- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
afiyet olsun canim sebze bol bol ye tabiki tavukta zararsiz derisiz oldugu surece
yok canim benimm derisiz saglikli falan opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canim sebze bol bol ye tabiki tavukta zararsiz derisiz oldugu surece
selam kıslar nasılsınız
bugün yediklerimi yazıyım
sabah ılık limonu suyum
kahvaltıda bi fark olarak sucuklu yumurta yedim
öğlen dışardaydık kocam çok ısrar etti yemek ısmarlıyım dedi ama ben izin vermedim çikolata aldı onu bile yemedim sadece diyet bisküvi yedim
akşam da sade döner ve diyet kola içtim(kırmızı et haftada 1 yemek zorudayım vitamin eksikliğim çıktı)
baya bi yürüyüş yaptık su içemedim ama şimdi en az 1 litre içerim
Canım ben de sana dedim vitaminsiz kalıyorsun diye, protein almışsın bugün güzel yalnız meyve de yersen mükemmel olur.![]()
benim vitamin eksikliği geçen sene çıkmıştı
saçlarım çok dökülüyordu dr gittim sanırım sağlıksız diyet yapmaktan olmuştu
selam şekerlerrrr naber???
sabah 9 gibi kalktım 30 dk kadr ütü yaptm. sonra pekmezli muzlu nesfitim yedim. ve 1.5 saat spor yaptım...(scylla cım dün sporu evde mi yapıyorsun salondamı diye sormuşun.evde yapıroyum canım. salona gitmeyi sevmiyorum hazırlan vakit ayır. terle eve gel duş al ooooo çok iş.insan üşeniyor gitmiyor. evde yapmak daha güzel. nivea cd yle 30 dk yapıyorum iyice terliyorum sonra kendim hareketleri artırarak ve ekleyerek 30-60 dk daha yapıyorum...hava iyi olursa yürüyüşte yapıyorum....)
2-3 gibide 1.5 ekmekle kahvaltı yaptım.akşam üzeri 45 dk lık bir yürüyüşe çıktım.vveeeeee gelince bombayı patlattım. 18.00 de 2 tane hamburger ekmeğini köfte turşu ketçap ve mayonezle yedim. 1 bardakta fanta içtim..... amma varya pek güzel oldu. bayıla bayıla yedim. suyumu içiyorum birazdanda maden suyumu içecem. veee bunları eritmek için spor yapacam tekrar....anca erir.
Aman hayatım dikkat et kendine.
reca ederim tatlimm benimm neler aldin canimmm ?teşekkür ederim canım yazdıkların için aldım bugün sağlıklı az kalorili şeylera.s.
sevindimm gulum derisi hem yag hemde yuksek kalori cunku canikomyok canim benimm derisiz saglikli falan opuyorumnanaktan
benim vitamin eksikliği geçen sene çıkmıştı
saçlarım çok dökülüyordu dr gittim sanırım sağlıksız diyet yapmaktan olmuştu
reca ederim tatlimm benimm neler aldin canimmm ?
sevindimm gulum derisi hem yag hemde yuksek kalori cunku canikom
evet canim o yuzden saglikli diyet yapmaliyiz sac dokulmeside ondan ek vitamin falanda icsen daha iyi olur aslinda
iyi spor yapıyorsun nasıl dayanıyorsun bu kadar spora bide çalışıyorsun gel evde iş yap üstüne spor akannehir
reca ederim tatlimm benimm neler aldin canimmm ?
yeşil elma,portakal, yoğurt, yağsız patlamış mısır, light bisküvi ama çok canım çekerse diye onu da sakladım zaten yerimsenibenkaydirigubbakcemile2
böyle işte canım gece de şekersiz türk kahvesi yapcam midem kahve-koladan mahvoluyordu bende kahve pişircem bu gece su içicem bide bol bol :dance:
iyi akşamlar kızlar:gitme:
ben bugün iyi değilim yaaöyle böyle oyalandım ama şöyle bi uzanayım dedim içime kar yadı sanki ,
bugün 12 de kalktım başım dönüyordu kahvaltıdan sonra biraz açıldım şimdi yine başım uyuşuk ve üşüyorum:1shok:
iyi geceler cnm kolay gelsin:Saruboceq: