Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun 5+5 oldum sali gunu keseyi gorduk ama doktor kac cm oldugunu soylemedi fotosunu verdi normal hersey dedi sen simdi boyle deyince kuskulandim iyice bak kac cm acabaMerhaba. Ben 5+0 haftalıkken karından bakılan ultrasonda gebelik kesem 0.54cm. Sizce normalmi? Sizinkiler nekadar büyük?
Bi baksana ultrason resmine orada yazıyordur. Ben bugün 5+4oldum..Bende bugun 5+5 oldum sali gunu keseyi gorduk ama doktor kac cm oldugunu soylemedi fotosunu verdi normal hersey dedi sen simdi boyle deyince kuskulandim iyice bak kac cm acaba
Dur bi bakimBi baksana ultrason resmine orada yazıyordur. Ben bugün 5+4oldum..
Tatlm alt kisimda soyle bisey yaziyo L 0.81 cm yaziyoDur bi bakim
Tatlm alt kisimda soyle bisey yaziyo L 0.81 cm yaziyo
Hmm.. o olabilirmi ki.. Benimkinde GS 0.54cm. Doktorum da kendi söyledi zaten.. Belkide herkezde farklıdır..Tatlm alt kisimda soyle bisey yaziyo L 0.81 cm yaziyo
Tabi herkeste farkliyms. Ben nesela gecen pazar gittm doktora daha cook kucuk dedi mercimek tanesi kadar dedi. Sali tekrar gittm normal dedi simdilik ama kac cm oldugunu soylemedi vajinal usg ile bakti. Ben bebek gorunuyomu diye sordm yok dedi simdi gorunmez dedi. Senin doktor sana bisey soyledimi peki cnmHmm.. o olabilirmi ki.. Benimkinde GS 0.54cm. Doktorum da kendi söyledi zaten.. Belkide herkezde farklıdır..
Cnm ben 5hafta dolsun öyle giderim dedim. Netten araştırdım en erken 5haftalık görünüyormuş kese. 5+0da gittim zaten hemen gördü keseyi. Herşey yolunda dedi. Yani kese küçük büyük hiçbişey söylemedi. 3hafta sonraya randevu verdi. Nasıl sabredicem bilmiyorum..Tabi herkeste farkliyms. Ben nesela gecen pazar gittm doktora daha cook kucuk dedi mercimek tanesi kadar dedi. Sali tekrar gittm normal dedi simdilik ama kac cm oldugunu soylemedi vajinal usg ile bakti. Ben bebek gorunuyomu diye sordm yok dedi simdi gorunmez dedi. Senin doktor sana bisey soyledimi peki cnm
Aynen yaa bende cook sabirsizim zor tutuyorm kendimi bana 2 hafta sonra gel dedi doktorCnm ben 5hafta dolsun öyle giderim dedim. Netten araştırdım en erken 5haftalık görünüyormuş kese. 5+0da gittim zaten hemen gördü keseyi. Herşey yolunda dedi. Yani kese küçük büyük hiçbişey söylemedi. 3hafta sonraya randevu verdi. Nasıl sabredicem bilmiyorum..
SEnde bulanti felan varmi peki cnmAynen yaa bende cook sabirsizim zor tutuyorm kendimi bana 2 hafta sonra gel dedi doktor
Ben 3hafta beklemem kesin en fazla 10gun sonra giderim:) Yok cnm yaa mide bulantim kusmak falan yok.Bitek iştahım açıldı çok çabuk acıkıyorum bide sürekli canim uyumak istiyor, hep bi uyku hali var.SEnde bulanti felan varmi peki cnm
Aynen bendede hic bulqnti yok. Yorgunluk ve uyku var surekli. Progestan kullaniyom onun etkisindende bas donmesi oluyo asiriBen 3hafta beklemem kesin en fazla 10gun sonra giderim:) Yok cnm yaa mide bulantim kusmak falan yok.Bitek iştahım açıldı çok çabuk acıkıyorum bide sürekli canim uyumak istiyor, hep bi uyku hali var.
Bende progestan kullanıyorum sabah akşam birer tane bide folik asit kullanıyorum ben..Aynen bendede hic bulqnti yok. Yorgunluk ve uyku var surekli. Progestan kullaniyom onun etkisindende bas donmesi oluyo asiri
Aynen bende folik asit kullaniyom. Folbiol mu verdi sanada doktorunBende progestan kullanıyorum sabah akşam birer tane bide folik asit kullanıyorum ben..
Yok benim Folik asit 400mg yazıyor küçük boy cam şişe..Aynen bende folik asit kullaniyom. Folbiol mu verdi sanada doktorun
Anladım tatlm. Seninde ilk bebismiYok benim Folik asit 400mg yazıyor küçük boy cam şişe..
Evet cnmm ilk bebiş...Anladım tatlm. Seninde ilk bebismi
Merhaba. Ben 5+0 haftalıkken karından bakılan ultrasonda gebelik kesem 0.54cm. Sizce normalmi? Sizinkiler nekadar büyük?
Merhaba cnm. Zaten mm olarak hesaplaninca 5.4mm benim kesem. Endişelendim acaba küçükmü diye ama şimdi seninkini görünce rahatladım biraz. Benim Martin 9'unda randevum var bakalım sabredebilecekmiyim o zamana kadar.. Ilk bebek olunca haliyle endişeleniyor insan biran önce görmek istiyorum onu:) RABBIM sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:):)Merhaba canım. Benim 5 haftalıkken 3,37mm idi. 5+5'te tekrar gittiğimde 8,85mm idi. Seninde normal ama cm değil mm olması gerekiyor cm için daha çok erken. Bu zamanlar zaten bebeğin gözükmesi imkansız bende 2 hafta önce üçüncü randevuma gittiğimde bebeğimi gördüm ama daha gölge gibiydi net belli değildi Hala mm Martın ilk haftası randevum var o zaman net şekilde göreceğim inşAllah büyümüş olacak
Randevuları beklemek gerçekten sabır sınıyor Ama doktorunun çağırdığı zamanda gitmeni tavsiye ederim çünkü erken gittiğinde yine birşey değişmemiş oluyor. Biz kadınlar pek evhamlıyız ama ne yapalım ilk olunca insan her gün doktora gitmek istiyor Eşim tutmasa ben giderim herhalde