6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

Amy lee

Unforgiven
Pro Üye
27 Aralık 2011
52.400
34.172
merhaba. nasıl bakıyorsunuz tarotu?
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-07-2022

Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 216 gün kaldı.

Bebeğinizin beyninin yüzeyi gelişmeye başladı. Yetişkin bir insanın beyni gibi kıvrımlı bir yapı almaya başladı. Bebeğinizin kalbinin gelişimi için kritik dönem sona erdi. Ama bebeğinizin kalbi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ama artık daha yavaş. Bebeğinizin boyu yaklaşık olarak 20mm civarında.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
hayretlerle okuyorum.. hassas insanlara daha çok oluyor bu.

benim ablama da bu tarz rüyalar çok görünürdü. yastığınıza çengelli iğne takın. al karısı mevzusunu biliyorsunuz herhalde? özellikle hamileler!
yatak başınıza iki ucu açık makas koyun. kötü ruhlar bu iki uca takılı kalır.

yani böyle rüyaları engellemek için tüm bu söylediklerim geliyor aklıma, ablam biraz olsun böyle kurtulduğunu söylüyor.

bana olmuyor bunlar, çok şükür hiç yaşamadım. yaşasam bakamam zaten, insan korkar neticede. ben bu konuda çok güçlüyüm sanırım, atlatmam kolay oluyor. öyle fallarda cinlerle de muhattap olmuyorum.

herkes kendi özel alanında iyi, onlarda bir hayat yaşıyor. mesela rahatsız etmezseniz siz onları, onlarda dokunmuyor.
bir takım ritüelleri var, saygı gösteriyorum. bugün küçücük böceğe bile kışt deseniz üstünüze üstünüze yürüyor.
çok yoruyorsunuz kafanızı bunlarla, ruhunuzda kötü zamanlarda inceliyor. böyle düşünceleri çok daha rahat yaşıyorsunuz.
derin derin izler bırakıyor, yazık günah. hayır ağırda yükü, ben kaldıramazdım. insanın en rahat olduğu yer uykusu, en masum olduğu an, bir nefes tıkanması bir kalp krizi hayatını bitirir.

lütfen daha boş girin o yatağa. kesinlikle ve kesinlikle yatarken düşünmeyin hiç birşeyi.

üniversitedeki hocam (kocasının aldattığını öğrendiğim) o mesela kocasıyla arasında yattığını söylüyordu bir üç harflinin. orta boylarda bir adamdı diyordu. hergün git buradan diyerek uyanıyordum dedi bana, bir kitap verdim ona okuyup biraz daha toplasın kendini diye.

ne oldu en son bilmiyorum.

al karısı mevzusu nedir acaba bana anlatırmısın acaba ??
makası ve çengelli iğneyi yapıcam ben cok etkisi altında kalıyorum sanırım ve yastığa başımı koyduğumda 3 kulhüvallahü ehad duasını ve 1 tanede elhamı korka korka gözlerimi hic acmamak üzere kapatıp okuyorum ama ve pozitif düşünmeye calışıyorum hep sonra da icim geciyor o şekilde uyuya kalıyorum meraklı oldğum icin herhalde atamıyorum ben bunları kafamdan sanırım ssyysku :26: işte nekadar süreydi bilmiyorum ama nefes alamadığımı ve zor zar nefes aldığımı gördüm cok korktum kim beni kurtar dı acaba arkamdaki omzuma dokunan el kimdi acaba ben yastığa basımı koyduğumda dua ederdim allaha hep öyle yaparım sığınırım allaha yattığım zaman ama bu rüyalara anlam veremiyorum ayrıca üniversitedki hocanın karısınla arasına girmesine cok şaşırdım bende bazen kafayımı yicem diye düşünmekten alamıyorum kendimi :18: ayrıca ben her yattğımda genelde ışığı kapattığımda hep üzerime doğru geldiklerini hissetiyor gibi oluyorum ve hemen duaya baslıyorum bende hep böyle oluyor şimdi nazar muskası yaptırıyorum aynı zamanda cünkü nazar beni cok kötü yapıyor onda bile direk yatıyorum hasta oluyorum tansiyonum düşüyor catlicak giibi oluyorum
 

Amy lee

Unforgiven
Pro Üye
27 Aralık 2011
52.400
34.172
neyse ben gideyım:KK70: bana sıra geleceğini sanmıyorum.sırada çok kişi varmış:KK23::KK23:
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-07-2022

Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 216 gün kaldı.

Bebeğinizin beyninin yüzeyi gelişmeye başladı. Yetişkin bir insanın beyni gibi kıvrımlı bir yapı almaya başladı. Bebeğinizin kalbinin gelişimi için kritik dönem sona erdi. Ama bebeğinizin kalbi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ama artık daha yavaş. Bebeğinizin boyu yaklaşık olarak 20mm civarında.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Sara_

&#8734; L0ve
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
227
2
Canim sana ilk sayfalarda da söyledigim gibi tanidigim ablamdan da acayip iyi enerji aliyorum
onunla konustuktan sonra kendimi maraton kosucusu gibi hissediyorum nedense :)
Malesef insanlar yani komsulari da onunla konusmaktan cekiniyorlar hehehe ama ben böyle birini buldum hayatta pesini birakmam ki o da bana özelini bile anlatir
Bu arada o kartlarini 2 ay önce atti kötu enerji geliyor dedi evimde bulunduramam dedi ama coooooook tuhaf olani aramizda kmlarca uzaklik oldugu halde sesimden bir alo dememden herseyi hissediyor :)
 

ciykinkuybaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
1.612
1.556
ne güzel bi topik olmus burasi :)

Ne güzel aramizda secilmis, Allahin hediye verdigi kisiler var. Bende cok imreniyorum astral yapabilen, durugörüsü, rüyalari olan, fal baka bilen kisilere... Gerci bi kac gün önceye kadar yahu bari 1 tane 3 harflim olsun diyordum, artik vazgectim. Zaten varlarmis da benim haberim yokmus :KK70: Arkadasim emrim altina alabilecegimi yeterli gücüm oldugunu söyledi fakat korktum istemedim :KK14::KK14::KK14: Sanirim simdi temizlendim, umarim öyledir yani...
Merak ettigim sey bu büyü olayi...
Yengem benim icin muska yazdirmak icin Hocaya gittiginde, bana evim barkim olmasin hic bir isim rast gitmesin diye büyü yapildigini ögrenmis. Baska birine sorduk yok öyle birsey diyor.
Siz nasil emin olabiliyorsunuz, nasil anliyorsunuz dogru olup olmadigini ?
 

arwen5

beyaz lilium
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
158
0
lütfen bana da bakar mısınız? çok zor bi süreçten geçiyorum. gerçekten çok ihtiyacım var diyeceklerinize:KK14:
 

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.430
9.293
Ben fal bakan, baktıran, ol dediğinde her şeyi oldurabilen bir tanrıya inanan insanların psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum. Neden fal bakıyorsunuz? Bu şekilde sahtekarlık yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişiye bir şekilde iyi veya kötü şeyler vaadederek o insana zarar veriyorsunuz.

Aman tanrım. Ne çok talep varmış. Azıcık akıl fikir.
 
Son düzenleme:

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.225
611
özel mesaj kutun dolu syysku o yüzden sana cevap veremiyorum buradaki yoğunluk azaldığında seninle konuşmak istediğim bir konu var 1,2 hafta sonrası gibi yani

lütfen burayı terk etme olur mu
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Ben fal bakan, baktıran, ol dediğinde her şeyi oldurabilen bir tanrıya inanan insanların psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum. Neden fal bakıyorsunuz? Bu şekilde sahtekarlık yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişiye bir şekilde iyi veya kötü şeyler vaadederek o insana zarar veriyorsunuz.

Aman tanrım. Ne çok talep varmış. Azıcık akıl fikir.


hey hey hey hey.. lütfen biraz sakin!
ben şu an sizin bana kullandığınız "sahtekarlık" lafını hakaret olarak algılayıp her türlü yasal hakkımı kullanmaya sahip biriyim.
internette konuşmak, 2 kat özen istiyor bu sebepten, bu konu da sizi uyarırım. buraya yazan 100 küsür kişi var, buradaki 100 küsür kişi ile 2 gün boyunca sohbet ettim, hepsi de akıl sahibi insanlar.
bu yargıyı sadece 1 kişi gelip yapıyorsa, o kişinin aklından ben şüphe ederim.

tüm topiği okudunuz var sayarak soruyorum, ben ya da benim gibi olan arkadaşlar; kimlere umut satmış ya da tanrı kılığına girip ol! demiş? çok değerli yargılarınızı kendinize saklayın.

ben bir ateistte olabilirdim, şeytana da tapabilirdim, budistte olabilirdim. inanç konusu herkesin belli seviye ve raddede yaşadığı bir şeydir. günah varsa orta da, buda ancak o günahı işleyene aittir.

burası kontrol altında tutulan bir forum, hatalı, yanlış, etik kurallarına aykırı şeyler paylaşıyorsak gerekli uyarımızı alırız.
siz, buradaki o kadar insana akıl fikir sahibi olmayı öğretecek son kişisiniz.

ben para karşılığı bu işi yapanlara bile sahtekar yakıştırması yapmıyorum ki siz belli ki gaza geldiniz, böyle bir kelimeyi heyecanla söylediniz.

burada bana fal baktırmak isteyen arkadaşlarım hakikatin farkında merak etmeyin; sabahın bir körü buraya gelip hangi amaçla bu yazıları yazdınız bilmiyorum ama ben sizin gibi arkadaşlarla da çok tanıştım.

birileri bir yargıyı hak ediyorsa ve yargılayacak kişi yargılamakta ısrarcı ise; önce bir araştırma yapması gerekir.
komik, cahil ve tutarsız duruma düşmemesi için.

ben burada ne bir para, mal, söz karşılığında hiç birşey yapmıyorum. ortak ilgi alanımı keşfettiğim bayanlarla bir sohbet ortamında karşılıklı fikir alışverişi yapıyorum.

deli saçması bir iş de değil yaptığım, dünya üzerinde asırlardır yapılan bir ritüeli ama gerçek ama sahte devam ettiriyorum.
gerek özel gerek genelden yazdığım yanıtlarla kimseyi bir soruna ya da tercihe zorlamıyorum.
astrologların çarşaf çarşaf her sene belki de yüzlerce kitabın basıldığı şeyi yapıyorum, gezegenlerden, dönemlerden, burç ilişkilerinden bahsediyorum.

yani söylediğim gibi kimseye deri üstüne yazılmış dualar, nohutlar, yakılması gereken ipler vermiyorum.
bunu yapanları da akıl yoksunu olarak değerlendirmiyorum zira allah korkusu olan insan zaten her kulun tek başına hesap kapısında hesabını vereceğini bilir. inanmayan kimselerde sonsuzluğa giderek yok olacağını.

yani diyorum ki; her koyun kendi bacağından asılır, karışmayınız.
yazacağınız yorumda en ufak bir hakaret içerikli cümle, kelime söz gördüğüm taktirde tüm yasal haklarımı kullanacağımdan adınız kadar emin olun.
tehtid olarak algılıyorsanızda çekinmeyin lütfen, algılayın.


buradaki tüm arkadaşlarımdan bu konudan ötürü özür diliyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum.
herkese mutlu günler.
 
Son düzenleme:

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.348
2.756
syyskuu nasılsın cnm uçukların ne durumdaaa
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 26 gün geçti.

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.091
611
Merhaba. Benim de kartlarım var yeni yeni öğreniyorum. Rezzan Kiraz'ın kitabı var çok ayrıntılı bir şekilde herşeyiyle anlatmış. Henüz bakıma başlamadım. Zaten kendime bakmak için başladım öğrenmeye, başkasına bakmam sanırım. Ve tarot bence öğrenmesi zor, ha deyince hemen bakılmıyor, kartların anlamlarını ezberleyerek yapılacak birşey değil, ayrıntılı bir şekilde öğrenmek lazım. Benim 6. hissim kuvvetlidir, telepati yeteneğim vardır o nedenle kendime güveniyorum.
 

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.348
2.756
syyskuu ben bilgi vermiştim sana fal için not ettn mi bilmiyorum istersen tekrar yazayım. bir şey yazmamışsn msjıma karşılık. şimdi kontrol ediyorum sayfalarını ama görmedn herhalde soru mu?
falına bakarım demiştin bende bilgi mi yazdım ama ne bilgisi ondan emn değilim.
neleri istiyorsun bakmak için?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 26 gün geçti.

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.706
28
Merhaba. Benim de kartlarım var yeni yeni öğreniyorum. Rezzan Kiraz'ın kitabı var çok ayrıntılı bir şekilde herşeyiyle anlatmış. Henüz bakıma başlamadım. Zaten kendime bakmak için başladım öğrenmeye, başkasına bakmam sanırım. Ve tarot bence öğrenmesi zor, ha deyince hemen bakılmıyor, kartların anlamlarını ezberleyerek yapılacak birşey değil, ayrıntılı bir şekilde öğrenmek lazım. Benim 6. hissim kuvvetlidir, telepati yeteneğim vardır o nedenle kendime güveniyorum.


Canım kitaplara fazla bağlı kalma,her kartın temel anlamlarını bilmen yeterli olucaktır.Bir de sana uygun bir açılım şekli bul.Fal bakarken de hislerine göre hareket et,insanın kendisine tarot falı bakması yanlıştır ama başkalarına bakarak alıştırmalar yap.Ben kendime hiç fal bakmam.
 

ppurple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
135
0
canım sana çok teşekkür ederim , herşey gönlünce olsun inşallah . sana özel mesaj atacaktım , atamıyorum, 100 mesaj tamamlayınca atarım, tekrardan çok teşekkürler :)