5kilo vermek isteyenler gelsin

acd

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
22
1
34
arkadaşlar 5kilo fazlam var 66kilo felanım nasıl verebılırız gobegım fazla yok. Deneyimleriniz varmı paylaşın neler yapıyorsunuz vs

Kolay gelsin cnmm..porsiyonlarini azaltarak,ekmek hamur isi ve tatliyi azaltarak,su icmeyi arttirarak,7 den sonra bisey yemeyerek ve tabiki sporla 5 kilo rahatlikla gider..

Kolay gelsin cnmm..porsiyonlarini azaltarak,ekmek hamur isi ve tatliyi azaltarak,su icmeyi arttirarak,7 den sonra bisey yemeyerek ve tabiki sporla 5 kilo rahatlikla gider..
selam arkadaşlar bu yöntemle daha önce iki ayda sekiz kilo vermiştim bugün tekrar başladım bende 64 kiloyum 15 eylüle kadar 9 kilo vermek istiyorum

60 küsür kilolardayken ramazan ayında 5 kilo verdim hee ben rejim yapmadim midem rahatsiz oldugu icin sahura kalkamiyordum şimdi 55 kiloyum size tavsiyem yapacağınız şeyin adina rejim demeyin akşam 7 den sonra Kesinlikle birsey yemeyin en az 2 litre su tüketin ve özellikle pirinç pilavı gibi bol nişastali şeyleri fazla tüketmemeye çalışın

amann kızçeler sporu ihmal etmeyim etleriniz sarkar diyetle birlikte basit sıkılaştırıcı hareketler yapın :KK70:

Karbonatlı suya başladım bugün şimdi 3 su bardagı ıctım tadı bıraz degısık ınsallah 5kılo gıder 1 ayda

X