6+2 haftalık hamileyim.

Shehla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
8
4
Iyi günler arkadaşlar. Ben 6+2 günlük hamileyim. Dün ilk kez ultrasona gittik. bebeğimin 4.4 boyunda. Ancak kalp atışını duyamadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Sizce boyu ve kalp atışının duyulmaması normal mi.

O kesesinin boyu canim. Normal merak etme 2 hafta snra duyarsin :)

Hayrli olsun arkdasim bebegin sorun yoktur allyin izni ile biraz daha beklmek gerekecek sadece

Iyi günler arkadaşlar. Ben 6+2 günlük hamileyim. Dün ilk kez ultrasona gittik. bebeğimin 4.4 boyunda. Ancak kalp atışını duyamadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Sizce boyu ve kalp atışının duyulmaması normal mi.
Canım bende 6+2 haftalık hamileymişim ben dört hafta biliyorum ondan öyle diyorum benimki tüp bebek bende bugün ultrasonu girdim ve bizde kalp atışını duyamadık banada bir hafta sonraya randevu verdi doktor boyutunu falan bilmiyorum ben sormadım çünkü kalp atışını duymayana üzüldüm korktum gerçi doktor korkma normal daha yeni canlanıyor olabilir herkez hemen duymak diye bişey yok dedi ama insan yinede bi panik yapıyo inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım allah yüzümüze gülcek inşallah

Canım bende 6+2 haftalık hamileymişim ben dört hafta biliyorum ondan öyle diyorum benimki tüp bebek bende bugün ultrasonu girdim ve bizde kalp atışını duyamadık banada bir hafta sonraya randevu verdi doktor boyutunu falan bilmiyorum ben sormadım çünkü kalp atışını duymayana üzüldüm korktum gerçi doktor korkma normal daha yeni canlanıyor olabilir herkez hemen duymak diye bişey yok dedi ama insan yinede bi panik yapıyo inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım allah yüzümüze gülcek inşallah
Canım teşekkür ederim. Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah.ben internetten çok araştırdım 6 hafta yani 5+0-5+6 aralıklarında bebek 4-6 mm arası oluyor. Bebeğin kalp atışları da 6+4,6+5 haftadan Sonra duyuluyor. Yani en kesini 7. Hafta diyelim.

Arkadaşlar bana yardim edin kafaya yemek üzere yim.geçen hafta 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şehir degistirdigimiz için bugün başka bir doktora gittim.ayni şekilde o da 6 haftalık dedi kalp atisi duyamadi.progesteron ve haftaya randevu verdi.bu nazil oluyor.yok kesesini de gördüğünü sotlefi

Hayrli olsun arkadasim bebegin progesteron niye basladi kahveerengi akintim kanman mi oldu? Haftaya duyulur allhin izni ile aklina kotu bise getirme..

daha erken duyulmaması normal 8. haftadan sonra çok rahat duyarsın merak etme :)

Arkadaşlar bana yardim edin kafaya yemek üzere yim.geçen hafta 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şehir degistirdigimiz için bugün başka bir doktora gittim.ayni şekilde o da 6 haftalık dedi kalp atisi duyamadi.progesteron ve haftaya randevu verdi.bu nazil oluyor.yok kesesini de gördüğünü sotlefi
Canım Allah hayırlı eylesin. Korkma. Kalp atışları 6 hafta sonu 7. Haftalarda duyulur.

Arkadaşlar gebelik ogreneli 7 hafta oluyor ama doktor 5-6 haftalık hamilesun diyor
Nasil oluyor bu basina gelen var mi

normal normal evham yapma :) demesi kolay biliyorum evham yapmadan olmuyor ama elimizden geldiğince içimizi ferah tutup iyi düşünmeliyiz

normal normal evham yapma :) demesi kolay biliyorum evham yapmadan olmuyor ama elimizden geldiğince içimizi ferah tutup iyi düşünmeliyiz

Arkadaşlar merhaba.6 haftalık hamileyim.düşük tehlikesi var diye doktor progestan verdi.yalniz ilaci kullanmaya bas ladik tan sonra amonyum azaldı sanki gov işlerdeki hassasiyet azaldı.var mi bu tur sorunları yasayan

Yeni
Merhaba arkadaşlar, 6 haftalik hamile yim. Gecen haftabiraz kanama oolmuştu doktor istirahat verdi protestan ile.dun doktora gittim bi sikinti yok dedi.ama benim kahverengi akintim bugün de leke seklinde oldu.aklim karisti bu şekilde yasayan var mi başka doktora mi gitsem

arkadaşlar ben de hemen hemen 5 haftalık hamileyim doktor folidoce adlı ilaç verdi ..yorumlara bakıyorum genelde kan sulandırıcı vermiş doktorlar benimki vermedi neden acaba

X