yedim. Bir bardak da kola içtim.
Kaç kalori oldu acaba:S

:) yaz ya hepimiz abartmış olabiliriz. Hem yazdığımız zaman ne kadar kalori almış olacağımızın farkına varıp ertesi günlerde telafi edebiliriz:)
Ben yazıyorum, kızmayın yarın 1000 kalorilik spor yapıcam, zaten çok da yemedim, herşeyden az az.
Makarna salatası, etsiz çiğ köfte, az miktarda cips ve kuruyemiş, tatlı olarak da çok küçük bir kase puding yedim. Bir bardak da kola içtim.
Kaç kalori oldu acaba:S

:))afiyet olsun canimm
bende pirihu barbunya yedim kuruyemis ve iki miller ictim bide cikolata yedim biraz

2008_kart_2b.gif

:))afiyet olsun canimm
bende pirihu barbunya yedim kuruyemis ve iki miller ictim bide cikolata yedim biraz

2008_kart_2b.gif

ok fazla bir şey yememişsin aslında, sadece kalorisi yüksek şeyler yemişsin daha doğrusu içmişsin. Bira göbek yaptığından ben artık içmiyorum. Gerçi miller gazoz gibi ama aynı etkiyi yapar herhalde, neyse yarın bir kaç mekikle halledersin onu da. Önemli olan güzel bir yılbaşı geçirmen umarım güzel geçmiştir:)
Hepimiz için nice güzel mutlu,sağlıklı yıllara yeniden,:)

yeniyil8je8.gif

Eklentiler

• $yeniyil8je8.webp
    $yeniyil8je8.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 33
ok fazla bir şey yememişsin aslında, sadece kalorisi yüksek şeyler yemişsin daha doğrusu içmişsin. Bira göbek yaptığından ben artık içmiyorum. Gerçi miller gazoz gibi ama aynı etkiyi yapar herhalde, neyse yarın bir kaç mekikle halledersin onu da. Önemli olan güzel bir yılbaşı geçirmen umarım güzel geçmiştir:)
Hepimiz için nice güzel mutlu,sağlıklı yıllara yeniden,:)

iki saat bisiklet cevirdim yarinda cevircem ve hafif yicem insallah canim aslinda sarap icicektim ama tirbison bulamadim millere dondu bi senedir icmiodum ilk kez ictim fena degildi seninde umarim guzel gecmistir tatlim

günaydın kızlar
benim bugün kahvalltı biraz farklı oldu eşim evde olunca kahvaltı daha değişik oluyor napıyım gün içinde telafi ederiz artık

Back
X