• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim süpersin, tebrik ederim, tüm kasların yanıyordur şimdi, spor bittikten sonra o yanmayı hissetmek çok güzel bir duygu:)
Yalnız 3ünü birden yapacaksan her gün yapmamanı tavsiye ederim, yarın yapma mesela, her gün aynı kasları çalıştırırsan gelişmezler, dinlenmeleri lazım, yarın da bisiklet falan çevirirsin. Bu arada bu hareketler selülitler için de mükemmel:)

evet canim ya hala yaniyorlar ve sanki bi anda sertlestiler valla kaydirigubbakcemile3 cok degisik hissediyorum su an kaydirigubbakcemile2 canim 3u birden pek zorluyor sanirim 2 yapabilirim rahat bi sekilde yarin 2sini secip yapsam ya da dedigin gibi bisiklet ip atlama bi de kendimce harekette yapabilirim ayy insallah soyle dumduz bir karin ve selulitsiz bacaklar ayyy Şeniz

canim benim ya hic kiyamam kaydirigubbakcemile4 simdi alinti yapin yanindaki no var ya ona bas once ilk mesaj icin sonra alinti yapmak istedigin diger mesajin once nosuna bas sonra alinti yapina bas kaydirigubbakcemile3 ayyy ne bicim anlattim -tatlicadiarzu-

tamam canım denicem ama çok kötü oldu yaaa:sm_confused:

su problemi ben de var canlar ama once bozocugumun tavsiyeleriyle sonra da spor falan yapinca (gercekten susuyor ihtiyaci oluyor insanin) biraz biraz icmeye basladim ama en fazla 2 litredir umarim oyledir hic gectigini dusunmuyorum nedense

canim benim ya hic kiyamam kaydirigubbakcemile4 simdi alinti yapin yanindaki no var ya ona bas once ilk mesaj icin sonra alinti yapmak istedigin diger mesajin once nosuna bas sonra alinti yapina bas kaydirigubbakcemile3 ayyy ne bicim anlattim -tatlicadiarzu-

evet canim ya hala yaniyorlar ve sanki bi anda sertlestiler valla kaydirigubbakcemile3 cok degisik hissediyorum su an kaydirigubbakcemile2 canim 3u birden pek zorluyor sanirim 2 yapabilirim rahat bi sekilde yarin 2sini secip yapsam ya da dedigin gibi bisiklet ip atlama bi de kendimce harekette yapabilirim ayy insallah soyle dumduz bir karin ve selulitsiz bacaklar ayyy Şeniz

Dediğim gibi kaslarının kalıcı olmasını istiyorsan her gün yapmayacaksın, bir gün dinlenmeleri lazım ki oluşsun.
Hatta mantıklı olan sırayla her gün birini yapmak. Sen biraz gaza gelip hepsini yapmışsın ama iyi olmuş baya bir kalori yakmışsındır:) Ama dediğim gibi yarın ip ve bisiklet kullan.

Benim bacaklarımdaki selülitler azaldıysa seninkiler hayli hayli azalır, ne paralar döktüm kremlere de kar etmedi, ama çok mutluyum artık çok az var:)
Bu arada ek olarak çikolata en çok selülit yapan gıdalardan biri hatırlatıyım dedim:)

Ben dışarıdayken az içiyorum, geçen gün abartmış 4 litre içmiştim 40 kere tuvalete taşınmışımdır herhalde:)

ayyy hele toplu kullanılan tuvaletlerde dakika başına tuvalete gittiğini düşünsene sırf o yüzden içesim gelmiyo hava da buz gibi zaten gir çık gir çık orda üşütücez kaydirigubbakcemile3

hahha bi cikolata magduru daha verin cezasini scyllaacim valla kaydirigubbakcemile3
yesacım ben cezamı aldım ama henüz çekmedim cezam bittikten sonraki duygularımı yarın yazacağım.

Yapabildiğin kadar tatlım ama gerçekten etkili videolar işine yarayacağına eminim.

işe yarayacağına eminim hatta bi gün bu hareketlerden bi gün yürüyüş yapsak nasıl olur hep aynı kaslar çalışmış olmaz. arada rastlarsam pilates yapıyorum ebru şallıyla evdeyken izin günlerimde. kızımda benle yatıyo ayaklar havada fü fü diye üflüyo ay yerim ben onu ya bak yine özledim mafoldumben

ben bugün 1,5 lt su ancak bitiricem çaylar hariç
ama akşamdan sonra içtiğim için bu suyu da sabaha kadar tuvalete taşınırım artık

4 lt mi :sinifsinif: daha yolun başındayım çok çalışmam lazım çokkkkk :bbo:

Ben suyu çok severim her gördüğüm şişeyi bitiririm, yapılanın aksine yanımda çok su tutmam bu yüzden:) Şimdi canım istiyor kalkmaya üşeniyorum mesela, çok içince de tuvalete kalkmaya üşeniyorum:)

Dediğim gibi kaslarının kalıcı olmasını istiyorsan her gün yapmayacaksın, bir gün dinlenmeleri lazım ki oluşsun.
Hatta mantıklı olan sırayla her gün birini yapmak. Sen biraz gaza gelip hepsini yapmışsın ama iyi olmuş baya bir kalori yakmışsındır:) Ama dediğim gibi yarın ip ve bisiklet kullan.

Benim bacaklarımdaki selülitler azaldıysa seninkiler hayli hayli azalır, ne paralar döktüm kremlere de kar etmedi, ama çok mutluyum artık çok az var:)
Bu arada ek olarak çikolata en çok selülit yapan gıdalardan biri hatırlatıyım dedim:)

ayy canim ya bozoyu gorunce aklima su geldigi gibi seni gorunce de cikolata geliyor valla artik kaydirigubbakcemile3 tamam o zaman canim sozunu dinleyip yarin bisiklet ve ip insallah valla cok gaza geldim yaaaaa herkes yazmis ben yemiyorum cikolata direnebiliyorum falan diye dedim hadi yesa goster kendini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 umarim azalir canim yaa selulit icin ozel bi krem kullanmiyorum vucut kremimi dus banyo sonrasi suruyorum kim bilir belki etki eder kaydirigubbakcemile4

yesacım ben cezamı aldım ama henüz çekmedim cezam bittikten sonraki duygularımı yarın yazacağım.

evet canim ya sonradan gordum almissin hayirli ugurlu olsun ben dedim bana ceza vermeden yapayim 3unu de :lepi:

Yasemin yesanın dediğini deniyim derken ben de karışık alıntılar yapmışım, nasıl yaptıysam artık ehehe:)

ayy canim ya bozoyu gorunce aklima su geldigi gibi seni gorunce de cikolata geliyor valla artik kaydirigubbakcemile3 tamam o zaman canim sozunu dinleyip yarin bisiklet ve ip insallah valla cok gaza geldim yaaaaa herkes yazmis ben yemiyorum cikolata direnebiliyorum falan diye dedim hadi yesa goster kendini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 umarim azalir canim yaa selulit icin ozel bi krem kullanmiyorum vucut kremimi dus banyo sonrasi suruyorum kim bilir belki etki eder kaydirigubbakcemile4

Hemen koşup su iç o zaman tatlım bozoyu aratmıyım:)

Ben dışarıdayken az içiyorum, geçen gün abartmış 4 litre içmiştim 40 kere tuvalete taşınmışımdır herhalde:)

bu videonun 2. olanı basen ve baldır bölgeleri içinmi benimkiler bıngıl bıngıl sallanıoo sinir oluyom :umursamaz: sert olmasını istiyom ayrıca göbekte var ama :CüvCüv: düşünüyom

bu videonun 2. olanı basen ve baldır bölgeleri içinmi benimkiler bıngıl bıngıl sallanıoo sinir oluyom :umursamaz: sert olmasını istiyom ayrıca göbekte var ama :CüvCüv: düşünüyom

1.nci karın ve bel
2.nci bacaklar ve baldırlar
3.ncü kalça ve basenler için canım.

Sırayla yapabilirsin o zaman bunları ihtiyacın olanların hepsi burada gel vatandaşhihoyyyt

hahha dene canim ya gece gece nolcak kaydirigubbakcemile3 scyllaacim valla demin ictim de geldim simdi asagiya inmeyim yatmam da gerek sabah is var pek yorgunum nolurrr :utangac:

Olur canım ama kendine bir komodin sürahisi alıp su içmek için aşağıya inmekten kurtulmanı öneririm;)kaydirigubbakcemile3

Back
X