50-60 kg arasındaki arkadaşlar gelin beraber yarışalım.

Reddyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
763
8
ben gülcan 28 yaşındayım 2012-2014 yıllarında hamilelik v dogum sonrası kilo aldım 80 e kadar kilo artışı gördüm.boyum 160.ev hanımıyım.6 aydır diyetteyim 23 kg vererek 54 e düştüm ama 3 haftadır 56 dan aşagıya inemiyorum bana yakın kilodaki arkadaşlar beraber birbirimize motive edip destek olarak zayıflayalım hadi bekliyorum. her cuma kilomuzu buradan bildirelim.umarım yeni arkadaşlar aramıza katılır.haftada en yüksek kilo veren arkadaşımızı bol tebrik edelim kutlayalım.yediklerimizi diyetimizi neler yaptıgımız paylaşalım.ben dukan diyeti yapıyorum.dogum sonrası kilolarımın büyük kısmını verdim hedefim 50 olmak. Adsızfff.png .benimle beraber yarışmaya katılacak arkadaşları merakla bekliyorum.sevgiler bol eksiler.

Merhaba benimde kilom 50 hedefim 45. Boyum kısa olduğu için şuan kilolu duruyorum hatta bacak basen bölgem baya var sporada yazıldım bakalım neler olacak.Sizede kolay gelsin umarım kısa sürede verirsiniz

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz. Ayrıca açmış olduğunuz konunun aynısı zaten verdiğim linkte de mevcut.

Siz yine de ayrı bir grup oluşturarak devam etmek istiyorsanız, yukarıdaki açıklama gereğince; açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

X