Yok canim bi seyim. Ben zaten rahatsiz oldugumu hic hatirlamiyorum bunlari yedigimde. Tesekkur ederimİlerleyen saatlerde rahatsız ederse,rezene kimyon çayı içmeye çalış bari.
Bu sicakta nasil yurudun seni tebrik ettim suanSagol kuzummm
Bu arada bugun 4 saat orta tempo yürüdüm. Oruçlu olunca da eve dönünce çok güzel eksi gördüm
Nefsimi körlüyorum zaten canım emzirmesem ona da dayanırım da kıyamıyorum kendimeSana serbest emzirdigin icin ama cokda yememeye calis kuzum misir yasakli besin biliyorsun kisewiom kiz seni
Tamam 23 haziran hedef 6 kiloAminnn.23 Haziran canım
Ay bende hic kiyamam kendime nolcaz boyle bilmemNefsimi körlüyorum zaten canım emzirmesem ona da dayanırım da kıyamıyorum kendimeoy canım ben de çok sevdim seni
Çok şükür iyiyim ben de canım
Laviniam canım,kız irmik tatlısı ne oluyor canım.ramazanın yüzü suyu hürmetine ceza vermiyorum ilk hafta dedim diye ,bu sana bana yapılır mu ha kuzum söyle şimdi?
Karpuz da şeker bu arada.çok şeker yüklenmişsin çok.
Allah konuşturmuş bile olabilir canım
İftar yoğun du ondan sahuru az yedim...Canım irmik tatlısı ne kadardı ki, hem o hem karpuz fazla olmuş bence, ayrıca sahur az gelmedi mi
Canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eş zaten. Bunu öğrendiğimden beri çorba ya çok dikkat ediyorum hakkımı ekmekte kullanmayı seviyorum ben
Valla al bendende o kadar, sanki doymayacakmışım gibi geliyor, ama sanki zamanla düzene girecek inşallah!!Kızlaarrrrrrrr bana da bi rakip lazım
Sanki oruç olan benim ya aklıma sürekli tatlı ve cısss lar geliyo, zor tutuyorum kendimi
Eve gelince agzim burnum kuruduBu sicakta nasil yurudun seni tebrik ettim suan
Ben boştayım canimKızlaarrrrrrrr bana da bi rakip lazım
Sanki oruç olan benim ya aklıma sürekli tatlı ve cısss lar geliyo, zor tutuyorum kendimi
Hadi bakalım başarılar sizeTamam 23 haziran hedef 6 kilobugun basladik basarilar 2mizede kuzu
Anladım canım zorlanmadıysan sıkıntı yok afiyet olsunİftar yoğun du ondan sahuru az yedim...
Yok canım zorlanmadım :)Anladım canım zorlanmadıysan sıkıntı yok afiyet olsun
Tombalak olma ihtimalimiz yüksekAy bende hic kiyamam kendime nolcaz boyle bilmem
Kiloma yakın benimle yarışacak ama beni geçemeyecek bi rakipValla al bendende o kadar, sanki doymayacakmışım gibi geliyor, ama sanki zamanla düzene girecek inşallah!!
Nasıl bir rakip istiyorsun?
kilon da yakın galiba kiloma de mi canım? Cumaya hedef belirleyip yarışalım mıBen boştayım canim
Buralardayım canım takıma bakamıyorum pekfattylamb94 esramm bebemmm nerdesin yaaaa sen ???
61.4 üm, hedefim 55, boyum 1.56.Tombalak olma ihtimalimiz yüksekbenxe koyalım gitsin bu konuda
Kiloma yakın benimle yarışacak ama beni geçemeyecek bi rakip
kilon da yakın galiba kiloma de mi canım? Cumaya hedef belirleyip yarışalım mıcesaretin var mı bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?