52 kiloya doğru

Mamen

from nowhere to somewhere ~
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
48
31
I865Rt.jpg

Fotoğraf alıntıdır.

Herkese merhaba,
1.70-1.71 m boyunda ve an itibariyle 90-91 kg aralığında gidip gelen genç bir master öğrencisiyim :-)
Hayatım boyunca istediğim gibi fit bir gönürüme sahip olamadım, sürekli kilo aldım verdim, ama hiçbir zaman ideal ölçülerde olmadım. Spor hayatımda her zaman olsa da spor tutkunu biri olduğumu söyleyemem, zaten kilo aldıkça hareket etmek bile zorlaşırken spor yapmak daha da zor. Amacım oldukça hafifleyerek rahatlıkla spor yapabilecek bir vücuda sahip olmak ve bunu hayatımın geri kalanında da devam ettirmek. Biraz ekstrem bir diyet yapıyorum, bazı günler sadece su diyeti yaparak kalori açığı yaratmaya çalışıyorum, diğer günlerde de düşük kalorili besleniyorum. Bugüne kadar binbir çeşit diyet denedim, örneğin Dukan diyetinde tok hissederek kilo verebiliyorum ki bu mükemmel bir şey, ama ne yaptıysam kabızlık sorununa çözüm bulamadım, ayrıca çok fazla et seven biri olmadığımdan kendimi sürekli et yemeye zorlamam gerekiyordu. Bir sürü diyet denemesinden sonra kendime en uygun yöntemi buldum, sanırım en önemlisi de bu. Sadece bazen irade sorunları yaşıyorum, özellikle duygusal açlık benim için ciddi bir sorun, ayrıca hayatımdaki stresle baş etmek için de sık sık yemek yemeye başvuruyorum. Tüm alışkanlıklarımın bir çırpıda değişmesi mümkün değil elbette ama bu günlük sayesinde kendimi kontrol ederek yavaş yavaş kilo vermeye çalışacağım. Sevgiler.

Boy: 1.70-1.71 m
Başlangıç Kilo: 90.5-91.0 kg
Hedef Kilo: 52-54 kg

8 Nisan: 92.5​

Son düzenleme:
Canım bu yolda başarılar sana benim bot da 171 cm suan ki kilom 85.4 çok şükür 92.5 tan düştüm ve 13 gündür daha ssıkı bir diyet yapıyorum tabi öncekine göre...
52 az değilmi canım ben de 61 62 diyorum kendim için.
Ayrıca resimdekiler seninle çok tatlılar. Beğendim spor yapalım geldi:KK19:

takipteyim seni

Canım bu yolda başarılar sana benim bot da 171 cm suan ki kilom 85.4 çok şükür 92.5 tan düştüm ve 13 gündür daha ssıkı bir diyet yapıyorum tabi öncekine göre...
52 az değilmi canım ben de 61 62 diyorum kendim için.
Ayrıca resimdekiler seninle çok tatlılar. Beğendim spor yapalım geldi:KK19:

takipteyim seni

Merhaba,
Çok guzel kilo vermişsiniz, tebrik ediyorum.
Fotoğraf bana ait değil, oyle olmasını umit ederdim ama onları giyebilecek kadar fit değilim maalesef.
Bizim boyumuzda biri için 58-60 kilo yeterli ve normal bence ama ben rahatça uzun mesafe koşsbilecek kadar hafif olmak istiyorum. Ne kadar zayıf olursam o kadar iyi.
Günlüğünüz var mi? Ben de sizi tamip etmek isterim. Başarılar.

Kolay gelsin umarım başarırsınız :KK76::KK76:
Yalnız boyunuz maşallah kurtarıcınızdır eminim

Kolay gelsin umarım başarırsınız :KK76::KK76:
Yalnız boyunuz maşallah kurtarıcınızdır eminim

Çok teşekkür ederim, umarım siz de başarırsınız :KK50:
İnsan ne kadar uzun olursa o kadar avantajlı oluyor. Keşke daha uzun boylu olsaydım :KK54:

Merhaba,
Çok guzel kilo vermişsiniz, tebrik ediyorum.
Fotoğraf bana ait değil, oyle olmasını umit ederdim ama onları giyebilecek kadar fit değilim maalesef.
Bizim boyumuzda biri için 58-60 kilo yeterli ve normal bence ama ben rahatça uzun mesafe koşsbilecek kadar hafif olmak istiyorum. Ne kadar zayıf olursam o kadar iyi.
Günlüğünüz var mi? Ben de sizi tamip etmek isterim. Başarılar.

Farklı günlük lerde yazıyorum ve benim de var canım arada sadece kilo bildirimi yapıyorum.

Bende 52 olmak istiyorum uzakda degil bana ama gr. Veremiyorum kolay gelsin

O zaman daha kolay motive olursunuz. Keşke ben de hedefime biraz yakalsabilsem, hedeften ne kadar uzak o kadar demoralize oluyor insan :KK17: Basarilar dilerim :KK52:

O zaman daha kolay motive olursunuz. Keşke ben de hedefime biraz yakalsabilsem, hedeften ne kadar uzak o kadar demoralize oluyor insan :KK17: Basarilar dilerim :KK52:
Tesekkur ederim ama bisi oldu durdu yesemde almiyorum veremiyorumdu bi sabitlendim bakalim nolcak

Diyete uzunca bir ara verdim, hic umursamadan canim istedigince yedim :kk77: basligi actigimda kilom 90.5-91 kg arasiymis. Simdi 92.5-93 kg arasi tekrar basladim :KK54: saglikli beslenmiyorum, diyet yaparken de mutlaka saglikli yiyeceklere odaklanmiyorum. Sadece az kalori alayim yeter :)

46 gr ekmek
125 gr rus salatasi
40 gr meyveli kek
1 sekersiz kahve
50 gr biscolata pia portakalli
1 bardak cola zero

798 kalori

Diyete uzunca bir ara verdim, hic umursamadan canim istedigince yedim :kk77: basligi actigimda kilom 90.5-91 kg arasiymis. Simdi 92.5-93 kg arasi tekrar basladim :KK54: saglikli beslenmiyorum, diyet yaparken de mutlaka saglikli yiyeceklere odaklanmiyorum. Sadece az kalori alayim yeter :)

46 gr ekmek
125 gr rus salatasi
40 gr meyveli kek
1 sekersiz kahve
50 gr biscolata pia portakalli
1 bardak cola zero

798 kalori
bütün gün sadece bunlarımı yedin

X