6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
canım ben kasıtlı beni atlıyorsun demedim.
diğerlerini atladın mı diye takip etmediğim için beni atladığından bahsettim. ben zaten aclesi yok dedim. ilk yazana bakmadıysan tabiki de bana bakman haksızlık. ama bn bana bak demiyorum ki canm bilgilerimi vereym not al istersen dedim hepsi bu. sen neden benm seni fal için sıkıştırdığımı düşündün ben bunu anlayamadm.

ben sadece bekleme de kalayım mı ya da bilgi vereym mi diye yazdığıma cevap alamadım hepsi bu. şimdi bana fal açar mısın demiyorum ki canım benm yaaa sen neden başkalarıyla karıştırıyorsun benm acelem yok diye vurguluyorum.

bakmıyosan ne deyim sözcüğümde şunun içindi;

beni yanlış anladığın için bakmak istemezsin bu senin seçimin yani o yüzden dedim pekala bakmayadabilirsin. umarım kendimi anlatabildim...


anladım canım. gönderdiğin bilgiler yeterli bakmam için. sana bir dönüş yaptıysam sende kesin bakılacaklar arasındasın.
merak etme :)
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Bugün nasılsın tılsımlı güzel falcım :21:

Bikaç tartışma olmuş bekliyodum aslında geç bile oldu siteye göre :KK24:

Konuyu kapattırcam deyince dayanamayıp yazayım dedim biz nerden yazışcaz konuşcaz mistik astral ve bisürü çeşitli olaylarımızı?

Başka başlık açcakmısın bari orada konuşuruz herşeyden :KK54:

tatlı dilli biri geldi sonunda :KK17:

bu konuyu kapatıp yeni bir konu açacağım birazdan, başlığı faldan ziyade okült konular :KK9: oradan kitap isimlerinden yaptıklarımdan söz edeceğim :KK16: mistik sohbetler olur hem :KK16:
 

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.347
2.756
anladım canım. gönderdiğin bilgiler yeterli bakmam için. sana bir dönüş yaptıysam sende kesin bakılacaklar arasındasın.
merak etme :)

bakıp bakmaman gerçekten önemli değil.

ben bak diye sıkıştırmadım bilgiler için sıkıştırdım beni yanlış anlama lütfen bu yeterli.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 25 gün geçti.

ppurple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
135
0
yeni konuyu açacaksan iyi öyleyse canım, yoksa bir yerlere gitme hee, parapsikoloji-mistik konularını konuşuruz, hepimiz bu konuda birçok şey öğreniriz :) bu arada msj attım bilgin olsun :)
 

ppurple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
135
0
Canım benimki kelt açılımına benziyor ama daha farklı,izmirdeki çok iyi bir falcı söylemişti bana kendine özel açılımın olsun o şekilde daha güzel olur diye.5 tane alta 5 tane o alttakilerin üstüne kağıt seçtiriyorum önce bu kağıtların 2si geleceği 2si geçmişi ortadaki kısım aşkı,sağ taraf sosyal çevreyi,sol tarafta parasal ve eğitimsel durumları gösteriyor benim açılımımda.

canım bahsettiğin izmirdeki falcı kim , tarif eder misin ? yolum düşerse baktırmak isteyebilirim :)) ben iyi bakan falcıları araştırıyorum da , not tutuyorum lazım olabilir diye :)
 

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
syysskuu canım seni faceden eklemek istiyorum bana isim ve soyisimini özelden atabilirmisin yada face linkini canım muhabbet ederiz ordan da :)))
 

Beautyworld

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
1
0
20
16 yaşından bu yana fal bakıyorum. Mistik ve Okült öğeler her zaman ilgimi çekti ancak bunun sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını bildiğim için hiçbir zaman fal bakmaya / açmaya yönelmedim. Her şey oyunla başladığım kahve / su fallarına bakmakla başladı. Henüz 16 yaşındaki bir kızı kimse ciddiye alamazdı. Ben bile kendimi almıyordum. Ama hanımlar, rüyalarda görülenler ve akabinde içimize doğanların gerçeklik payı yaşadığımız müddetçe var. Ben buna inanacak en son kişiydim. Üç harfli görüyorum, bana görünüyorlar diyenlere zerre inanmazdım. Ancak dediğim gibi parapsikoloji ilgimi çektiği için varlıklarının bilincindeydim. Hala da gördüğümü iddia edemem çünkü görmedim, göremiyorum. Mantıklı yaklaşmakla alakalı belki. Fal konusunda hiçbir zaman ben iyiyim demedim. İnsanın hayatını etkileyen büyük gelişmeleri belirli günler vererek tutturduğumda bu işin asla öğrenilecek bir şey olmadığını anladım. Evet başta tamamen sallayarak başlıyorsunuz, bunun zaten birden olabilir yanı yok! Ancak ne zaman ki baktığım insanla aramda kocaman bir şerit olduğunu hissetmeye başladım, o kişinin benim hakkımda düşüncelerinden tutunda yaşadıklarına kadar hepsini tesadüfi bir şekilde tutturuyordum! Kahve falı ve su falı bana yol göstermediği için kart falına başladım. Önce tarot bakan bir kadından bunu öğrenmek istedim çünkü birilerine bir şeyler söylemek istiyor ve bunu bir kanalla gerçekleştirmek istiyordum. Ama kadın bana bunun asla sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını, sadece bakış şeklini anlatıp gerisine karışamayacağından söz etti. Kabul ettim, dediği gibi belki bir 6 ay hiçbir şey anlamadan baktım. Ama ne zaman ki sana fal bakmak istiyorum deyip biri için kart açsam yine aynı şeyler oldu. Benim babam deisttir, inancı çok ince bir ipe bağlı benim aksine. Ben son derece inançlı biriyim. O hiç inanmaz böyle metafizik durumlarına, ancak hepimizden sakladığı bir problemini bile bildiğimde ikinci günü o kartları hemen atmamı söyledi. Böyle şeylerle uğraşmamın bana kötü anlamda döneceğini söyledi. Üniversite hocalarıma baktığımda en sonuncusu yanımdan ağlayarak kalktı. Ben tabi hala bunun tamamen tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar insan yalan söyleyemez her halde? Eminim aramızda böyle arkadaşlar var, bir şeyler sanki kanal oluyor bir takım şeyleri söylemeye.
 

Amor-a

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
7.147
7.968
Ben karsiliksiz bu fedakarligi talep edemem emek var sonucta. Bana bakmayi kabul edersen eger dogum saatini biliyorsan astroloji dogum haritana bakabilirim. Bir kac hocadan egitim tamamladim bu konuda