6 hafta 5 günlük hamilelikte kesede bebek görülmedi

yokhe

“KÜNFE YEKÜN”
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
3.470
1.221
slm hocam ben bi arkadaşım için yazıyorum kendisinin ilk hamileliği normal yolla oluyor 4 ayın 27 sinde ilk randevusuna gidiyor ve kese bu şekilde görülüyor işte ilk resim
image.jpg
İkinci randevusunada 5 ayın 6 sında gidiyor ama bebek görülmedi deniyor bir hafta sonra ğel deniliyor ikinci resimde bu hocam
image.jpg
Sizce arkadaşımın gebeliği sağlıklımıdır ???

slm hocam ben bi arkadaşım için yazıyorum kendisinin ilk hamileliği normal yolla oluyor 4 ayın 27 sinde ilk randevusuna gidiyor ve kese bu şekilde görülüyor işte ilk resim Eki Görüntüle 1520696 İkinci randevusunada 5 ayın 6 sında gidiyor ama bebek görülmedi deniyor bir hafta sonra ğel deniliyor ikinci resimde bu hocam Eki Görüntüle 1520701 Sizce arkadaşımın gebeliği sağlıklımıdır ???
Merhabalar : son adet tarıhıne gore hesaplanan gebelık haftası ıle uyumlu olmayan bır gebelık kesesı var ıse ve gorulmesı gereken haftada ( 6 hafta) embrıoya aıt kalp atısı ızlenmıyor ıse saglıklı bır gebelık olmadıgını dusundurur.Yanı takıp bekleyerek takıp edılmelı ona gore daha net bır sonuca varılmalı. Gecmıs olsun dıleklerımle.

X