Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo dert ettiğin şeye bak, kazık kadar adam ayolBen 33, o 27.
oooo dert ettiğin şeye bak, kazık kadar adam ayol
ortak bir arkadaşınız falan var mı, bir ortam yaratın görüşün. denemeden bilemezsiniz.Biz boyle dusunuyoruz da o nasil dusunur acaba? Cok zarif ve akli basinda gorunuyor ama bu konularda ne dusunur bilemiyorum.
ortak bir arkadaşınız falan var mı, bir ortam yaratın görüşün. denemeden bilemezsiniz.
27 yi sizmi buldunuzIs baglantisi var calistigimiz firmalar arasinda.
Ne oldu biliyor musunuz? Bugun aradim onu is amaciyla. Imzasinda yer alan telden aramistim. Ne olduysa cekmedi gibi telefon, ozel hattindan aradi hemen. "Bu numaradan da ulasabilirsiniz" dedi. :) Eridim resmen sesini duyunca. Baktim birkac dakika sonra rehbere eklemis beni cunku birkac dakika sonra whatsapp'ta fotografi ve durumu belirdi. :)
Gecen hafta bir toplantida tanismistik. Goz goze geldik epey ama o gun bugundur 4 islem yapiyorum. Su sene mezun olsa yasi bu, aramizdaki fark bu, vs.
Ne vardi sanki yas denen kavram olmasaydi ki? :/
Ozlemisim bu duygulari...
durun bakalım daha adamın yaşını bile tam bilmiyorsunuz, örneğin benim gibi üniversiteye geç girmiş, başka bölüme geçmiş 2 üniversite okumuş olabilir. üstelik adamın yaklaşımını bile bilmiyorsunuz.Is baglantisi var calistigimiz firmalar arasinda.
Ne oldu biliyor musunuz? Bugun aradim onu is amaciyla. Imzasinda yer alan telden aramistim. Ne olduysa cekmedi gibi telefon, ozel hattindan aradi hemen. "Bu numaradan da ulasabilirsiniz" dedi. :) Eridim resmen sesini duyunca. Baktim birkac dakika sonra rehbere eklemis beni cunku birkac dakika sonra whatsapp'ta fotografi ve durumu belirdi. :)
Gecen hafta bir toplantida tanismistik. Goz goze geldik epey ama o gun bugundur 4 islem yapiyorum. Su sene mezun olsa yasi bu, aramizdaki fark bu, vs.
Ne vardi sanki yas denen kavram olmasaydi ki? :/
yani ilk düşüncem böyle konulara takılmaz oldu ama çok kapalı düşünüp de böyle zevkleri olan insanlar da var.Jaz dinleyen, kitap okuyan, gezmeyi seven bir tip desem? Boyle bir profil icin bir seyler soylenebilir mi?
Ortada bir sey yok, ben ayrintiya takildim yine. Kiz arkadasi var mi, yok mu onu bile bilmeden bunlara takilmak cok dogru gorunmuyor, farkindayim ama yapim boyle iste.
Ben daha cok toplar, cikarir, carpar, bolerim.