6 haftalık gebelerde buraya :)

Bu arada masallah diyim bende hic belirti yok yani sikayet edecegim bisey yok.sık idrara cikma disinda yani

Merhabalar, araniza yeni katildim. Insallah herkes diledigi sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina alir.

Ben ilk hamileligimde kimyasal gebelik yasadim ama hemen akabinde hamile kaldim ve su an cok sukur 2 yasinda bir oglum var. Ikinci bebegi cok istiyoruz. Sat'im 23 Temmuz. Bat 17 Agustos idi. Idrarda pozitif cikinca 18 inde test yaptirdim ve 31 cikti. 20 sinde 46, 22 sinde 89,97 ve son olarak 24 unde 168 cikti. Tam iki kati olmasa da artis var ancak doktor 1500 olana kadar bekleyelim kimyasal riski yuksek dedi.

Kimyasal gebelik en gec kac gun sonra belli oluyor? Bat uzerinden 10 gun gecti neredeyse. Ilk dusugumda 4-5 gun sonra kanamam baslamisti. Risk ne zaman atlatiliyor?

Cevaplariniz icin simdiden tsk

Gecmis olsun canim Allah korusun bebisini de seni de.dikkat et bol bol dinlen.bi arada ne zaman kac haftalikken kalp atisini duydun merak ettim.bende haftaya cumartesi tekrar gidicem de

Cnm doktor 8. Haftaya randevu verdi.Benim adetim düzensiz olduğu için ultrason da kese göründüğü için 5 haftalık diyebilirim ez az dedi kalp atışı için erken olduğunu ama çok duymak isteyenler için vajinal ultrason da 5 6 haftalik ken de duyabilir mis ama ben tercih etmedim.simdi bekliyoruz.Eylul 19 da randevum var.

6+4 hastalığım ben de sadece kasık ağrısı oluyor bazen, dün ve bugün kahve rengi akıntı oldu biraz o moralimi bozdu bugün progestan iğne yaptı doktor baktı tekrar ultrasonda bi sıkıntı görünmüyor dedi. Ama korkuyorum,kanama başlangıcı mi ki diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…