• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5February & Cardialgia'nın Diyet Ve Spor günlüğü (Katılmak İsteyenler gelsinnn )

sen öyle diyorsannnn :17:

eee spora başlıyoruz değil mi birazdan :52:

kız tuzsuz ayran gibi yoğun kıvamlıııı :23:

tadını çok beğendim ben ohhh mis gibi :32:

Bende kolayı bırakınca ayrana sardım bununda tadı güzel gelir inşallahhh :))

Ben vizelere çalışıyorum şimdi ara verdiğimde mekik çekmeye başlıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kolayı bırakınca ayrana sardım bununda tadı güzel gelir inşallahhh :))

Ben vizelere çalışıyorum şimdi ara verdiğimde mekik çekmeye başlıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başla başla yaz geldiiiiii fıstıkkk gibi olacağızzzzzz :23:
Başlıyoruuuuuzz..:46:
1 mil dimi?:42::42:

evet bebeğimmmmmmmmm ben öncesinde yeşillik yıkayacağım salata için, birde çorba yapayım eşim için ... :16:

çamaşırda sereceğim, hem o zamana kadar yediklerimi hazmetmiş olurum...

akşam 7 gibi kefir içer 2-3 kayısı yerim birde yeşil çay...

kefirin zayıflamaya ne gibi faydası var merak ettim canım ?

canım vücutta yağ tutmuyor, ödem atıyor ve tok tutuyor direnci güçlendiriyor :34:

evet bebeğimmmmmmmmm ben öncesinde yeşillik yıkayacağım salata için, birde çorba yapayım eşim için ... :16:

canım vücutta yağ tutmuyor, ödem atıyor ve tok tutuyor direnci güçlendiriyor :34:

Tamam kuzum, benimde salonu süpürmem lazım, sonra leslieeeeeeee..:46::46:

tadı nasıl acaba ?

• 1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağın zamanlarda su iç!
  • 2- Buzdolabını boşalt. Böylece hem para harcamazsın hem de seni atıştırmaya iten neden yok olur!
  • 3- Yeterince uyu. Böylece, yiyerek alacağın enerjiyi uyurken toplamış olursun!
  • 4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak dur!
  • 5- Mutlaka kahvaltı yap. Bu sana gün içinde harcaman gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmıyor olacaksın!
  • 6- Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor.
  • 7- Ayakta hiçbir şey yeme!
  • 8- Yeşil çay iç. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalış!
  • 9- Yediğin şeye konsantre ol. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerine cevap verirken yemek yeme!
  • 10- Asansör kullanmak yerine merdivenden çık!

Back
X