6 Koca Yas

Yaşlar kaç 24-30 falansa bence dert etmemek lazım. Kafı yapısı önemli.

ortak bir arkadaşınız falan var mı, bir ortam yaratın görüşün. denemeden bilemezsiniz.

Is baglantisi var calistigimiz firmalar arasinda.

Ne oldu biliyor musunuz? Bugun aradim onu is amaciyla. Imzasinda yer alan telden aramistim. Ne olduysa cekmedi gibi telefon, ozel hattindan aradi hemen. "Bu numaradan da ulasabilirsiniz" dedi. :) Eridim resmen sesini duyunca. Baktim birkac dakika sonra rehbere eklemis beni cunku birkac dakika sonra whatsapp'ta fotografi ve durumu belirdi. :)

Gecen hafta bir toplantida tanismistik. Goz goze geldik epey ama o gun bugundur 4 islem yapiyorum. Su sene mezun olsa yasi bu, aramizdaki fark bu, vs.

Ne vardi sanki yas denen kavram olmasaydi ki? :/

Ozlemisim bu duygulari...

Ne oldu biliyor musunuz? Bugun aradim onu is amaciyla. Imzasinda yer alan telden aramistim. Ne olduysa cekmedi gibi telefon, ozel hattindan aradi hemen. "Bu numaradan da ulasabilirsiniz" dedi. :) Eridim resmen sesini duyunca. Baktim birkac dakika sonra rehbere eklemis beni cunku birkac dakika sonra whatsapp'ta fotografi ve durumu belirdi. :)

Gecen hafta bir toplantida tanismistik. Goz goze geldik epey ama o gun bugundur 4 islem yapiyorum. Su sene mezun olsa yasi bu, aramizdaki fark bu, vs.

27 yi sizmi buldunuz
belki sinifta kalmistir :)

çok sorun olmaz , biz kadinlar bakimli olunca daha genç gosteiryoz :)

durun bakalım daha adamın yaşını bile tam bilmiyorsunuz, örneğin benim gibi üniversiteye geç girmiş, başka bölüme geçmiş 2 üniversite okumuş olabilir. üstelik adamın yaklaşımını bile bilmiyorsunuz.
örneğin benim çok yakın bir arkadaşım kendisinden 5 yaş büyük kadının peşinde 2 yıl koştu kadın ikna olur olmaz da evlendi.
hani erkek öyle garip bakmaz.
bakabilir de.
eğer çekinmeyecekseniz, bir bahaneyle bir şeyler içmeye çağırın görüştüğünüzde. hazır havalar da sıcak gidiyor ofiste sıkılıyorum dışarıda çalışsak rahatsız olur musunuz deyin mesela.
o anki tavrından anlarsınız zaten, memnuniyetsiz olursa ya başkası var ya da size meyli yok
memnun olursa ya sizinle ilgili bir fikir edinmeye çalışıyor demektir.
adım adım gidin.
yaşı düşünmek adamı tavladıktan sonra :KK70:

Jaz dinleyen, kitap okuyan, gezmeyi seven bir tip desem? Boyle bir profil icin bir seyler soylenebilir mi?

Ortada bir sey yok, ben ayrintiya takildim yine. Kiz arkadasi var mi, yok mu onu bile bilmeden bunlara takilmak cok dogru gorunmuyor, farkindayim ama yapim boyle iste.

Ben daha cok toplar, cikarir, carpar, bolerim. :p

Bu ilk hoşlantı zamanları, tatlı heyecanlar falan ne güzel dönemler :KK68: Benim bile içim kıpır kıpır oldu burada :)

İnternetten araştırdınız mı sosyal medya hesaplarını falan? Belki en azından kız arkadaşı olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Yaş konusunu da hemen dert etmeyin, kafalar uyuştuktan sonra o aradaki sene farkının hiçbir önemi kalmaz. Sanki aynı yaşta olanların ilişkileri mükemmel mi gidiyor.

Interneti talan ettim. Bir bayan ile 1-2 fotografi var gecmis zamandan kalma ama sevgilisi mi bilmiyorum. Hep tek cekilmis fotograflarini ekliyor. O bayandan da ne begeni var, ne yorum.

Sans varsa olur. Yoksa da saglik olsun.

Jaz dinleyen, kitap okuyan, gezmeyi seven bir tip desem? Boyle bir profil icin bir seyler soylenebilir mi?

Ortada bir sey yok, ben ayrintiya takildim yine. Kiz arkadasi var mi, yok mu onu bile bilmeden bunlara takilmak cok dogru gorunmuyor, farkindayim ama yapim boyle iste.

Ben daha cok toplar, cikarir, carpar, bolerim. :p
yani ilk düşüncem böyle konulara takılmaz oldu ama çok kapalı düşünüp de böyle zevkleri olan insanlar da var.
bir konuşma fırsatı yaratın bence :)

X