6 haftalık gebelerde buraya :)

Biraslanannesi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
115
65
13
37
Kızlar 6+1 haftalik gebeyim ama halsizlik dışında hiçbir sıkıntım yok.sizde ne gibi rahatsızlıklar var doktora da gitmedim henüz biraz daha büyüsün istiyorum Sİ gittiniz mi kalp atışlarını duydunuz mu cevap verirseniz çok sevinirim :)

Bizde 7+1 olduk bendede fazla belirti yok cnm doktorada gitmedim üç gün sonra randevum var sadece gögüslerim dolgunlaştı ve çok sık toilete gidiyorum dün gece beş altı defa kalktım heralde usandım artık ama değer :)

5+6 da ben varım canım bende daha dr a gitmedim çarşambaya randevu aldım çünkü:) valla bende gögüs uçları acıo çok halsizlik ara ara mide bulantısı çok nadir baş dönmesi ve tabiki sol kasıkta kasılma gerilme batma ve afedersiniz gaz ve kabızlık çok

Benim de göğüslerim hassaslasti yeni. Tuvalete ben de çok ÇIKIYORUM. Bugünlerde geçecek :) sağlıklı günler diliyorum bebeğinle ne sana

Sendeki belirtiler ara ara bana da gelio ama kabızlık olmadı çok şükür. Bol su ve güneş kurusu kayısı tüket canım

Ben de sizinle aynıyım satım 14 temmuzdu. 12 gün geçti. İdrar testlerim pozitif. Kese gorunmez diye korktuğum için onumuzdeki hafta gidicem doktora ilk kez

Kızlar 6+1 haftalik gebeyim ama halsizlik dışında hiçbir sıkıntım yok.sizde ne gibi rahatsızlıklar var doktora da gitmedim henüz biraz daha büyüsün istiyorum Sİ gittiniz mi kalp atışlarını duydunuz mu cevap verirseniz çok sevinirim :)

Belirtilerim ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor kalkarken kasiklarim bazen ağrıyor kokuya karşı aşırı hassasım göğüslerim inanılmaz ağrıyor ve evet çok sık idrara çıkıyorum. Bazen inanılmaz gazım oluyor karnım çok sis oluyor sanki 6 aylık hamile gibi iştahım hiç kesilmedi ve mide bulantım da yok.

Sendeki belirtiler ara ara bana da gelio ama kabızlık olmadı çok şükür. Bol su ve güneş kurusu kayısı tüket canım
Canım çok kötüyüm valla suyu çok içiyoru ama kayısu kurusu alıyım bugün bari şişlik kasığıma baskı yapıo batıyor

B
Ben de sizinle aynıyım satım 14 temmuzdu. 12 gün geçti. İdrar testlerim pozitif. Kese gorunmez diye korktuğum için onumuzdeki hafta gidicem doktora ilk kez
Benim de 15 temmuz. Ben de görünme diye bekliyorum ama 1 eylül de gitmeyi düşünüyorum totem yaptım :)
Benim de 15 temmuz sat ☺ çarşambaya dr a gitcem çok heycanlı ya☺

Canım çok kötüyüm valla suyu çok içiyoru ama kayısu kurusu alıyım bugün bari şişlik kasığıma baskı yapıo batıyor

Geçmiş olsun. Klozet varsa oturduğu zaman ayağınin altına kutu gibi bir yükselti koyarsanız daha rahat yaparsiniz. Ben bu şekilde tuvalete daha rahat çıkıyorum artık.

Ben de 8. Haftaya girmek üzereyim. Uykum pek olmadı. Çok fazla gaz kabızlık ve mide bulantisi yaşadım geçtiğimiz haftalarda. Hatta hala midem kötü yani. Şimdi acıktım yine başladı bulanti bir avuc leblebi yedim. Simdi ne yiyeceğim ki yemek yemeği düşününce bile ogurtu geliyor.

Ben doktora gittim bu arada 5+3 de sadece kese göründü. O gün kanama ve ardindan kahverengi lekelenme başladı. O yüzden son 2 hafta da 3 kere daha gittim. Evde yatıyorum artık geçti.

En son dun gittim. Kalp atışını duydum :)

Tamam canın sagol tavsiyen için:) benim şimdiden kokulara falan öğürtü gelio yutkununca geçio dayancaz meleklerimiz içün deger :) Saglıkla kavuşalım İnşallah yavrularımıza

Mrb canim.bende 8 haftalikken gitmeyi dusunurken mantar sikayatiyle erkenden gotmek zorunda kaldım.kese gorundu.gittigimde 5+4 tum hesaba gore ama doktor 3-4 gun geriden geliyor muhtemelen gec dollenme olabilir dedi.haftaya cumartesiye tekrar gidicem bakalim kalp atsini da duyabilecek miyiz.sende git istersen keseni gor icin rahatlasin aklinda kalmasin.benim sat da 17 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…