6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

diğer kardeşim şehir dışında okuyor aylar sonra ilk gez geldi öyle ondan bıraktım dedim canım..
evet yemek konusunda haklısın aslında sanırım ailemin de tutumu böyle olmama neden oldu evlenmeden önce babam ben seni nasıl evlendiricem kıyamam her gün gleceksin özlerim ben seni filan diyordu annemde ayn şekilde bende haliyle bu şekilde davrandım..

o evin hanımı sen değilsin ama kendi evinin hanımı sensin, 3 tane yetişkin insanlar anlıyorum vicdan yapıyorsun kıyamıyorsun ama kendini düşünmen gerekiyor. ben de bazen kendime kızıyorum aileme az gidiyorum diye ama sonuçta çalışıyorum, evim, eşim arkadaşlarım var zaten her şeye kısıtlı zaman ayırabiliyorum o yüzden sürekli aileme gidemem diye kendimi avutuyorum. bence sen de ileride eşinle problem yaşamamak adına biraz ara vermelisin bu duruma, hem evini de benimseyemezsin böyle böyle.

Yanlış yapıyorsun..

haklısınız bu konuda hatalı davrandım ama ilk konu açılışında yazdım annemin eli 2 aylık evliyken kırıldı bende izin dönemindeydim yanına gittim hep ondan 1 ay sonra amcamın taziyesi sebebiyle gelen gidene hizmet için gittim derken böyle gelişti

Evliliğin daha ilk zamanları olduğu için evini benimsememişsin. Zamanla oturacaktır. Benimde eşim vardiyalı çalışır vardiyalı çalıştığı günlerde annemlere koşa koşa giderim.

VArdiyada çalışmadığında eşimi alıp da giderdim

Bir zaman sonra evimi temizleyip gitmeye başladım. Şimdi haftasonları gidiyorum kafam esince bir koşup erkenden çıkıyorum.

Kendine zaman ver zorlama oturacaktır yavaş yaaş herşey.

Annene babana tabiki de sahip çık , gezdir tozdur. Allah uzun ömürler versin. Yaşadığınız zamanın tadını çıkarın.

Seninde kendine ait bir hayatın ve sorumlulukların
var artık.
Emin ol kendi annen ve baban her gün kendi ailesine
gitmemişlerdir.
Bu şekilde olmasını kimse istemez.

aynen vicdan yapıyorum evdeki kardeşimde çalışıyor ben ona göre nispeten daha erken çıktığım için ve annem babam şeker hastası bu arada annemin elide tam iyileşmedi haliyle yanlarında olayım yanlarına gideyim dedim hep

çok teşekkür ederim beni anlayabilmişsiniz bi nebze rahatladım çünkü çok acımasız yorumlar var
aynen sizin gibiyim şu an

çok teşekkür ederim beni anlayabilmişsiniz bi nebze rahatladım çünkü çok acımasız yorumlar var
aynen sizin gibiyim şu an

aynen bende okudum olumsuz yorumları . Kına gecesinde evden ayrılacağız diye ağlamak zorunda olmayan kesimiz biz tadını çıkarmak lazım. :)

Evliliğinizinde , eşinizinde ailenizinde tadını çıkarmak kalır.

Insan esi evde yoksa ille kendini disari mi atmali acaba ben bunu anlayamadim. Benim de esim haftada 3 gun 05.00-22.00 calisiyor ama anamin evine tasinmiyorum hic. Hele hele sabah kahvaltisi icin hicbir kuvvet beni evden cikaramaz :)
Ama konu sahibi size ciddi bir sey soyleyeyim benim en kucuk teyzem de sizin gibiydi,sonradan cok buyuk sorunlar yasadi psikolojik tedavi gordu. Bu durumun ilerisi fena onu diyeyim de kendi akliniza sahip cikin yani

Seninde kendine ait bir hayatın ve sorumlulukların
var artık.
Emin ol kendi annen ve baban her gün kendi ailesine
gitmemişlerdir.
Bu şekilde olmasını kimse istemez.

çok haklısınız bu durumu değiştireceğim aslında farkında değildim bana bi kaç arkadaşım söyledi bunu kızım senin ne işin var sürekli ailende şimdi eşin bişey demez belki ama zamanla sorun yaşarsın evin yeni eşyaların yeni temizle derle topla evinde otur diye aslnda biraz öyle uyandım

Doğru söylüyorlar.
Biz burada ailenle tüm bağını kopar demiyoruz
sonuçta. Tabi ki uğra.
Ama haftada 1 olsun mesela bu.
Her sabah kahvaltıya kesinlikle gitmemelisin.
Hadi diyelim niye gelmiyorsun dediler
Annecim, babacım çok yoruluyorum
Evde de işlerim oluyor yetişemiyorum.
İş yoğundu hiç halim yok..
Böyle böyle aç arayı.. Zaten onlarda biliyorlardır sonuçta
yorulduğunu ve yetişemeyeceğini
ama sen gereksiz yere alıştırdığın için bu duruma
başta yadırgayabilirler.
Herşeye ben koşayım, ben yapayım
ben yetişeyim, aman huzursuzluk olmasın diye
çırpınırsan sağlığını da bozarsın. benden söylemesi.

Allah korusun evet ben her fırsatta annemlere kaçtım annem arayıp eşin yoksa yalnız ne yapıyorsun gel bizimde canımız sıkılıyor evde yalnızız der bende hemen atlayıp giderim

aynen öyle ben herşeye yetişmeye çalışıyorum eşimin mesela haftasonu 4 te çalışacağı zaman onu işe bırakıpa annemlşere gittiğimde sanki geç kalmışım gibi gitmem lazımmış gibi geliyor bekar ken hani eve geç kalınca insan gerilir annem merak eder durumu vardır ya inanırmısınız o halen bende var yani atamadım yaşımda küçük değil 28e girdim ama yinede böyle oldum işte
mesela diğer çalışan kardeşim benden daha rahattır çok olmuştur onun cumartesinden sabahtan akşama kadar dışarda arkadaşlarıyla takıldığı annemle hep ben kalırdım o ona üzülür mesela ben yanındayım derdim şimdi farkediyorum ki eşimden bile önceler bende öncelik sırasında

Benim esimde vardiyali calisiyor ben de calisiyorum bazi haftalar bir saat goruyoruz birbirimizi o bir saatte beni isten alir annemden kizi aliriz evde 20 dakikada yemek yeriz kahve iceriz bile ustune sonra ise ugurlarim sonra da keyfime bakarim.

Allah korusun evet ben her fırsatta annemlere kaçtım annem arayıp eşin yoksa yalnız ne yapıyorsun gel bizimde canımız sıkılıyor evde yalnızız der bende hemen atlayıp giderim
Teyzemi anlatayim bak o da evlenmis cocugu olana kadar her gun gelmis annesinin evine. Aksam olunca esi gelip orada yemek yiyorlarmis ve eve donuyorlarmis. Sonra cocuk olunca ayni sekilde devam etmis. Kuzenim anneannemi kendi annesi bildi yillarca. Teyzem kendi evinde yemek yapmadi asla,mutfak kirlenmesin dedi. Koltuklara bile oturmak yasakti dusun. Evine gidersen kapiyi acar eline cantasini alirdi ben de anneme gidiyordum diye. 35 senelik evli,daha bir defa teyzemin evine girebilen olmadi dusun :) falanca geldi zilimi caldi evim kirlendi diye takinti yapardi buna ragmen. 1,5 sene istanbulda bir psikiyatri hastanesinde tedavi gordu az biraz duzeldi. Ama hala normal bir insan degil. Anneannemin vefatindan sonra gidecek yemek yiyecek yeri kalmadigindan iyice bozulmustu ruh sagligi. Simdi kizi evlendi artik onunevine gidiyor :) kismen saglikli diyebiliriz kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…