• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy canım yaaa
bak ben geçen 8 senede ne öğrendim artık diyetteyim demiyorum kendim için söylüyorum diyetteyim dedikçe ya tuhaf tuhaf bakıyorlar yada
bikereden bişey olmaz diyorlar
bnm çevremdekiler aynı e ben yıllardır diyetteyim düşün artık
yani ben dikkatli besleniyorum-tatlicadiarzu-

bu arada yanlış anlaşılmasın ben 8 sene önce kışın 70 lerde geziyordum yazları ise 67 veya 69 değişirdi
gitti o güzel gençlik yıllarım:gitme:

ayyy canım yaaa
bak ben geçen 8 senede ne öğrendim artık diyetteyim demiyorum kendim için söylüyorum diyetteyim dedikçe ya tuhaf tuhaf bakıyorlar yada
bikereden bişey olmaz diyorlar
bnm çevremdekiler aynı e ben yıllardır diyetteyim düşün artık
yani ben dikkatli besleniyorum-tatlicadiarzu-

evet bence diyet ve rejim kelimelerini kullanmadan sağlıklı besleniyorum demek daha doğru olacak sanırım

Hımmm düşiniyim.

8'er dakikalık 3 tane video vermiştim ya canım, onlardan iki tanesini bitirmeni rica edicem.
Hangileri olduğunu sen seçersin;)
Kolay gelsin:)

verdiğin ceza için çoook teşekkür ederim canım
yarın öğlen ancak evde olucam. mecalim varsa eğer inşalah yapıcam.
hatta 3 ünü de yapsam hiç fena olmaz hihoyyyt

kuşlar çok güzel varlıklar bizde besliyorduk ama ben kaçırmıştım annem hava alsınlar diye dışarı salmış bende okuldan gelince açık kapıdan pıırrr tabi bulabilene aşkolsun. o zaman bu zamandır ne zaman ne mekan müsait oldu kuş beslemek için.

oo supermis canim cikolata var mi cikolata kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

çikolata evde yoksa sorunda yok amaaaa eğer evde varsa aslaa kaçmazdelikafadulden[/QUOTE]

evet canim ya en iyisi hic bulundurmamak valla yoksa zor engel olmak mafoldumben

Yesacım onca yaptığın sporu şu çikolatalarla heba ediyorsun farkında mısın?:)
Gerçi kola vermesen de vücudun sıkılaşmış oluyor o ayrı.

Sakız çiğne tatlım sürekli, şekerisiz şeker falan ye, çikolata isteğini az biraz dindirir.

ayyy canim yaa deme oyle valla ama gercekten artik hedefim kilo vermeden cok vucudumun sikilasmasi sekle girmesi ve de su selulitlerden kurtulmak umarim olur yaaa valla engel olcam kendime boyle olmuyo dedigin gibi sakiz neyim alayim bari :kedi:

kuşlar çok güzel varlıklar bizde besliyorduk ama ben kaçırmıştım annem hava alsınlar diye dışarı salmış bende okuldan gelince açık kapıdan pıırrr tabi bulabilene aşkolsun. o zaman bu zamandır ne zaman ne mekan müsait oldu kuş beslemek için.

canım çalışıyorsun zor tabii
zaten en çok benim kızım ilgileniyor herşeyiylea.s

çikolata evde yoksa sorunda yok amaaaa eğer evde varsa aslaa kaçmazdelikafadulden

Eve almıycaksın işte o yüzden, göz görmeyince gönül katlanıyormuş:)

Ben bu arada yediklerimi yazmamışım, şimdi farkettim

Öğlen 2 dilim ezmeli tam tahıl ekmeği(saat 12 de kalktığım için kahvaltı gibi de oldu)

Akşam da barbunya ve 2 dilim tam tahıl ekmeği yedim yine.

Spor olarak da o verdiğim videolardan bacak ve karın için olanları bitirdim.[/QUOTE]

evet ben de çikolata almıyorum eve o yüzden rahatım
dün eşim yanımda 2 tane çikolata yedi ama ben çşkolataların yüzüne bile bakmadım :umursamaz:

evet canim gozum gormese valla gonlum katlancakta iste ama bozocum sana masallah valla cikolatanin yuzune bakmadim diye bir cumleyi 2 kere kurdum birincisi bi cizelge olusturmustum ona uyacaktim cikolata 0 diyodu ki uydum gercekten de ikincisi de bi gun oncesinden inanilmaz boyutlarda cikolata yedim o kadar yedim ki aklima geldikce bile midem bulaniyor ertesi gun yine o cumleyi kurabildim kaydirigubbakcemile3

bugün sabah 1 simit

öğlen 1 balık (kızartma ama derisini yemedim.)
2 kaşık şehriye çorbası
2 kaşık salata
1 dilim ağlayan pasta( ama ağlıyodu ben napiimm ;((

akşam ne yazıkki pide
yine 2 kaşık şehriye çorbası
yine 2 kaşık salata

nöbet arkadaşlarım bana ben rejimdeyim dedikçe gidip çikolata alıp getirip gözümün önüne koydular ama bu haksızlık

bu arada cezam neyse çekmeye hazırım hakim bey

hahha bi cikolata magduru daha verin cezasini scyllaacim valla kaydirigubbakcemile3

a bu arada bugün kan yapıcı siyah üzüm ceviz mercimek çorba 1 tane orta boy elma lahana sarması yedim tabiki su ve sütte var :kahve:

canım çalıştığın yerdede varmış işte o kötü ama şöyle düşünebilirsin onlar sana kötülük yapıyor sen çikolatalara ceza ver ve onları yeme

saçmaladmmı acaba-tatlicadiarzu-

haha yok canim est pek guzel demissin kaydirigubbakcemile3

yesa gördünmü mesajları nasıl karıştırdım:oklava:
ilk defa toplu alıntı yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3

yesa gördünmü mesajları nasıl karıştırdım:oklava:
ilk defa toplu alıntı yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3

canim benim ya hic kiyamam kaydirigubbakcemile4 simdi alinti yapin yanindaki no var ya ona bas once ilk mesaj icin sonra alinti yapmak istedigin diger mesajin once nosuna bas sonra alinti yapina bas kaydirigubbakcemile3 ayyy ne bicim anlattim -tatlicadiarzu-

verdiğin ceza için çoook teşekkür ederim canım
yarın öğlen ancak evde olucam. mecalim varsa eğer inşalah yapıcam.
hatta 3 ünü de yapsam hiç fena olmaz hihoyyyt

Yapabildiğin kadar tatlım ama gerçekten etkili videolar işine yarayacağına eminim.

SCYLLAACIM ve diger tum arkadaslar

once 2 saate yakin badminton oynadim
o verdigin 3 muhtesem videonun 3unu de yaptim

8 minute abs

8 minute abs

8 Minute Buns

cok mutluyum coookk :)))

Canım benim süpersin, tebrik ederim, tüm kasların yanıyordur şimdi, spor bittikten sonra o yanmayı hissetmek çok güzel bir duygu:)
Yalnız 3ünü birden yapacaksan her gün yapmamanı tavsiye ederim, yarın yapma mesela, her gün aynı kasları çalıştırırsan gelişmezler, dinlenmeleri lazım, yarın da bisiklet falan çevirirsin. Bu arada bu hareketler selülitler için de mükemmel:)

Back
X