• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5February & Cardialgia'nın Diyet Ve Spor günlüğü (Katılmak İsteyenler gelsinnn )

Kızz sen o boya uzun değilim mi diyosun ben 1.58 im :)) aslında boy avantajın var sen 5 kilo bile versen farkedilir valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haftasonu rahatsızlandım bebeğim, barsaklarımdan, 4.5 kilo gitti 2 günde. Nasıl fark etti anlatamam sana.. Utanmasam beden küçültecektim.. :1:

Haftasonu rahatsızlandım bebeğim, barsaklarımdan, 4.5 kilo gitti 2 günde. Nasıl fark etti anlatamam sana.. Utanmasam beden küçültecektim.. :1:

Yaaa işte ben 10 kilo vermiştimde insanlar anca anlamıştı benim zayıfladığımı :)) 50 tane mekik çektim şimdi zayıflayınca bende azcık uzun görünürüm belkiii :))

Yaaa işte ben 10 kilo vermiştimde insanlar anca anlamıştı benim zayıfladığımı :)) 50 tane mekik çektim şimdi zayıflayınca bende azcık uzun görünürüm belkiii :))

Oy kurban olurum sana.. :16:
Ortaokulda bir arkadaşım, zıplayarak uzamıştı biliyor musun..:53:

Oy kurban olurum sana.. :16:
Ortaokulda bir arkadaşım, zıplayarak uzamıştı biliyor musun..:53:

Hahahaha :)) ben geç kaldım aslında şöyle orta okul zamanında falan taksaydım şu boyu belki bir umut vardı :)) ama ben çok erken regl oldum daha 5.sınıftaydım o zamanki gibi kaldım zaten hahaha :))

Hahahaha :)) ben geç kaldım aslında şöyle orta okul zamanında falan taksaydım şu boyu belki bir umut vardı :)) ama ben çok erken regl oldum daha 5.sınıftaydım o zamanki gibi kaldım zaten hahaha :))

:1::1:
Olsun olsun, minyonsun işte ne güzel. :16:
Ben 22 kilo bile kalsam, minyon olamam.. :1::1:

:1::1:
Olsun olsun, minyonsun işte ne güzel. :16:
Ben 22 kilo bile kalsam, minyon olamam.. :1::1:

Taş gibi hatun dediklerinden olursun amaaa :)) biz bu gazla zayıflarız bebeğim ben sana söyliyim :) bak ben hem sana mesaj yazıyorum hem spor yapıyorum :))

Taş gibi hatun dediklerinden olursun amaaa :)) biz bu gazla zayıflarız bebeğim ben sana söyliyim :) bak ben hem sana mesaj yazıyorum hem spor yapıyorum :))

Harikasın.. :16::16:
Benim çayın etkisi başladı, ufaktan ortadan kaybolma vakti.. :1: Sonra bende mekik çekeceğim.. :16::16:

Bende kefire bayılıyorum...
AOÇ 200 ml şişelerde de kefiri satılıyor yada içiminde aynı şekilde.. Çalışanlar için onlar ideal..Haberiniz olsun kızlar

Back
X