6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

Yani ailen belli saatlerde eşinle birlikte olabilirsin şartıyla
evlenmene izin vermiş falan sanıyorsun sen ajhasgxjsk
Acilen bu duruma son ver.

Cok yanlış yapıyorsun canım. Eşin evde olmasa bile karısının evde oldugunu bilmeye hakkı var. Adam da bir yuvası olduğunu hissetmek ister. Biran önce düzelt bu durumu. Ileride yüzüne vurmasın eşin bunu

eee kendi evinizden cok orda vakit gecirince insan deli olmalı o zaman kira ödemek için
yada ev sahibini zengin etmek istemek

evimiz kira değil kendi evimiz böyle sıkıntımız yok çok şükür
siz sanırım benim derdimi anlamadınız olsun çok ta şey yapmamak lazım teşekkürler

evde temizlik yok yemek yok değil adam zaten evde durmuyor bakın önceki yorumlarda yazdım eşimin son günlerdeki davranış şeklini..
Arkadaşlara katılıyorum eşin haklı sürekli annenlerdesin hafta 1 git 2 gün git sürekli gidilmez seninde bir evin var artık eşinin davranışlarıda senin sürekli annenlerde olman yüzünden değişmiştir.

eeeee bende annemdeyim hep millet hic gitmiyo sasıyorum esim vardıyalı calısıyo aksam ise gidiyo sabah 8 de geliyo ben de 1 hafta annemdeyim 1 hafta evde sabahc oldugu zamalarda ille gün iicde akraba toplantıları olur ille hala amca teyze dayı hep görüsürüz annemle

Konunun girişi gelişmesi birbirinden bağımsız

1.paragraf için diyorum ki: e evlenmeseydin

Yani ailen belli saatlerde eşinle birlikte olabilirsin şartıyla
evlenmene izin vermiş falan sanıyorsun sen ajhasgxjsk
Acilen bu duruma son ver.

evet alışamadım daha evliliğe ailemden ayrı kalamayıp sürekli onlara gitmem de bundan

Bende senin gibiydim baslarda esim evde olmadimi hemen anneme gitmek isterdim.esimde ben olmadimmi sen bir yere gitmek zorunda misin derdi.bu sefer de insan evini benimseyemiyor.hatta annemdeyken anne eve gitmek istemiyorum hep burda kalsam falan derdim.annem orasi da senin evin.mis gibi evin git otur ye ic keyfine bak sessiz ohh tam bana gore derdi oyle oyle beni motive ederdi.ailen burda hata yapiyor iste.

eşin evde yok mu? ben orayı anlamadım eşin evde olmadığında git canım ne olacak? ama evini de ihmal etme eşinden bağımsız evin de hanıma ihtiyacı var malum temizlik vs.

Evini otel gibi kullanıyorsun
Evi yaşarsanız guzellesır

Bu anlattiklarının arasında farkındaysan seninle ilgili hicbir şey yok. Hayatı kaçiriyorsun. Sende evlenerek çekirdek aile ildun farkedersen. Eger kendine ceki duzen vermezsen bence sadece aksam yemegi davah kahvaltısı falan yapmayacaksın oradada kalmaya başlarsın. Esine daha fazla zaman ayır zamandan kastım verimli zaman

inanırmısın eşimin kullandığı cümlenin aynısı evinde neden oturamıyorsun ben olmayınca diyordu
ve bende ailemin evinde olmayı,ailemle kalmayı çok istiyorum hatta bazen keşke evlenmeseydim 1 sene daha beklesemiydim acaba diyorum

İyi de ben olsam boşanırdım senden.

size cok yuklnemisler valla arkadaslarım hele cocuk olduktan sonra kendi annelerinde yemek yiyip cay icip öyle eve gidiyolar eger rahatsan annende damatta iyise neden rahat olmasaı mesela et yapıcam mangal balık bunlar hep annede yapılıcak güzel aktivitelerdir bende kızım olsa isterim her sabah gelsin yanlız yanlız napıcak kahvaltı edicekte zaten imkanım olursa alt katımı yada karsı dairemi almak isterim cocuklarınada bakalrım ne olcak anne demek ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…