Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende 6+2 haftalık hamileymişim ben dört hafta biliyorum ondan öyle diyorum benimki tüp bebek bende bugün ultrasonu girdim ve bizde kalp atışını duyamadık banada bir hafta sonraya randevu verdi doktor boyutunu falan bilmiyorum ben sormadım çünkü kalp atışını duymayana üzüldüm korktum gerçi doktor korkma normal daha yeni canlanıyor olabilir herkez hemen duymak diye bişey yok dedi ama insan yinede bi panik yapıyo inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım allah yüzümüze gülcek inşallahIyi günler arkadaşlar. Ben 6+2 günlük hamileyim. Dün ilk kez ultrasona gittik. bebeğimin 4.4 boyunda. Ancak kalp atışını duyamadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Sizce boyu ve kalp atışının duyulmaması normal mi.
Canım teşekkür ederim. Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah.ben internetten çok araştırdım 6 hafta yani 5+0-5+6 aralıklarında bebek 4-6 mm arası oluyor. Bebeğin kalp atışları da 6+4,6+5 haftadan Sonra duyuluyor. Yani en kesini 7. Hafta diyelim.Canım bende 6+2 haftalık hamileymişim ben dört hafta biliyorum ondan öyle diyorum benimki tüp bebek bende bugün ultrasonu girdim ve bizde kalp atışını duyamadık banada bir hafta sonraya randevu verdi doktor boyutunu falan bilmiyorum ben sormadım çünkü kalp atışını duymayana üzüldüm korktum gerçi doktor korkma normal daha yeni canlanıyor olabilir herkez hemen duymak diye bişey yok dedi ama insan yinede bi panik yapıyo inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım allah yüzümüze gülcek inşallah
daha erken duyulmaması normal 8. haftadan sonra çok rahat duyarsın merak etme :)Iyi günler arkadaşlar. Ben 6+2 günlük hamileyim. Dün ilk kez ultrasona gittik. bebeğimin 4.4 boyunda. Ancak kalp atışını duyamadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Sizce boyu ve kalp atışının duyulmaması normal mi.
Canım Allah hayırlı eylesin. Korkma. Kalp atışları 6 hafta sonu 7. Haftalarda duyulur.Arkadaşlar bana yardim edin kafaya yemek üzere yim.geçen hafta 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şehir degistirdigimiz için bugün başka bir doktora gittim.ayni şekilde o da 6 haftalık dedi kalp atisi duyamadi.progesteron ve haftaya randevu verdi.bu nazil oluyor.yok kesesini de gördüğünü sotlefi
döllenme geç olmuştur canım
Bende duymak istiyorum bebegimin sesini 6+2 de randevumuz var insallah duyarizbende 6+4 haftalıkken duydum kalp atışını :)
İnşallah canım çok değişik bi duygu allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah :)Bende duymak istiyorum bebegimin sesini 6+2 de randevumuz var insallah duyariz