Bak bana kaptanımız minnak pisboğaz derben günde 1 litre yerdim şimdi 0
Yesen yağ olur yemezsen incecik bedenin olur :) en sağlıklısından :)
Eğer çok isterse canın evde meyve dondur ve rondodan çok az yoğurtla çek :) Harika oluyor :)
Evet çünkü birde kosusturuyor mussunEvet canım.Kahvaltı eklesem süper olacak
Tamam canım :)Canım akşam en son menü ve spor paylaşacağız
Menüyeesperenzaa spora fattylamb94 etiketliyoruz
İlk sayfadan spor puanını hesaplayabilirsin :)
Hem çalışıyorum hem koşturuyorum saat 6 ya kadar işteyim akşam saat 21 e kadarda çarşı işlerindeyimEvet çünkü birde kosusturuyor mussun
Kolay değil canım ama,feyzanin da dediği gibi,cantana birseyler koyabilirsin.Allah kolaylıklar versin canım.Teşekkürler canım.İnşallah.Başağım ben her ayrıntı önemli benim için ve tek koşturunca böyle oldu.
Amin bitcek ama son 2 gün sonra dinleneceğim inşallahKolay değil canım ama,feyzanin da dediği gibi,cantana birseyler koyabilirsin.Allah kolaylıklar versin canım.
Canım en küçük saklama kabına koyup yanımda taşıyorum ben hepNereden tanıdın?
Teşekkür ederim
Evet canım yarın mutlaka yapıcam.Bugün işyerinde çok yoğundum 15-18 arası dışarda ve ayaktaydım kaç defa çarşıyı dolandım.Cumartesi eşyaları bir çıkartsaydım üstümden yük kalkacak.
Aynen canım bugün herşey o kadar ani oldu ki provaya gideceğimi bilmiyordum.Bilseydim illaki birşeyler alırdım yanıma.
Süper :) canım meyve ye ama az yeEvet meyve de bir yerden sonra zararlı ama ben aşırı tatlıya düşkünüm şu an onu bastırmaya çalışıyorum. Onu da azaltır inşallah ve hiç ekmek yemedim ama ben bugün. AAA bu da bir ilk.
Canım Floda indirim varBenimkiler çıkmıyor,parmaklarimla da sabırlı yorum,sorun yok yani
Yeni ayakkabılarını güle güle giy canım benim
Yok canımEvet yağ oluyor. Meyveyi yoğurtla karıştırıp mi dondurayim. Hiç yapmadım. Aslında çok iyi olur oğluma da sağlıklı dondurma.
Canım adımlar ile sporlar ayrı ayrı di mi 358 falan ediyor galibaSporfattylamb94
61 dakka kondisyon bısıkleti ayakta hızlı tempo sürüş : 183puan
15 dakka egzersız: 30 puan
Ev işi 30dkka : 10 puan
Bugünü tekrar toparlamak gerekirse
Menüesperanzaa
Aç karnına sabah 2 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Sabah 1 nektari 1 salatalık 64 kalori yeşil çay
Öğlen 1 fincan sade sütsüz nescafe gold
Akşam yogurtlu tavuk salata 90 kalori
Saat 2 3:00 civarı 2 kaşık yogurt yarım limon ve pul bıber kür uyguluyorum yağ yakımını arttırıyor
Bugün toplamda 2.6ltr şu içtim
Bugün toplam 9 10bin adım attım 9binden sayarak:135 puan
Teşekkürler ben yeni olduğum için bılmıorum bu yuzden ayrı yazdım yanlışsa duzeltirim :)Canım adımlar ile sporlar ayrı ayrı di mi 358 falan ediyor galibafattylamb94 tatlım sen tekrar bakarsın
Çok iyi
Çok güzelmiş canım güle güle giy. Bakmak isterdim aslında ama burda flo yok ya
Yok canım ben emzirmesem de yapamam hayatta3 gün yapıcam ama dayanabilirsem 5 yaparım
Sen yapma
Emzirenlere yasak
Yok canım
Ben muzu çok sevdiğimden onu yapıyprum
Dilimle de dondur
Ardından 3 saat sonra falan çıkart az yoğurt ama 1 muza 1 tatlı kaşığı falan öyle azkarıştır ve rondodan çek sonra az daha dondur 2 saat falan
Çok hoş oluyor
Zevkine göre kakao ekleyebilirsin ya da ne istersen :)
YouTube da diyet dondurma diye aratmıştım :)
Ben sütü hiç sevmem ama alistimSüper :) canım meyve ye ama az ye
Yani mesela karpuz evet çoğu su ama şeker de var mesela 3 parça ye bir günde o kadar :)
Hem sadece birine şartlanırsan 3 parça diye daha iyi kontrol edersin belki
Hepsine de aynı anda yüklenme tabi:)
Bana hep tarçınlı süt önerdiler ama yapamadım hala
Tarçınlı su içiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?