Ne olmuş buradaAşkı memnu yaşanmış,kimin gözü kimde belli değil
Ndymk herkese mavi boncuk dağıtmışsın
Hoş geldin canım.İlk sayfnın ilk mesajı güncel kurallarımız.Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bende
Doğru da ben de ailemin yanindayim diye yapabiliyorum1 ay sonra beni listede de goremezsin
Hatice sporda iyş ,biraz hesapçı ,puanınn oeşini bırakmaz,10 dakikalık ev işini bile hesaplar
Ama gonlum hatçede cidden
En birinci o@giustizia_
Hatçe olmaz diye cigdem dediydim.
Gonlumun sultani yanlis anlamasin yani
Ben burda 100 grama havalarda ucacak durumdayım. Çarşamba farklı yol izlicem de hangi yolu izlesem bilemiyorum. Adıyaman'da olsam bir ayda hedefe ulaşırdik rahat.Bir ayda hedefe ulaşır mıyız
Al da hayrıni gor
Ama gonlum hatçede cidden
En birinci o@giustizia_
Hatçe olmaz diye cigdem dediydim.
Gonlumun sultani yanlis anlamasin yani
Valla ailenin yanina gitmeden once de fenaydin diye hatirliom.
Masallah, hep fena ol, saglam yap spor fistik gibi ol dostum
Kiloda mııı sporda mııııHatta şöyle bi planım var
Şimdi
Hatice ve Eda rakipsiniz.
Çiğdem ile Feyza siz de ikiniz rakipsiniz.
Sonracımaaa çiğdem ve feyza siz istenmeyen terkedilmişler aynı zamanda eş olup,hatice ve edayı ezmeye ne dersiniz?
Bu saatte bu kadar anlatabildimbiriniz anladıysanız diğerlerine anlatsa diyorum
fayfeyfiy cgdmk Ndymk @giustizia_
İyi geceler, rakibini buldun rahatla uyuBenim artik yatip zibarmam lazim bacilarim, sabah kalkamicam gene.
İyi uykular herkese
Canım gidecek ooo sen beni bekliyorsuuuunBen burda 100 grama havalarda ucacak durumdayım. Çarşamba farklı yol izlicem de hangi yolu izlesem bilemiyorum. Adıyaman'da olsam bir ayda hedefe ulaşırdik rahat.
Kaptanım bana yol goster, ne yapayım, hangi diyeti uygulayayim, şok diyet mi yapayım?
Aynen öyle canımAl da hayrıni gorbiz ilk ikiler yolumuza devam edelim dimi feyzam
O zaten belli canim, ezecegiz tabi, ezdigimiz gibi ezmeye de devam ederiz dimi feyzamHatta şöyle bi planım var
Şimdi
Hatice ve Eda rakipsiniz.
Çiğdem ile Feyza siz de ikiniz rakipsiniz.
Sonracımaaa çiğdem ve feyza siz istenmeyen terkedilmişler aynı zamanda eş olup,hatice ve edayı ezmeye ne dersiniz?
Bu saatte bu kadar anlatabildimbiriniz anladıysanız diğerlerine anlatsa diyorum
fayfeyfiy cgdmk Ndymk @giustizia_
Sporda biz, kiloda onlarKiloda mııı sporda mıııı
Kabak detoksunu dene mademBen burda 100 grama havalarda ucacak durumdayım. Çarşamba farklı yol izlicem de hangi yolu izlesem bilemiyorum. Adıyaman'da olsam bir ayda hedefe ulaşırdik rahat.
Kaptanım bana yol goster, ne yapayım, hangi diyeti uygulayayim, şok diyet mi yapayım?
Annemin ckaledeki eski usul baskulu 2.5 kilo eksik tartiyorCanım gidecek ooo sen beni bekliyorsuuuun
Ahahaha slogan geldiiiO zaten belli canim, ezecegiz tabi, ezdigimiz gibi ezmeye de devam ederiz dimi feyzam
Ezdiklerimiz ezeceklerimizin referansi olsun
Oh ohAnnemin ckaledeki eski usul baskulu 2.5 kilo eksik tartiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?