Bana da bir şey olmuyordu da bugün öyle oldu niyeyse tansiyonum falan da düştü herhalde![]()
Bugün daha yapmam herhalde yarın artık.
canimm benim yarin bide benim yaptigim sekilde dene hem cok yorulmasin sadece bi saatini alio o kadar canimcimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bir şey olmuyordu da bugün öyle oldu niyeyse tansiyonum falan da düştü herhalde![]()
Bugün daha yapmam herhalde yarın artık.
Sende de mi muhabbet var canım, serçeyi biliyordum ama o değildir herhalde:)
Kedinle nasıl yaşayabiliyorlar evde:S
evet cnm inanmıyacaksın adıda limon 3 yaşında ondan önce cennet papağanı bakmıştık adı karpuzdu:roflol::roflol:
kedi ile şimdili idara ediyorlar:dance:
yasemen hosgeldinn canimcimm
lokum yikaniomus yoksa?benim prenses yikanmayi sevmioo canim
ehehe benimkinin adı da limon ne tesadüf:) kedin zarar evrmiyor mu ona canım, bir de cennet papağanınız ne oldu sonra.
hoşbulduk tatlımmma.s.
lokumum değil canım limonum yıkanmayı seviyo ama lokumunda suyla arası iyi zaten hiç yıkamadım sağlığından dolayı çok temiz tüyleri yumuşacık:asigim:
bende sasirmistim canim cunku kediler kendilerini yikiolara tukurukleri antiseptikli bide dilleri puturlu ya piril piril yapiolar yikanmalari iyi deilmis veteriner demisti
oy demek seninde limonun var iki limonumuz oldu desene ne guzel:))
aman lokuma dikkat et canim ic gudelerinde var kafesi devirir yaralar falan allah korusun canim
tamam tatlım dikkat ederimopuyorumnanaktan
allah llimonada lokumuda uzun omur versin canim
amin canım doğadaki tüm canlılara ve prensesede tabii sağlık ve sıhhat versinyerimseniben
Benim bisiklet sayesinde selülitlerim çok azaldı kızlar 2 hafta büyük bir değişim oldu. Kilo vermesem de bu bile benim için çok büyük bir armağan:)
Benim bisiklet sayesinde selülitlerim çok azaldı kızlar 2 hafta büyük bir değişim oldu. Kilo vermesem de bu bile benim için çok büyük bir armağan:)
canim paylastigin yazi pek guzelmis tesekkurler
ben de aksam yemegi faslini bitirdim 4te (15dk kadar once )
pazarlari erken yiyoruz cunku biraz abarti oluyor hepsi sebze zaten
her turlusunden bol bol sebze
tavuk
opuyorum kizlar
selam canım valla meyvanın yanında yoğurt süt veya peynir yersen kilo ve kan şekerini yükseltmez benim bildiklerim bunlar leblebi ve yağsız patlamış mısır da olabilir belki BAŞARILAR canım:1hug:
canim kahve sekersiz kremasiz icebilirsin zaten kafein veriolar abarmaamak sartiyla tabi kafein metobilozmayi hizlandiriomus kilo vermede etkenmis
masum atistirmaliklar leblebi yagsiz misirpatlagi salatalik dilimleri cheryy dometes ben onlari aciktigim kaseye koyar yerim tavsiye ederim meyvada yiyebilirsin cok asiriya kacmadan bence bi elma kabuklariyla yersen hem yararli hemde tok tutuyoo kalorusude dusuk canimcimm