Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sorucam kızlar koşu bandı kullandığınızda alt kata çok ses gidiyor mu bide elektirk faturasını çok etkiler mi
bende bugün geç kalktım 12 de kahvaltı
3 zeytin 1 dilim ekmek üstüne az zeytin yağı ve salça 1 kurabiye ve açık çay
scylla bu videoları pcye nasıl kaydedebilirim yada hep gözümün önünde dursun diye sık kullanılanlaramı ekliyeyim
artı daha varsa alıyımkaydirigubbakcemile2
bugün iyiyim nasılda belli :tomato:
Ben sık kullanılanlara ekledim, karın için ve bacaklar için olanlarını denedim, hala hissediyorum hareketliliği kaslarımda:)
birazdan bende başlayayım enerjim baya yüksek
önce stpper sonra videoyu uygulayayım
şimdi biraz ev işi var kafamçokkarıştı
iyi geceler canlarim yarin buralarda olamayacagim hatta bundan sonra gunduzleri giremeyecegim turkiye saatiyle 5bucuga kadar calisiyorum aksamlari sizinleyim ama opuyorum herkesleri :)
azmine hayranım
sen spor yaptım dedikçe ben yoruluyorum kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim
yanlış anlamazsan bişey sorucam çocuğun felan var mı?varsa bu kiloda olmak güzel bence
:roflol: diyorumya insan gördükçe değişimleri erimeleri daha hevesle yapıyor tek sorun ilk adımı atabilmek......
sorunu niye yanlış anlıyım canım ne var bunda. henüz çocuğum yok 5 ay oldu evleneli daha.
Ben sık kullanılanlara ekledim, karın için ve bacaklar için olanlarını denedim, hala hissediyorum hareketliliği kaslarımda:)