• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hafta da 1 gun kondısyona 2 gunde platese gıdıyorum bahsetmıstım daha once gercı ama yınelemek ıstedım.platesın faydası cok ben topla degıl mınder ustunde ve lastıkle yapıyorum.burası acayıp alıskanlık yaptı bende nete gıremeyınce ozluyorum hepınızı.

selam kızlar herkesin yeni yılı kutlu mutlu huzurlu olsun......

sabah kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmekle..... sonra 1 saat yürüyüş yaptım geldim. 2-3 kaşık aşure yedim.1 saatlik sporumu yaptım.

akşam yemeğinde yarım kase çorba, yoğurt, 3 kaşık pilav ve tavuk yedim.....

birazdanda maden suyumu içeceğim.2 litre suyumuda tamamlamaya çalışıyorum....

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tşk edıyorum.ayrıca yesacım nedemek rıca ederım sen bu kupayı hak ettın.

canim cok tesekkur ederim tekrardan opuyorumnanaktan

hafta da 1 gun kondısyona 2 gunde platese gıdıyorum bahsetmıstım daha once gercı ama yınelemek ıstedım.platesın faydası cok ben topla degıl mınder ustunde ve lastıkle yapıyorum.burası acayıp alıskanlık yaptı bende nete gıremeyınce ozluyorum hepınızı.

canim biz de seni ozluyoruz gel arada ne guzel yaa pilates cok guzel sekillendiriyor vucudu diyor herkes :lepi:

selam kızlar herkesin yeni yılı kutlu mutlu huzurlu olsun......

sabah kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmekle..... sonra 1 saat yürüyüş yaptım geldim. 2-3 kaşık aşure yedim.1 saatlik sporumu yaptım.

akşam yemeğinde yarım kase çorba, yoğurt, 3 kaşık pilav ve tavuk yedim.....

birazdanda maden suyumu içeceğim.2 litre suyumuda tamamlamaya çalışıyorum....

bu arada herkes asure yiyor ne guzel ya aslinda hic aramam ama bu aralar nasil canim cekiyor olsa da bi kasik yesem :sinifsinif:

ya ben yenı yıl dogum gunu derken kucuk bı dılım pasta yedım cok ısrar ettıler napım:( ama bugun telafı ettım sabah bı dılım kepek ekmegı bı dılım peynır bı yumrta yedım aksamda nesfit yedım sutle karstırp sımdı de muzumu yıyorum...

bugün yediklerimi yazıyorum kaydirigubbakcemile5
kahvaltı=1 domates, 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 5 zeytin, az peynir, 1 portakal
öğle=1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
akşam= 1 elma

1.5 lt oldu suyum 1 lt kaldı :dance:
hergün ki gibi 1.30 saat sporumu yaptım :dance:

sürekli çok yiyorum gibi hissediyorum kızlar ya sizin yediklerinizi okuyunca off veremicemmi acaba kilo :çok üzgünüm:

benim aksam yemegim de boyleydi:)

balik
bezelye puresi
firinda patates

ama ustune cilekli bi tatli gibi bi sey yedim boyle sulu surup gibi

ama birazdan bisikleti kullanacagim insallah :)

Sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 tuzlu kurabiye 2 zeytin şekersiz çay
Öğlen yemedim çünkü sabah yediğimi 13'te yedim
akşam da makarna salatası ve bir adet etsiz çiğ köfte yedim.
Ve bisiklette 400 kalori yaktım. Biraz daha yakmam lazım:(

ya ben yenı yıl dogum gunu derken kucuk bı dılım pasta yedım cok ısrar ettıler napım:( ama bugun telafı ettım sabah bı dılım kepek ekmegı bı dılım peynır bı yumrta yedım aksamda nesfit yedım sutle karstırp sımdı de muzumu yıyorum...

canim dunku yediklerimiz sayilmiyo tuh bastan soyleseydim daha cok yiyebilirdin gecti artik hakkini kaybettin -tatlicadiarzu- saka bi yana bravo canim sirf ince bir pastayla kurtarmissin alkisalkisalkis

bugün yediklerimi yazıyorum kaydirigubbakcemile5
kahvaltı=1 domates, 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 5 zeytin, az peynir, 1 portakal
öğle=1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
akşam= 1 elma

1.5 lt oldu suyum 1 lt kaldı :dance:
hergün ki gibi 1.30 saat sporumu yaptım :dance:

sürekli çok yiyorum gibi hissediyorum kızlar ya sizin yediklerinizi okuyunca off veremicemmi acaba kilo :çok üzgünüm:

bravo canim cok cok guzel bir menu olmus su var spor var sen vermeyeceksin de kim verecek canim ya sakin cok falan yiyorum deme aman kafamçokkarıştı hem hizli hizli birden verilen kilolar fazla fazla doner o yuzden yavas saglikli bi sekilde insallah :içelim:

Sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 tuzlu kurabiye 2 zeytin şekersiz çay
Öğlen yemedim çünkü sabah yediğimi 13'te yedim
akşam da makarna salatası ve bir adet etsiz çiğ köfte yedim.
Ve bisiklette 400 kalori yaktım. Biraz daha yakmam lazım:(

oo iyiymis canim 400 kalori ben sabahki yaktigim 200 ile duruyorum kafamçokkarıştı bu arada okumussundur belki canim ama 100 kaloriyi 13dk da yakiyomusum kaydirigubbakcemile ben de birazdan gideyim de biraz daha yakayim bari kaydirigubbakcemile2

Herkese tekrar sağlıklı ve mutlu yıllar

dün gece yediklerimi yazmıyorumyasakkelime
ama şunu söyleyeyim uzun zamandır yaşadığım en güzel yılbaşı gecesiydiopuyorumnanaktan
sabah kahvaltısı saat 12 de-tatlicadiarzu- biraz kuvvetliydi napayım:kedi:
öğle yok birde 2 saat kadar uyudum yani bugün gayet uyuşukum:çok üzgünüm:

yemekten önce bozonun dediği gibi bi tutam dere otu
Akşam yemeği
buğday çorbası 3 kaşık sebze yemeği biraz haşlanmış et bol salata
şimdi yeşil çay zamanı :utangac:

slm arkadaşlar,bende katılabilirmiyim size.bi ön şart filan var mı bilmiyorum öyle bodoslama girdim ama.boyum 165cm, ve ne yaparsam yapayım (yada bana öyle geliyor) değişmeyen kilom 58.5

slm arkadaşlar,bende katılabilirmiyim size.bi ön şart filan var mı bilmiyorum öyle bodoslama girdim ama.boyum 165cm, ve ne yaparsam yapayım (yada bana öyle geliyor) değişmeyen kilom 58.5

cok canim tek sartimiz paylasim yapmak gun icerisinde yediklerimizi yazmak yaptigimiz hareketleri ve sporlari paylasmak onun disinda da her carsamba kilonu yazarsan tamamdir her hafta diyet kocumuz var bu hafta scyllaa opuyorumnanaktan kacamak yaparsan yakalar ceza verir hic acimaz kaydirigubbakcemile3 aramiza hosgeldin canim daim olman dilegiylea.s.

ben de dayanamadım bacak hareketlerimi yaptım
akşam üstü uyumuşum kalmışım bugün bi tuhafım anlamadım
acayip şişim kızlar ya bacağıma karnıma bakmak istemiyorum resmen
göğsülerim acayip şiş benden önce gidiyor karnım desen bugün okadar da bişey yemedim halbuki ama acayip şiş ahh şu regli dönemleri yokmu
mafoldumben

teşekkür ederim canım bende devamlı olmayı umuyorum,(hergün giremeyebilirim nete problem olur mu acaba?)neyse ben sağlam bi niyetle başliymda şu diyete gerisi gelicek inşaallah.:)
bugün yediklerime gelince_utanıyorum azıcık,mazeretimle birlikte söyliym,ablama gitmiştim azıcık kaçırdım_
sabah: yarım dilim beyaz ekmek(kepek yoktu), 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,bir küçük parça beyaz peynir vee 2 sigara böreği
öğlen:4 kaşık patates salatası, bir sigara böreği, bir kase_çok dimi,ama dayanamadım_aşure
akşam:brokoli salatası, yoğurt(bir kase)
ve 2,5 lt su

yorumlarınızı bekliyorum ve lütfen bana acımayın:(

teşekkür ederim canım bende devamlı olmayı umuyorum,(hergün giremeyebilirim nete problem olur mu acaba?)neyse ben sağlam bi niyetle başliymda şu diyete gerisi gelicek inşaallah.:)
bugün yediklerime gelince_utanıyorum azıcık,mazeretimle birlikte söyliym,ablama gitmiştim azıcık kaçırdım_
sabah: yarım dilim beyaz ekmek(kepek yoktu), 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,bir küçük parça beyaz peynir vee 2 sigara böreği
öğlen:4 kaşık patates salatası, bir sigara böreği, bir kase_çok dimi,ama dayanamadım_aşure
ve 2,5 lt su

hoşgeldin aramıza
böyle kaçamkalar olunca koçumuz ceza veriyor

evet ya valla öyle cips kuruyemıs hersey vardı yemedım hehe zayıfıcam hırs yaptımm resmen:)

valla bravo canim yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de dayanamadım bacak hareketlerimi yaptım
akşam üstü uyumuşum kalmışım bugün bi tuhafım anlamadım
acayip şişim kızlar ya bacağıma karnıma bakmak istemiyorum resmen
göğsülerim acayip şiş benden önce gidiyor karnım desen bugün okadar da bişey yemedim halbuki ama acayip şiş ahh şu regli dönemleri yokmu
mafoldumben

aynen canim ben de ayniyim regl oldum bugun ve karnim acaip sis kafamçokkarıştı neyseki simdilik tatli krizim gelmedi gelmez insalah eksik kalsin :delphin:

ve 2,5 lt su

canim hergun olmasa da mumkun oldukca paylasmaya calis evet su sigara borekleri ve asure tam cezalikmis valla da ben bi sey demeyim scyllaa gelir simdi :jeyyar::jeyyar:

valla bravo canim yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen canim ben de ayniyim regl oldum bugun ve karnim acaip sis kafamçokkarıştı neyseki simdilik tatli krizim gelmedi gelmez insalah eksik kalsin :delphin:

ben de kendime hayret ediyorum 4 günüm kaldı tatlı krizim tutmadı
okadar az yiyorum spor yapıyorum sanki kalçam aksine büyüyor
resmen stresten şişdim

Back
X