Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2.5 yıldır evliyim ve 6 aylık da erkek bebeğim var. Ancak eşimle evleneceğiniz gün bile ben evlenmek istemiyorum diye isyan edip sonrasında seviyorum deyip evlenen biriyim, evlendiğimiz günden beri ondan sebep veya benden sebep sürekli kavgalarımız var ve bunlardan bazıları o kadar şiddetli ki, sebep deseniz ortada elle tutulacak bir neden yok, ama birbirimize tahamülümüzde yok. Daha geçen hafta boşanmak için evi terkettim ancak düzelecek ben seni seviyorum vs deyip ikna etti evime geri geldim şimdi diyeceksiniz ki niye geldin, gelme sebebim öncelikle bebeğim, onların ayrılmasına gönlüm razı gelmedi, bebeğimin babasız büyücek olmasını kabullanemedim vs vs ama 1 haftadır düzelen hiç birşey yok biz yine aynı biz en ufak birşeyde birbirinden gıcık alan 2 saat sonra hiç birşey yokmuş gibi devam eden bir evlilik, eşim de bebekten ayrılmak istemiyor onu çok seviyor ve bunu da dile getiriyor. Yani uzatmadan boşanmaya cesaret edememe sebebim tamamen onların da ayrılacak olması ve buna vicdan yapmam lütfen yardım işin içinden çıkamıyorum.