• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5February & Cardialgia'nın Diyet Ve Spor günlüğü (Katılmak İsteyenler gelsinnn )

o ne derse en doğrusu odur zaten şüphesiz :31:

:16:

evlilik çok güzel bir duygu,hayatı paylaşmak ama bazen çok zorlu oluyor...

yinede varılması gereken bir kurum evlilik, aynı yastığa baş koymak kadar güzel bir duygu yok sevdiğinle...

Allah kimseyi sınamasın eşiyle :5: AMİN

Amin canım..:16:Gerçekten eşle sınanmak çok zor olsa gerek.. :50:
Güzel fakat bir o kadar zorlu bir yol..:16:

:16:

Amin canım..:16:Gerçekten eşle sınanmak çok zor olsa gerek.. :50:
Güzel fakat bir o kadar zorlu bir yol..:16:

:29::29::29:

kalkıp çayımı yapıp evi toplayıp duşa alayım geleyim başım çatlıyor...

1 saat sürmez, buralardasın değil mi?

hee dün kefir aldım belki çaydan sonra onu içerim 1 bardak başkada birşey yemem :43:

:29::29::29:

kalkıp çayımı yapıp evi toplayıp duşa alayım geleyim başım çatlıyor...

1 saat sürmez, buralardasın değil mi?

hee dün kefir aldım belki çaydan sonra onu içerim 1 bardak başkada birşey yemem :43:

Dikkat et kendine lütfen canım.. :16:
Bende birazdan çıkacağım forumdan, dünya işleri var malum dediğin gibi, ev işlerine bakayım canım.. :1:
Bir şeyler yemek zorundasın canım. Lütfen yapma böyle.. Hem sağlığın için yemelisin.. Hem de bişeyler yemezsen ilk yediğin şey yağa döner vücudunda. Sen bunları benden çok daha iyi biliyorsun canım. Yapma lütfen. Bir lokma da olsa at ağzına.:16:
Halsiz kalacaksın iyice, hasta olacaksın.. :16:

bende varım :43::43:

herkesin kilo mu aldın demesinden bıktım :19::19: bayanları geçtim erkekler bile diyor bugünde bir birimdeki abi dedi eylul sen kilo mu aldın yaa :30::30: yüzden ve karından alıyorum biliyorsunuz :1: çok rahatsız oluyorum yemekten yana sıkıntı yok zaten dikkat ediyorum diyetisyenden randevu alacaktım h.sonu yokmuş haftaiçi çalışşıyorum ama :25::25:

bu arada boyum 1,66 kilom 63-64 :30: ama tek sorunum karın bölgem bir de yanaklarım şişiyor :30: bacaklarım ipince orantısız yaa :41::41: deli oluyorum yaaa burdaki arkadaş dünyayı yiyor nerdeyse ama o kadar kilolu değil :30::30::1:

yardımmmmmmm :28::59::59:

Dikkat et kendine lütfen canım.. :16:
Bende birazdan çıkacağım forumdan, dünya işleri var malum dediğin gibi, ev işlerine bakayım canım.. :1:
Bir şeyler yemek zorundasın canım. Lütfen yapma böyle.. Hem sağlığın için yemelisin.. Hem de bişeyler yemezsen ilk yediğin şey yağa döner vücudunda. Sen bunları benden çok daha iyi biliyorsun canım. Yapma lütfen. Bir lokma da olsa at ağzına.:16:
Halsiz kalacaksın iyice, hasta olacaksın.. :16:

çok haklısın, çok teşekkür ederim ilgine :16:

kafamı da dağıtayım az :43:

gelir rapor veririm, görüşürüz canım sana da kolay gelsin...

herkesin kilo mu aldın demesinden bıktım :19::19: bayanları geçtim erkekler bile diyor bugünde bir birimdeki abi dedi eylul sen kilo mu aldın yaa :30::30: yüzden ve karından alıyorum biliyorsunuz :1: çok rahatsız oluyorum yemekten yana sıkıntı yok zaten dikkat ediyorum diyetisyenden randevu alacaktım h.sonu yokmuş haftaiçi çalışşıyorum ama :25::25:

bu arada boyum 1,66 kilom 63-64 :30: ama tek sorunum karın bölgem bir de yanaklarım şişiyor :30: bacaklarım ipince orantısız yaa :41::41: deli oluyorum yaaa burdaki arkadaş dünyayı yiyor nerdeyse ama o kadar kilolu değil :30::30::1:

hoşgeldin canım benim :16:

evet boyuna göre kilolusun 55 olman lazım :26:

günlük spor ve diyet yapacağız uyarmı?

bırak başkalarını önce kendimiz için yapacağız bunları :23:

hoşgeldin canım benim :16:

evet boyuna göre kilolusun 55 olman lazım :26:

günlük spor ve diyet yapacağız uyarmı?

bırak başkalarını önce kendimiz için yapacağız bunları :23:

evet ama insan sini oluyor bende evet almış olabilirim ne yapalım yani diyorum :1::1::ssz:
ya ben çok spora yazılmak istedim de sevgilim engelledi abartıyosun o kadar bişey yok diyor öyle aman aman kilolu görünen biri değilim zaten ama göbeğimi kendim görüyor olmak rahatsızlık veriyo bana :25::25:

olur ama belli bir diyet programı olsa keşke :ssz: ne sporu :28:

hoşbuldum bu arada :16:

Neden acaba.. :44:

başka birinin mesajını değerlendirip öyle beğenebilirim sanırım :26:
evet ama insan sini oluyor bende evet almış olabilirim ne yapalım yani diyorum :1::1::ssz:
ya ben çok spora yazılmak istedim de sevgilim engelledi abartıyosun o kadar bişey yok diyor öyle aman aman kilolu görünen biri değilim zaten ama göbeğimi kendim görüyor olmak rahatsızlık veriyo bana :25::25:

olur ama belli bir diyet programı olsa keşke :ssz: ne sporu :28:

hoşbuldum bu arada :16:

kuzum ben sabah akşam yulaf yiyiyorum öğlen bazen yemek :26:

diyet programım bu benim kilo verene kadar ve spor

kuzum ben sabah akşam yulaf yiyiyorum öğlen bazen yemek :26:

diyet programım bu benim kilo verene kadar ve spor

ne yulafı nasıl yiyorsun yani :28::28:

spor yok işte bende :25::25:

Hoşgeldin canım..:16:
Aslına bakarsan kilon çok değil ama demekki bölgesel zayıflaman lazım.. Ama yüzü halletmenin tek yolu da kilo vermek.. Böyle olunca işler çok zor oluyor işte..:50:

Evet canım öyle bir kural var..:16:

ne yulafı nasıl yiyorsun yani :28::28:

spor yok işte bende :25::25:

bildiğin kuru meyveli yulaf canım

4 kaşık yulaf yarım bardak yağsı süt ile karıştırıp yiyiyorum :26:

bayağı inceldim böyle...

sporu hayatına sokmalısın:34:

Aslına bakarsan kilon çok değil ama demekki bölgesel zayıflaman lazım.. Ama yüzü halletmenin tek yolu da kilo vermek.. Böyle olunca işler çok zor oluyor işte..:50:

uyarız bizde :27:

evet canım tek sorun karın bölgesi:25: önceden sabah kalkınca karnım düz olurdu şimdi çıkıyor :30::30: bölgesel egzersizde yapamıyrummm :25:

bildiğin kuru meyveli yulaf canım

4 kaşık yulaf yarım bardak yağsı süt ile karıştırıp yiyiyorum :26:

bayağı inceldim böyle...

sporu hayatına sokmalısın:34:

uyarız bizde :27:

hıı şu nesfitlerden mi diyorsun :44::44:

yaa öyle mi spora gidemiyorum işte :19:

Back
X