• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım şimdi
önce ılık limonlu suyumu içtim
1 haşlanmış yumurta 1 bardak yarım yağlı süt beyaz peynir kaşar peynir 5 zeytin acı ezme 2 tane etimek yedim
bu sefer sağlam kahvaltı yaptım

selam hanımlar
herkese hayırlı günler
sağlıkla bol kilo vermeler
yediklerinize dikkat edin hanımlar rejim yapmaktan çok kansız kalmışım:mymeka: bi dünya kan şurubu içtim daha da içicem
amanın sebzenizi kırmızı etinizi ihmal etmeyin sizde benim gibi kansız kalmayınopuyorumnanaktan

herkese merhaba,

tatil süresince hiç nete girmediğimden uzak kaldım burdan . kısaca özetlemek gerekirse , yılbaşı akşamı acayip yedim . gerçi yemekten fazla değilde çerez ve tatlı daha çok yedim :( ama ertesi günden itibaren yani 1 ocaktan itibaren spora başladım . ilk gün crunch fat burning pilatesle başladım ( acayip terletiyor ) yemeğimi her zaman yediğim gibi normal yedim ve bir önceki akşam fazla kaçırdığım için akşam yemeğini yemedim . ertesi günde aynı şekilde normal hafif yemekler ama bu sefer koşu bandında tempolu 1 saat yürüyüş yaptım . dünde aynı şekilde ama dün tempomu biraz arttırdım ve yokuş yukarı tırmandım ( birde salona gidip ağırlık çalışabilsem iyi olacak ama işte ayarlayıpta gidemiyorum , kaç aydır boşuna para gidiyor :( ) ama ben hala kendimde bir değişiklik görmüyorum :( gerçi yılbaşında yediklerim daha anca gidiyordur :( bakalım çarşamba ne görücem tartıda .

bişey sorucam kızlar koşu bandı kullandığınızda alt kata çok ses gidiyor mu bide elektirk faturasını çok etkiler mi

Günaydın kızlar,

@Hukukçu bir diyet bisküvi için kendini hırpalama final zamanındasın ama değmeyen insanlar için de hedefinden şaşma, ayrıca hala msninde tutmanda çok saçmaymış kusura bakma, sana zarar verir diye sölüyorum.

@Bozocum güzel kahvaltı yapmışsın, tebrik ederim.

@Tweety sağlık herşeyden önemli ben her zaman diyorum, gün içinde karbonhidrat da, protein de, sebze ve meyve gibi lifli gıdalar almak zorundayız yoksa bir şekilde zarar verebilir bu eksiklik bize.
Karbonhidrat çok az olsa da olur nasıl olsa çok şey de var:)

@fsncelik yaptığımız sporların etkisi hemen ertesi gün tartıya yansımıyor sabırlı olmak lazım. Ama o parasını verdiğin salona da artık gitmeye başla bence;)

Ben daha bişey yemedim yeni kalktım, o yüzden bişey yazamadım:)

bişey sorucam kızlar koşu bandı kullandığınızda alt kata çok ses gidiyor mu bide elektirk faturasını çok etkiler mi

Elektirik faturasına çok yansımıyormuş da, çok hızlı çalıştırdığında ses çıkarıyormuş, gece çalıştıramayabilirsin yani, ben de o yüzden almaktan vazgeçmiştim burada okumuştum.

Kızlar 3 tane mükemmel egzersiz videosu buldum. 8'er dakikalık, hepsini bir günde yapamazsınız lakin sırayla günlere dağıtarak her gün bir tane şeklinde yapabilirseniz, çok etkili hareketler biraz yorucu ama çok kısa sürüyor.

8 minute abs

8 minute abs

8 Minute Buns

bende bugün geç kalktım 12 de kahvaltı
3 zeytin 1 dilim ekmek üstüne az zeytin yağı ve salça 1 kurabiye ve açık çay

scylla bu videoları pcye nasıl kaydedebilirim yada hep gözümün önünde dursun diye sık kullanılanlaramı ekliyeyim
artı daha varsa alıyımkaydirigubbakcemile2
bugün iyiyim nasılda belli :tomato:

bende bugün geç kalktım 12 de kahvaltı
3 zeytin 1 dilim ekmek üstüne az zeytin yağı ve salça 1 kurabiye ve açık çay

scylla bu videoları pcye nasıl kaydedebilirim yada hep gözümün önünde dursun diye sık kullanılanlaramı ekliyeyim
artı daha varsa alıyımkaydirigubbakcemile2
bugün iyiyim nasılda belli :tomato:

Ben sık kullanılanlara ekledim, karın için ve bacaklar için olanlarını denedim, hala hissediyorum hareketliliği kaslarımda:)

Her gün aynı kasları çalıştırmamak lazım, çünkü bugün çalıştırdığımız kasların tam olarak yerleşmesi için dinlenmesi gerekiyor. Gün aşırı yapabiliriz ancak.

Ben sık kullanılanlara ekledim, karın için ve bacaklar için olanlarını denedim, hala hissediyorum hareketliliği kaslarımda:)

birazdan bende başlayayım enerjim baya yüksek
önce stpper sonra videoyu uygulayayım
şimdi biraz ev işi var kafamçokkarıştı

bugün kahvaltımı geç yaptım ara öğün 1 elma yarım bardak yoğurt suyu

2 saat sonra birkaç yaprak marul ve roka 1 kase yoğurt 15 adet leblebi tabiki suyumuda içiyorum

şimdi sporum var sıradakaydirigubbakcemile4

iyi geceler canlarim yarin buralarda olamayacagim hatta bundan sonra gunduzleri giremeyecegim turkiye saatiyle 5bucuga kadar calisiyorum aksamlari sizinleyim ama opuyorum herkesleri :)

olsun canım napalım :sinifsinif:
bizde geceleri muhabbetimizi yaparız canım opuyorumnanaktan

azmine hayranım
sen spor yaptım dedikçe ben yoruluyorum kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim
yanlış anlamazsan bişey sorucam çocuğun felan var mı?varsa bu kiloda olmak güzel bence

:roflol: diyorumya insan gördükçe değişimleri erimeleri daha hevesle yapıyor tek sorun ilk adımı atabilmek......

sorunu niye yanlış anlıyım canım ne var bunda. henüz çocuğum yok 5 ay oldu evleneli daha.

:roflol: diyorumya insan gördükçe değişimleri erimeleri daha hevesle yapıyor tek sorun ilk adımı atabilmek......

sorunu niye yanlış anlıyım canım ne var bunda. henüz çocuğum yok 5 ay oldu evleneli daha.

bende tebrik ederim canım bende yeni başlayanlardanım daha önce sadece tempolu yürüyüşüm vardı
kaydirigubbakcemile4

Kızlaaaar scyllaa nın eklediği videonun 8 dk lık karın hareketlerinin ben hepsinden sadece 4er tane yapabildim:bbo: stepperda 150 kalorimide yaktım e bu günlük bu kadar spor yeter:hulya:

bu videoyo çok güzel oldu yarın deniycem videoyu izlerken saydım her hareketi yaklaşık 25 kere tekrar ediyosun baya yorucu gözüküyor birde nefes alışverişinede dikkat etmek gerek teşekkürler a.s.

Back
X