6.ayda kronik astim bronsit

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba 2 gun once nezle ve grip belirtileri basladi bogazim agriyodu simdi ise hapsirmak yerine genzime akiyo yani burnum akmiyo burnum aksa belki disari cikacak ama benim ki genzime akiyo astim bronsitim oldugu icinde ara ara nefes almak da zorlaniyorum bide oksuruk basladi simdi bronslarim da zorlaniyo bogaz agrisi da cabasi :KK43: acile gitme konusunda nedense hep aman ne yapacaklar ilac yazip gonderiyolar diyorum baska neler yapabilirim :KK43:

Öyle düşünme canım serum takıyorlar kendine geliyosun hemen . Acile git hamile olduğunuda söyle şikayetlerinide onlar serum takarlar bebeğe zarar yok içinde vitamin oluyor

Öyle düşünme canım serum takıyorlar kendine geliyosun hemen . Acile git hamile olduğunuda söyle şikayetlerinide onlar serum takarlar bebeğe zarar yok içinde vitamin oluyor[/QUOTE

Haklisin canim ama bize en yakin etfal var onunda aciline gidince hamileyim diye kadin dogum acile gonderiyo orda da doktor bebege bakiyo sorun yok diyo bizde zaten bebek de sorun yok boyle boyle hastayim diyince hemen ilac yaziyo dinlen yat diyo yazdigi ilac da parol tarzi ilaclar bi ise yaramiyo ne zaman atesin firlayacak durumun kotu olacak ki sana baksinlar :KK43:

Ay ne kadar saçma ya .. Bol bol c vitamini al ballı limonlu ılık su iç karabiberli bal ye şehriye çorbası iç bol limonlu ben 1 haftada ayağa kaltım bunlar sayesinde canım hergün kilo kilo prtakal suyu limonlu su içtim .. Ateşin olmadığı sürece problem yok ama doktoruma söylediğimde boşuna çekmişsin 1 hafta gelseydin hemen serum taktırırdım kendine gelirdin demişti .. Ben kendi kendime atlattım zararlıdır diye ama bi zararı yokmuş

Ay ne kadar saçma ya .. Bol bol c vitamini al ballı limonlu ılık su iç karabiberli bal ye şehriye çorbası iç bol limonlu ben 1 haftada ayağa kaltım bunlar sayesinde canım hergün kilo kilo prtakal suyu limonlu su içtim .. Ateşin olmadığı sürece problem yok ama doktoruma söylediğimde boşuna çekmişsin 1 hafta gelseydin hemen serum taktırırdım kendine gelirdin demişti .. Ben kendi kendime atlattım zararlıdır diye ama bi zararı yokmuş

Dunden beri ihlamur bide limonlu su iciyorum surekli sabahta balli sut ictim aksama da portakal falan yicem tabi yine ihlamura limona devam ama benim suan tek agrim bogazim yutkununca cok aciyo bide simdi orda enfeksiyon var her yutkundugum da mideme gidip ordan bebege gecer mi diye dusunuyorum kizima zarar vermesin de gerisi onemli degil

Dunden beri ihlamur bide limonlu su iciyorum surekli sabahta balli sut ictim aksama da portakal falan yicem tabi yine ihlamura limona devam ama benim suan tek agrim bogazim yutkununca cok aciyo bide simdi orda enfeksiyon var her yutkundugum da mideme gidip ordan bebege gecer mi diye dusunuyorum kizima zarar vermesin de gerisi onemli degil
Canım doktorum bana ıhlamur içmememi söylemişti bilgin olsun .. Boğaz için karabiber bal çok iyi geliyo . Eğer boğazında iltihap varsa git acile birdaha

Canım doktorum bana ıhlamur içmememi söylemişti bilgin olsun .. Boğaz için karabiber bal çok iyi geliyo . Eğer boğazında iltihap varsa git acile birdaha

Doktorumla henuz konusmadik carsamba randevum vardi hic duymadim ihlamurla ilgili bisey ama dogru olabilir tabi.Bogazim faranjit oldu ya baska bisey olamaz bu kadar acimasinin atesim yok hic cikarsa mutlaka gidicem

X