• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahhaha yerim :60:
Med de yahu, ne ablası:43:
Şaka bi yana istediğin gibi hitap et canım :38:

Ay şu superisi herkese abla diyor onunla yaşıtız ya bende mecbur abla demek zorunda hissediyorum :27:

Ben Med diyim daha hoş hem daha gençsin abla diyip yaşlı hissettirmiyim :1:

Bu arada geçmiş olsun topiğe hiç yazmadım ama hergün girip acaba ameliyat oldun mu ne yaptın diye baktım. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 2 kez ertelendi ben gerildim burda
:1:

ama onların 30 dksıyla benimki bir değil onlar dolu dolu yapıyor ben yaylana yaylana :60:

wb9Z2d.png

böyle bir şey mi istiyorsun med :60:

paintimi konuşturdum kaçın :27:

Bu nasıl bir sanat eseri böyle :53:

Buralarda harcanıyorsun biz seni başka topiğe alalım :27:

Ay şu superisi herkese abla diyor onunla yaşıtız ya bende mecbur abla demek zorunda hissediyorum :27:

Ben Med diyim daha hoş hem daha gençsin abla diyip yaşlı hissettirmiyim :1:

Bu arada geçmiş olsun topiğe hiç yazmadım ama hergün girip acaba ameliyat oldun mu ne yaptın diye baktım. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 2 kez ertelendi ben gerildim burda
:1:

He valla sorma..son ertelendiğinde tef gibi gerildim.
Geldi geçti ama sıkıntılı bi süreçti şahsen.
Güzellik için her şeye katlanıyoruz , bir oramı buramı kestirmediğim kalmıştı, onu da yaptırdım gözüm açık gitmem artık:ssz:

He valla sorma..son ertelendiğinde tef gibi gerildim.
Geldi geçti ama sıkıntılı bi süreçti şahsen.
Güzellik için her şeye katlanıyoruz , bir oramı buramı kestirmediğim kalmıştı, onu da yaptırdım gözüm açık gitmem artık:ssz:

Ne güzel bende burnum için ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çok cesursun maşallah :1:

Ben 5 senedir iğneden korktuğum için doktora gidemiyorum :26:

valla bende bacaga takık oldum cnm off fit olsada derı pantolon alsam gıysem dıye hayaller kuruorum :9:

bilmem jilianı yapmadım hiç..Ben 3 ml olanı yapıyordum, ondan sonra baymıştı beni..30 dakika sürüyor işte yeter:ssz:

Benim de kollar aldı başını gitti kilo alınca..aman bacakları istediğim gibi yapim de, kollaro sonra hallederim :60:

saçlarındaki ahengi kestin mi :ssz:

ben sana yol gösterdim artık sen bilirsin imaj maker falan olucam :9::9:

Valla tarz müthişti :60:
just bit pazarına koş hemen :60: ekşın var :ssz:

Ay akışta bu mesajı gördüm gelip birde burada güleyim dedim:21:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Ne gülüyon minnacık kıza anlayamadım :ssz:

Ne güzel bende burnum için ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çok cesursun maşallah :1:

Ben 5 senedir iğneden korktuğum için doktora gidemiyorum :26:

Dimi yav? Deli cesareti valla. ama işte çaresiz kalınca göz hiç bişey görmüyor :60:

Yok yok utanmayın:23: hatta teyze diyin:40: yakışır medime :16:

Uşom pıçaklarımı mı özledin sen bebişim:22:

Back
X