Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen sene ebru şallı nın programından yapıyordum platesi acayip sıkılaşmıştım
canim hocasiz yapinca sakatlanmalar olabiliomus acile gelenler ozellikle evde plates yapanlar diye dedi bi uzman doktor tedirgin oldum bende bide piyasada yeni baslayanlar icin baslangic platesi var onlardan evde kendimiz yapsak olurmu acaba>
hım olabilir tesr hareket yapılırsa sakatlanma olur
ebru şallı diyordu dr danışıp yapın diye
bana bişey olmadı
canim hocasiz yapinca sakatlanmalar olabiliomus acile gelenler ozellikle evde plates yapanlar diye dedi bi uzman doktor tedirgin oldum bende bide piyasada yeni baslayanlar icin baslangic platesi var onlardan evde kendimiz yapsak olurmu acaba>
him anladim canim benim
ben yine bisikletimde devam edeyim:))
ben de yapıyorum hala ebru şallı'nın dvdsinden öğrendim bir çok hareketi.
Ama şöyle bir ayrım var, bazı hareketler zor omurgayı incitebilir, topla yapılanlar mesela, ben topla sadece 2 hareket yapıyorum çünkü diğerleri gerçekten tehlikeli geldi bana.
Ya zaten izleyince hangisinin yapılıp yapılamayacağını anlayabiliyorsun.
Yeni başlayanlar için dvdleri zaten ona göre hareketleri seçiyor. Bir de insanın yaşına ve kilosuna göre bazı hareketleri yapması lazım. Mesela çok kilolu insanların ya da 50 yaş üstü insanların bence kendi kendine yapmaması lazım.
Zaten ikisinin amacı çok farklı. Plates kilo verdirmez, diyetle inceltemiyeceğiz bölgelerden inceltme ve sıkılaştırma yapar. Örneğin ben şuan platesle edindiğim karın kaslarımdan çok memnunum. Ama kalça basen bölgesi için ayrı bir dvd almam lazım. Ona yeterli gelmedi![]()
prensesfb ben de bozo gibi ebru şallıyla yapıyordum bi sakatlanmam olmadı düzgün yaptığın sürece sorun olmaz
çok zorlamadana başlayabilirsin zaten her gün yeni başlamış gibi davranıyor baktın yapamıyorsun yapabildiğin kadar yaparsın. günden güne açılır kasların sende farkedersin bunu
ne yazıkki benim kas yakmam lazım yağdan ziyade bunun içinde yalnızca yürüyüş diyo diyetisten
30 dakika yürüdüm geldim daha fazla yürüyemdim çok rüzgar vardı
slm kıslar öncelikle yeni yılınızı kutluyorum bozo yesa ve yeni gelen arkadaşlar opuyorumnanaktan
bir bardak su ve süt içtim daha yeni uyandım çünki bugun böle oldu mafoldumben
Yesacım pratik kahvaltı örneği olarak çavdar ekmeği üzerine light labne peynir ve salatalık da güzel oluyor.
Bozocum ben de yürüyüşe çıkamadım çok rüzgar var burada da, bisiklet çeviririm artık. Evde hızlı kalori yakan bir hareket var gerçi çok yorucu ama. Anlatıyım.
Ellerinizi göğüs hizasında avucunuz yere bakacak şekilde tutup, zıplayarak dizlerinizi sırayla elinize vurmaya çalışıyorsunuz, olduğunuz yer de koşar gibi.. Karın ve bacak kaslarını deli çalıştırıyor ama çok yorucuResmini falan bulursam koyarım.
canim ikinci secenek bence bir kahvalti menusu olarak cok az..bence kahvalti menunu zenginlestir biraz...a.s
canim afiyet olsun dun yilbasiydi olur o kadar kacamak simdiden sonra dikkat ederiz
kahvaltida bi yumurtadan maydonozlu dereoltu beyaz peynirli omlette yiiyebilirsin
oooo kimler gelmis kimler gelmis mehaycim hosgeldin :sm_cool: haklisin canim scyllaa nin dedigi kahvalti sekli hosuma gitti yine biraz ama dusunebilirim sanki :lepi:
evet canim ya bugun tekrar dikkat etmeye basladim umarim boyle devam eder ama yarin da dogum gunu var gitmem gereken -tatlicadiarzu-
canim benim yavas yavas gidenler geri donmez ama hizli gidenler cabuk geri gelioo o yuzden agir ve kalici kilo vermek en guzeli acele etmeden canimcim
herkeslere tekrardan SELAMLAR kizlar:)
ben de sabah suyumu ictim kahvaltilik gevregi yedim azicik sut ile
sonra bisiklette 200 kalori yaktim yine su ictim :))
evet canim kesinlikle haklisinn bu konuda bi daha gelmemek uzere giderler insallah kaydirigubbakcemile3
oooo kimler gelmis kimler gelmis mehaycim hosgeldin :sm_cool: haklisin canim scyllaa nin dedigi kahvalti sekli hosuma gitti yine biraz ama dusunebilirim sanki :lepi:
evet canim ya bugun tekrar dikkat etmeye basladim umarim boyle devam eder ama yarin da dogum gunu var gitmem gereken -tatlicadiarzu-
canim benim bende bisiklet ceviriorum sen ne kadar ceviriosun?
benim normal bisiklet..seninki eliptikmi normalmi canim