• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bende bi dilim cavdar ekmegi uc siyah zeytin light beyaz peynir domates ve maydonoz yedim

ben geçen sene ebru şallı nın programından yapıyordum platesi acayip sıkılaşmıştım

canim hocasiz yapinca sakatlanmalar olabiliomus acile gelenler ozellikle evde plates yapanlar diye dedi bi uzman doktor tedirgin oldum bende bide piyasada yeni baslayanlar icin baslangic platesi var onlardan evde kendimiz yapsak olurmu acaba>

canim hocasiz yapinca sakatlanmalar olabiliomus acile gelenler ozellikle evde plates yapanlar diye dedi bi uzman doktor tedirgin oldum bende bide piyasada yeni baslayanlar icin baslangic platesi var onlardan evde kendimiz yapsak olurmu acaba>

hım olabilir tesr hareket yapılırsa sakatlanma olur
ebru şallı diyordu dr danışıp yapın diye
bana bişey olmadı

ben de yapıyorum hala ebru şallı'nın dvdsinden öğrendim bir çok hareketi.
Ama şöyle bir ayrım var, bazı hareketler zor omurgayı incitebilir, topla yapılanlar mesela, ben topla sadece 2 hareket yapıyorum çünkü diğerleri gerçekten tehlikeli geldi bana.
Ya zaten izleyince hangisinin yapılıp yapılamayacağını anlayabiliyorsun.
Yeni başlayanlar için dvdleri zaten ona göre hareketleri seçiyor. Bir de insanın yaşına ve kilosuna göre bazı hareketleri yapması lazım. Mesela çok kilolu insanların ya da 50 yaş üstü insanların bence kendi kendine yapmaması lazım.

him anladim canim benim
ben yine bisikletimde devam edeyim:))

Zaten ikisinin amacı çok farklı. Plates kilo verdirmez, diyetle inceltemiyeceğiz bölgelerden inceltme ve sıkılaştırma yapar. Örneğin ben şuan platesle edindiğim karın kaslarımdan çok memnunum. Ama kalça basen bölgesi için ayrı bir dvd almam lazım. Ona yeterli gelmedi:D

prensesfb ben de bozo gibi ebru şallıyla yapıyordum bi sakatlanmam olmadı düzgün yaptığın sürece sorun olmaz
çok zorlamadana başlayabilirsin zaten her gün yeni başlamış gibi davranıyor baktın yapamıyorsun yapabildiğin kadar yaparsın. günden güne açılır kasların sende farkedersin bunu

ne yazıkki benim kas yakmam lazım yağdan ziyade bunun içinde yalnızca yürüyüş diyo diyetisten

ben de yapıyorum hala ebru şallı'nın dvdsinden öğrendim bir çok hareketi.
Ama şöyle bir ayrım var, bazı hareketler zor omurgayı incitebilir, topla yapılanlar mesela, ben topla sadece 2 hareket yapıyorum çünkü diğerleri gerçekten tehlikeli geldi bana.
Ya zaten izleyince hangisinin yapılıp yapılamayacağını anlayabiliyorsun.
Yeni başlayanlar için dvdleri zaten ona göre hareketleri seçiyor. Bir de insanın yaşına ve kilosuna göre bazı hareketleri yapması lazım. Mesela çok kilolu insanların ya da 50 yaş üstü insanların bence kendi kendine yapmaması lazım.

sadece topsuz olanlari yapsam canim olurmu acaba?benim slkllasmam lazim cok guzel daralma ssaglio

Zaten ikisinin amacı çok farklı. Plates kilo verdirmez, diyetle inceltemiyeceğiz bölgelerden inceltme ve sıkılaştırma yapar. Örneğin ben şuan platesle edindiğim karın kaslarımdan çok memnunum. Ama kalça basen bölgesi için ayrı bir dvd almam lazım. Ona yeterli gelmedi:D

bende incelme istiorum ama sadece topsuz olanlari yapsam olurmu
cunku topla olanlar daha tehlikeli gibi hocasiz ama topsuz yapulanalarda sanirim sakatlanma o kadar cok olmaz gibime gelio

prensesfb ben de bozo gibi ebru şallıyla yapıyordum bi sakatlanmam olmadı düzgün yaptığın sürece sorun olmaz
çok zorlamadana başlayabilirsin zaten her gün yeni başlamış gibi davranıyor baktın yapamıyorsun yapabildiğin kadar yaparsın. günden güne açılır kasların sende farkedersin bunu

ne yazıkki benim kas yakmam lazım yağdan ziyade bunun içinde yalnızca yürüyüş diyo diyetisten

anladim canimcim topla yapilanlar sanirim daha riskli hareketler sakatlanma acisindan
canim yuruyuse vakit bulamiosan evde bisiklette cevirebilirsin doktora sormustum bende yuruyus yapamiorum ama bisiklet yapiorum diye oda olur demisti yeterki hareket olsun
sonra icime sinmedi bide spor hocasina sordum oda hangisini zevkle yapiosan onu yap dedi sartlandirirsan zorlarsan bi sure sonra bikar birakir daha cok kilo alirsin demisti
onun icin sevdigin sporu bul omur boyu yaparsin dedi hakkettende on senedir bisikletten vazgecemedim tv izlerken falan ceviriorum hic kilo almadim ama antidepresan kullandigim icin metobolizmam bozuldu ve kilo aldim ne yazikki cok sukur antideprasan birakma yolundayim dozajlarim azalio insallah duzen gircek metobolizmam istahim

30 dakika yürüdüm geldim daha fazla yürüyemdim çok rüzgar vardı

canim benim yine iyi yurumussun hizin nasil peki ?

slm kıslar öncelikle yeni yılınızı kutluyorum bozo yesa ve yeni gelen arkadaşlar opuyorumnanaktan
bir bardak su ve süt içtim daha yeni uyandım çünki bugun böle oldu mafoldumben

canim cok tesekkurler seninde yeni yilin kutlu olsun hep guzellikler getirsin saglik huzur getirsin zayiflik getirsin citirlik getirsin kaydirigubbakcemile3

Yesacım pratik kahvaltı örneği olarak çavdar ekmeği üzerine light labne peynir ve salatalık da güzel oluyor.
Bozocum ben de yürüyüşe çıkamadım çok rüzgar var burada da, bisiklet çeviririm artık. Evde hızlı kalori yakan bir hareket var gerçi çok yorucu ama. Anlatıyım.
Ellerinizi göğüs hizasında avucunuz yere bakacak şekilde tutup, zıplayarak dizlerinizi sırayla elinize vurmaya çalışıyorsunuz, olduğunuz yer de koşar gibi.. Karın ve bacak kaslarını deli çalıştırıyor ama çok yorucu:( Resmini falan bulursam koyarım.

canim bu ornegi sanirim daha rahat uygulayabilirim deneyim cok tesekkurler :lepi:
dedigin hareketi de anladim canim onu da bi deneyim bakalim kafamçokkarıştı

canim ikinci secenek bence bir kahvalti menusu olarak cok az..bence kahvalti menunu zenginlestir biraz...a.s

oooo kimler gelmis kimler gelmis mehaycim hosgeldin :sm_cool: haklisin canim scyllaa nin dedigi kahvalti sekli hosuma gitti yine biraz ama dusunebilirim sanki :lepi:

canim afiyet olsun dun yilbasiydi olur o kadar kacamak simdiden sonra dikkat ederiz
kahvaltida bi yumurtadan maydonozlu dereoltu beyaz peynirli omlette yiiyebilirsin

evet canim ya bugun tekrar dikkat etmeye basladim umarim boyle devam eder ama yarin da dogum gunu var gitmem gereken -tatlicadiarzu-

oooo kimler gelmis kimler gelmis mehaycim hosgeldin :sm_cool: haklisin canim scyllaa nin dedigi kahvalti sekli hosuma gitti yine biraz ama dusunebilirim sanki :lepi:

evet canim ya bugun tekrar dikkat etmeye basladim umarim boyle devam eder ama yarin da dogum gunu var gitmem gereken -tatlicadiarzu-

canim benim yavas yavas gidenler geri donmez ama hizli gidenler cabuk geri gelioo o yuzden agir ve kalici kilo vermek en guzeli acele etmeden canimcim

herkeslere tekrardan SELAMLAR kizlar:)

ben de sabah suyumu ictim kahvaltilik gevregi yedim azicik sut ile

sonra bisiklette 200 kalori yaktim yine su ictim :))

canim benim yavas yavas gidenler geri donmez ama hizli gidenler cabuk geri gelioo o yuzden agir ve kalici kilo vermek en guzeli acele etmeden canimcim

evet canim kesinlikle haklisinn bu konuda bi daha gelmemek uzere giderler insallah kaydirigubbakcemile3

herkeslere tekrardan SELAMLAR kizlar:)

ben de sabah suyumu ictim kahvaltilik gevregi yedim azicik sut ile

sonra bisiklette 200 kalori yaktim yine su ictim :))

canim benim bende bisiklet ceviriorum sen ne kadar ceviriosun?
benim normal bisiklet..seninki eliptikmi normalmi canim

yesacim sadece peynir ve salatalikla yapilan kahvaltida saglikli degil ....en azindan 2-3 zeytin yumurta olmasi lazim sabah menusunde....

canim benim bende bisiklet ceviriorum sen ne kadar ceviriosun?
benim normal bisiklet..seninki eliptikmi normalmi canim

canim eliptikten kastin kollarinda hareket etmesi mi kafamçokkarıştı
benimki de normal kondisyon bisikleti canim

bu arada scyllaa da sormustu bugun dikkat ettim 100 kaloriyi 13dk da yakiyormusum bugun 200 kalori yaktim kaydirigubbakcemile5

bu arada kondisyon bisikletinin yeri degisti tam televizyon karsisi o yuzden daha cok kullanabilirim yerimseniben

gunde en fazla 600 kalori yaktigim olmustu normalde 100-200 yakiyorum ama artik biraz daha fazla olabilir canim televizyon karsisi oldugu icin :lepi:

resmini de koyayim suna benziyor :kedi:

kızlar herkese mutlu huzurlu başarı dolu yıllar diliyorumopuyorumnanaktan
dün gece diyet hak getirekaydirigubbakcemile3
ne hazırladıysak yumuldukcokacimcoook
ama yine dikkat temeye devam tabiki

Back
X