6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

Ya okurken beynim error verdi.
Ama inat ettim ne diyor diye anlamaya çalıştım.
Bence 'ailenle yeteri kadar zaman geçirme şansı elde edeceksin çünkü kocan senin ananın yanına gönderecek'
Erkeğin ana kuzusu olmasından çok kadının ki daha çok yorar.
Sen kendi evini temizle, annenden ne farkın kaldı ki ?
Annen senin yapmana alıştıysa asla yapmaz bırakın kendi haline

bütün sıkıntılarını yazıp cevaplarınıda zaten vermişsin anlamadıysan ben anlatabilirim tekrar.eve uğrama zamanın sayılı saatler sonuç iş yapamıyor olman ,eşim yardımcı olmuyor demişsin adam zaten vardiiyeli çalışıyor sende evde değilsin neye yardım etsin ,şöyle bir çözüm üretin eşinizde annenize gelsin madem en azından boşuna o evi kullanmamış olursunuz sonuçta ev otel vazifesi görüyor.en azından sabahları uykunuzdan kalkıp gitmemiş olursunuz

Anne babanla göbek bağını koparamadığın sürece evliliğinde mutsuz olursun.
Bir erkek bunu yapsa ne çok kızarız değil mi?

kızlar haklısınız kusura bakmayın hızlıca yazınca paragraf olayını atladım düzenledim şimdi kusura bakmayın..

Annenle beraber fazla geciriyorsaniz beraber ortakla yapin evin temizlini.. Bir gun sende, bir gun annenle.. Dinlene dinlene , kahve molasi vererek... Baska gunde disarda odunlendirin kendinizi annenle beraber...

1 paragraf yetermiş konu için ötekileri neden yazdın hiç anlamadım.
Adam haklı göya evlenmiş ama karısı hep babasının evinde büyüeden neden evleniyorsunuz?

hayır anlatmak istediğim bekarken evde yapardım temizliği yemekleri de genelde ben yapardım şimdi de gidince yapıyorum eşim iş yerinde yiyor ben işten 6 da çıkıyorum o akşam vardiyası yoksa onuda alıyorum eve gidiyoruz kaç kere bu şekilde aldığımda ben yedim eve gidip senin yemek yapmanı bekledim böylesi daha iyi oldu filan dedi yemedi bende kaç akşamı öyle peynir ekmekle geçiştirdim.
Yemek konusunda o kadar takıntılı ki hem bi günceden olmasın taze ekmek olsun diyor hemde yetiştiremememi sorun yapıyor

Bencede neden evlendinki böyle evlilikmi olur yada evlilikmi yürür sende farkindasin zaten hersey dozunda güzel bence sürekli annede olurmu belki eşinde yeni evlisiniz pek bişey demiyor ama biraz zaman geçsin bak gör napiyor kimse böyle istenez

Önce evli olduğunuzu idrak edin bence

Bir de eşinizle görüşüyor musunuz hiç

Değilmi bende okuduktan sonra bu kanaate vardım bence gorusemiyorlar gibi evlilik daha da aileye duskunluk yapmış sanki

Önce evli olduğunuzu idrak edin bence

Bir de eşinizle görüşüyor musunuz hiç

Görüşemiyoruz mesela çarşamba günü izinliydi gün boyu evdeydi oturmuş yatmış akşam arkadaşının asker gecesi vardı oraya gidicem geç gelirim dedi bende eve geldim annem geldi oturduk filan sonra gittiler temizlik yaptım uyudum gece 3 te gelmiş..
dün de istanbulda okuyan kardeşim geldi alana gittik diğer kardeşimle aldık annemlerin yanına gittik yemek yedik eşim taziyeye gidicem sonra eve gideriz dedi sonra aradı annemdeyim dedi ne zaman gideriz dedi bende yemek yedinmi dedim evet dedi tamam dedim yemek yiyip hemen annesine gittim orda akşam 9 da yetiştim 11 e kadar dizisini izlemesini bekledim

Madem dizi izleyecektin kardeşiimi bıraktım geldim yorgunsundur eve gidelim dedin diye eken geldim dedim eve gidene kadar bu diziyi izleyecem ben sana gel demedim bilmem ne dedi tartıştık

sizce haksız taraf hep ben miyim

temizlik konusunda da yapmayan etmeyen değilim zaten evde kendisi olmayınca annemlerde oluyorum genelde de akşamları olmuyor

tamamını okuyamadım. bi nokta bi pargarf koyun allah aşkına biz de insanınz.

şu hali ile söyleyebileceğim tek şey evet hata yapıyosun. evlenmeseydin madem kendi evinde durmayacaksan.

gönderiyi düzenledim..

teşekkür ederim evet aslında ailemden daha önce ayrı da yaşadım ama aileye çok düşkündüm hep ailelerimizle aynı şehirde yaşamamızı eşim istedi o olmayınca evde olmak istemiorum sanki yemek temizlik yapıyorum ama dediğiniz gibi çok bir arada olamıyoruz vardiya yzünden

ee annenin babana yaptıklarını sen kocana yapıyosun. evde temizlik yok yemek yok. valla adam iyi sabrediyo

evde temizlik yok yemek yok değil adam zaten evde durmuyor bakın önceki yorumlarda yazdım eşimin son günlerdeki davranış şeklini..

esinizle ne zaman görusüp oturup iki laf edip bir bardak cay icme zamaniniz oluyor??ihtiyac mi duymuyorsunuz yoksa boyle biseye, kahvaltiya bile oraya gidiyorsaniz esiniz ne yapiyor? haksiz miyim diyorsunuz siz sabah aksam babanizin evini beklerseniz esinizin sizden uzaklasmasi evde oldugunuz zamanda dizi izlemesi kacinilmaz bir durum bence.sonucta adam kendi basina yasamayi ogrenmis..evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz esinizle zaman gecirin geldiginde sizi evde bulsun sabah giderken bir hoscakal diyebilsin..esinizi seviyorsaniz kendi yuvanizi sahiplenin benim fikrim bu

Madem dizi izleyecektin kardeşiimi bıraktım geldim yorgunsundur eve gidelim dedin diye eken geldim dedim eve gidene kadar bu diziyi izleyecem ben sana gel demedim bilmem ne dedi tartıştık

sizce haksız taraf hep ben miyim

İyi de canım sen zaten hep onlarlasın
kardeşini bırakıp gelmiş olman degişik bir şey değil ki.
Sen farkındamısın bilmiyorum ama
ailen için kendini paralıyorsun.
Evlendin bitti.
O evde yemek olup olmaması kardeşinin, annenin ve babanın
problemi.
Onlar bakacaklar başlarının çaresine.
Olmadı alternatif bulacaklar.
İş çıkışlarında git evine direk işlerini hallet.
Sabah kahvaltısına bile hergün ailesinin evinden işe gideni
ilk kez sende duyuyorum.
Çok ilginçsin gerçekten.

ben sonuna kadar okudum
yorumlarımı yazıyorum izninle ...
aileni her zman bu şekilde davran ilerde kazanan sen olursun ama kardeşelrine değil sadece anne ve babana byle devam et.
benim annemde kısmen senin annen gibi geçmişin acısı şimdi çıkıyor hayattan vazgeçmiş gibiler onları ancak biz hayatta tutuyoruz .
evine gelince evinide hep pırıl pırıl yapmaya çalış senin de sınavın ailenmiş cnm benim gibi akşam eve gelince ortalığı 2 sil süpür toparla yemeklerini yap yarına hazır olsun kocan gelemden eve gel hallet masayı güzel hazırla o kadar .
gerisi teferruat

eşim sabahları uyuyor 4 te işe gidiyor zaten o da sabahçı olsa benden 1 saat önce işe gittiği için şubemde açık olmaığı için o saatte babamlara gidiyorum ancak haftasonu izinliyim oda o zaman vardiyası geç ise kahvaltı yapabiliyoruz

evde temizlik yok yemek yok değil adam zaten evde durmuyor bakın önceki yorumlarda yazdım eşimin son günlerdeki davranış şeklini..

bakın öncelikle kabul etmelisiniz ki evlendiniz. artık kendi aileniz var eşiniz istediği kadar geç gelsin ama siz artık kendi evinizde olmalısınız. haftada 1 defa gidin annenize. eşinizin akşam evde olduğu zamanlarda dışarıya çıkmayın oturun birlikte vakit geçirin. yemek yapmanızı beklemiyorsa daha çabuk olan şeyleri yapın. eşim geç geliyor diye sürekli annenizde olursanız ne evinizi benimseyebilirsiniz nede kocanızı. zamanla soğursunuz, evliliğinize bunu yapmayın.
temizlik konusunda da haftada 2 defa yapsanız eviniz mis gibi olur kocanızdan beklemeyin, bende zamanında ayakta çalışıyordum inan ki çok zor kendini eve zor atar ayakta çalışan insan.

bence işe kendinizi düzeltmekle başlayın ki eşinize şikayetçi olduğunuz durumları söylediğiniz zaman, sizin hatalarınızı söylerse kendimi düzelttim diyebilme şansınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…